Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én itt nőttem fel a Bükkben, aminek kb a 70-75 %-a beláthatatlan kanyarokból áll...
Ha nem vágod a sávokat, (és ugyanakkor más sem teszi ezt) meg tisztában vagy a motorod, és saját határaiddal,akkor jó eséllyel hazérsz.
Mindazonáltal a buszok kicsit átlógnak kanyarokban,,, a por meg,,,háát,,, az nem a mi legjobb barátunk.
De némi szerencse is kell az élethez.
Sziasztok!

Szezon Nyitó Akció 2013. Április 15-ig !

Szervizelés Szupersport, Sport/Naked, Sport Túra motorok számára:

-Szelephézag ellenőrzés
-Gyújtógyertya csere
-Motorolaj csere
-Első teleszkóp olaj csere
-Fékfolyadék csere
-szinkronizálás

Munkadíj Bruttó: 18.000 Ft

A munkadíjak az anyagárat nem tartalmazzák!

Bővebb információk weboldalunkon..

További Kellemes Hétvégét Mindenkinek!
Az a baj, hogy ezekbe a hegyi utakba nem nagyon bízok! Meg se mernék olyat próbálni, hogy térdelve forduljak valamelyik kanyarban. Mindig van bennem egy kis para. A versenypálya az egészen más, király útminőség, tapad mint az állat! Régebben még a GS500-al Pécs-Orfű között vol olyan, hogy szikrázott minden a motoron a kanyarokban. Belegondolva az sem volt biztonságos.
Hát, tőlünk jó messze van az összes hazai pálya,,, én magam részéről már megvárom a Hellringet,,, ugyanis, ha 1 km-nél hosszabban egyenesen kell mennem, szédülni kezdek...
A dunántúli részt gyanítom, sosem fogom megismerni, a hegyek közül meg legjobb útminőség a Szlovák szerpentinekben van,,, aztán Bükk, végül a Mátra,,, hát,,, hogy is mondjam,,,vonalvezetés fasza volna,,, de az útminőség,,,= a nullával,,,sajna...
Én meg 18 éve vagyok nős.
Mindazonáltal soha nem bántam meg,,, mert az alapvető női gondolkozási gondokat leszámítva mindig támogatott mindenben,,, neki is köszönhetem kicsit mindazt,,, amim van,és rengeteg hülyeségemet eltűri...
Mindazonáltal, ha mellettem ül a jocsiban,,, akkor is megnézek minden jó bőrt,, mert hát hűséget ugyan fogadtam,,, de vakságot nem.
én benne vagyok. A kecsóringet én szeretem, nem gyors viszont nagyon technikás és nincs idő pihenni. Engem elég hamar lemerít.
Hát a kecsóring egy aránylag lassú pálya, én azt szeretem mikor 200 körül ér le a csimmám orra! egyszer voltam kékestetőn, imádtam! Muszáj oda menni idén! A mecsekbe 1x besokalltam a k6 al, asszonnyal mögöttem... akkor elgondolkodtam kicsit! Egyébként királyi utak vannak zalába! Én idén farkafelvágva fogok húzni arra! remélem lesz motoros társam! (Gondolok itt rátok is)
Kecsóring, maximális extázis! :D
Ja ja én màr mondjuk jegyben jàrdogàlok az asszonnyal lassan 5 eve szivjuk egymàs vérét, szoval csak fimoman tekingeteg. Kar lenne veszni hagyni nem egy eldobando szoszike plusz meg csodak csodalyara inteligens egyetemet vegzet, ami szinten nagy szo.. Na de ti meg gyertek csak majd mutatom az alanyokat, elvegre vendeglatos vagyok es hat a csajok szeretnek bejarogatni a klubba ;)
Akkor csak van valami élvezet.
Vannak vannak csak gyertek erre minél többet! :D
Csajok sincsenek abban a nagy síkságban?
Na, akkor meg...
1x jó lenne elmenni arra :) Itt a nagy síkságban nincs semmi élvezet :|
Ez alap urak,,, csak az a baj,,, én eléggé kiesek az itteniek előfordulási körzetéből...
Viszont,,, ha a Mátrába, Bükkbe jönnétek,,, azt feltétlen tudassátok, és ütközünk valahol.
Laknak rokonok békésben és ott mesélték hogy a kisebb népcsoport sorbe veszi a tanyákat mert folyamatosan költöztetik ki őket mert nem fizetik a számlát. Egy leleményes családnál levették a gázórát erre a barom állat a két csövet összekötötte biciklibelsővel és megnyitotta a csapot
Hát nem ám.... :) Majd szívesen megnézném a gépet ha kész és szerintem nem leszek ezzel egyedül :)
Hat alig pislakol, faterek kint elnek szerbiaban, gazos az autoja 15 litert lazan beszippant belolle, marmint gazbol... A foldgaz meg olyan gyer hogy meggalni se birsz ha rad ereszti valaki mert maximum rohogo gorcsot kapsz.
ui: gazos gixert valaki? Xd
Utóbbi gyorsabb,,, csak, ha benézel valamit,,, repül a környék.
Bááár,,, amilyen energia van abban a szar gázban,,,lehet, már egy tisztességes robbanásra se telne belőle.
Fasza video, jöhet majd komposztàlom és gàzt fejlesztek belölle. Vagy a masik megoldas lopom a szomszédtol a gazt. ;)
Nekem is kész lesz a gép addigra, ha jó lesz az idő benne vagyok, de inkább motorozzunk mint álldogáljunk a motorok mellett!
Ha csak így virtuálisan is,,, de enyhítek a fűtésszámládon,,,hozok neked egy kis fát.

http://www.facebook.com/photo....
Tudja ő azt,,, hogy ciki volna, ha nem lenne kész addig...
Igaz,,, még egy szezonnyitó túráról nem maradok le, hisz az RGV megyen, semmi gond vele,,, de azért nagyon kíváncsi leszek erre a nagyvasra,,, aminek a gondolata végül is erről a fórumról származik...
És gyanítom,,, ezzel a kíváncsisággal nem leszek egyedül.
Suzuki gsx-r 750 srad blokk és hátsó lengővilla eladó. ha valami érdekel még most írjatok mert ennél olcsóbban nem biztos hogy találtok alkatrészt. A lengővilla teljesen hibátlan, apróbb hozzátartozó dolgokkal együtt fix 10.000,-Ft
A motorblokkból még szinte minden megvan, bontva vagy egyben is eladó, egyben az egész blokk 40.000,-Ft irányárban, amennyiben valaki elviszi egybe a blokkot, annak ajándékba adom a lengővillát, valamint egy két motorhoz tartozó apróságot, pl.: elektronikai kellékeket.
Jah tudom, kocsira befizettem a biztositast, motorra marciusban, plusz meg mink kettore a telyesitmeny ado, fuuuhh, adobevallas, meg minden szar. Ugy erzem ha nem lennenek ezek a szarok egesz durvan sok penzem lenne. Meg hat magamat is meg az asszonyt is fent kell tartani a kecot,, errol jut eszembe, motor bent pihent sokaig a kis szobaban es erre ki kelett raknom a garazsba, mert a szomszed fel akart jelenteni a katasztrofavedoknel, es mivel a jogszabaly tiltja ki kelett pakolnom a garazsba. Na ilyenekkel szarakodok meg plusz.. Hat tenyleg mar a turokepessegem veget jarom,eleve nem egy nyugodt tipus vagyok.
Nem akarlak elkeseríteni, de a teljesítmény adó is a nyakunkon van!