Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez jóóó. Bár így ahogy nézem az enyémnek mélyebb hangja van. :D meg hangosabb XD DE majd élőben :)
http://youtu.be/eFBN4K6Oo54

Ennyit tud a telóm, majd mutatom élőben!
Ahogy nézem vannak még beteg állatok XD
De benne vagyok. Holnap ha lesz időm megcsinálom a rendszámtartót meg a villogót. meg felhívom a szervízt hogy márciusra kellene időpont vagy valami XD
Csináltam egy telefonos vidit. Holnap felrakom. Minőségi változás van hangilag a martinhoz képest. Jövő7en felrakom én is a ledes cuccokat. Holnap kapok időpontot szervizre is. Áprilisban nem csinálunk egy talit?
Éppen 20 mp-cel előztél meg.
Na felraktam az új indexeket. Mikor próbálom. Az első kép az volt hogy pár led villog benne csak... :| mondom fasza új és nem jó. Szétszedtem a hátsó villogót akkor már minden led villogott :) Szal a hátsó villogóból kikötöm az ellenállást és jó is lesz. :)
Képet és hangok kérünk :)
felraktam a puffancsot, király lett.
dubel, gyere át az 1000-re
Ha tényleg a gyári gumik vannak rajta akkor nem tekerhettek bele a rendőrök valami sok km-t és biztos jó vétel lesz
Velem meg az a baj,h a hirdetésekben is csak a kék-fehéreket nézegetem,mert nekem azok állnak közel a szívemhez
dubel!
Én tudok egy fekete-lila K9-et 1.5-1.6-ért + reg adó, nem itthoni verseny motor volt, ha jól tudom szerbeknél vagy a horvátoknál rendőrmotor, még a gyári gumikkal, de egy két karc van rajta! Jövőhéten megnézzük és ha nincs vele nagy gond, lehet megveszem!
Szia Feri!
Sehogy Az a helyzet,h ide Angliába nem akarok,mert amikor a régi 750-em kint volt itt egy évet, akkor sem volt időm motorozni
Úgy tervezem,h kb. 2-év múlva akarok vissza költözni Magyarországra,de nézegetem Őket,mert ha egyszer látnék egy jó vételt akkor rá csapnék és majd megvárna otthon De az a baj,h szétgyalázott pályagépet nem akarok venni amire vissza vannak rakva az új idomok és megkímélt motornak hirdetnek, olyat meg mint a Tied nem egyszerű találni
Szia dubel!
Itt van mindjárt a tavasz, hogy áll a k9 projekt?
Úgy csináltam,h vettem több fajtát és próbálgattam,h melyikkel villog szép lassan,de arra már nem emlékszem,h végül melyikkel volt jó!
oldalanként hány ohmosat raktál? tudom függ a led számától is.
Azokban a kis villogókban égő van és kellett bele ellenállásokat rakni,mert olyan gyorsan villogtak,hogy szinte folyamatos világításnak látszódott!
Sziasztok!
Suzuki gsx-r 750 srad főtengely eladó. Elég ritka és drága, nekem nincs rá szükségem így jó árban eladó. 35.000,-Ft Sok más motorblokk alkatrész is van.
neked hátul ledes van nem? meg a lámpád is az, ugye? Oda kellett ellenállást kötni? Nekem kedden jön meg a lámpa, a következő hétvégén meg összerakom. A kipuffot holnap felrakom, úgy néz ki lesz rá időm.
Holnap ha minden igaz összeállítom a gépet... :) vagyis... csak az indexeket meg a rendszámot felrakom :) :D
Mondjuk azt nem tudom, hogy ellenállást kell-e majd kötni elé. Itt múltkor valaki azt írta, hogy nem kell. Haverom 600asán is ledes van, de nem néztem meg.
Háát kértem egy árajánlatot, indexek ára párban, ellenállásokkal együtt 13,5 e Ft-ba kerülnek, a hátsó lámpa ára most akciósan 32 helyett 28 e Ft lenne....az index árát sokallom
igazán nm :)