Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A felniket én is fújatni szeretném, vissza fehérre. De ebből valószínűleg csak a következő télen lesz vmi. Az indexek már itt vannak, a lámpa is megjön lassan. Beszéltem már a szerelővel is, ha jobb idő lesz akkor leszervizeli. Undertail kellene még, lehet olyat rendelek majd mint ami a tiéden van, nem nagy a választék belőle. Milyen színkód alapján fújtátok feketére?
Nincs valakinek eladó bukógombája K7-hez?
ne is mondd... Várom már hogy megjöjjenek a gyertyák meg az indexek... a rendszámtartóm is készül. akkor ha jó idő lesz viszem a rodeoba... ha lesz még rá alkalom akkor tavasszal meg viszem a felniket... :) Csak egy kis pénzmag kell hozzá :)
Most van 1 pár alternatívám dob ügyileg. Várom a képeket aztán meglátjuk, hogy mi lesz. Rákerestem egyébként pl. a SHARK vagy a mivv gyárt 4 csavaroshoz is gp-t. Még van pár hetem tavaszig, vagy nyomom torokbóóól :D
Hasznalj tangot vagy vibert. Az ingyenes wifin. Vagy skype. Bar az nincs mindig bekapcsolva.
Gondoltam felhivlak, de látom külföldiában élsz.... Lett volna pár kérdésem.
egy ideig én is gondolkoztam a tölcséres GP-n... de mégse az lett. :) Szét kellett volna darabolni a leömlőmet miatta...
Akkor neked szetesett a szegecs. Azert mondtak hogy nem para mert meg senki sem hallott ilyenrol. En sem. Valoszinu nalad komoly kopas vagy deformalodas volt a szegecsnel. Mert az az acel alatet nem esik le konnyen. Amiket en csinaltam azok biztonsagosak es nincs veluk gond. Masreszrol jo anyagot hasznalok a szegecsekhez, de nem is hivnam szegecseknek mert zeeger gyuruvel van lebiztositva belul. Maga a "szegecs" pedig rozsdamentes acel.
Sok motor jon igy ki gyarilag utcara is. Nekem szemely szerint tetszik ahogy a fek viselkedik az uszo tarcsaval. A zorgessel pedig megbaratkoztam mar nem zavar.
Szoval kolleganknak jol meg kell vizsgalnia a feket.
Attól félek én is. Nem akarok agyérgörcsöt kapni :) Az a trombita alakú tetszene ami a múltkor felraktam. De ha találok 1 jó akrát vagy yoshit az is megfelelne.
Nekem is lötyögött....
Mindenki azt mondta no para... (a suzuki ilyen)
Aztán hungaroringen kiesett ey szegecs, tárcs szétszakadt, én meg szaltóztam a motor után...
Nem volt vicces...
Vegyél újat!
Koszönöm valaszod, leszedem aztan atvizsgalom, a lotyoges van vagy 1-2 mm er van amelyik szegecs lotyog benne... De leszedem a nyerget aztan tobbet latok igazad van. Nem tudom hol lehet ujra szegecseltetni, mert ha nem egy nagy osszeg kiprobalom aztan hatha jobb lesz egyenlore olcsobb megoldas mint a csere, nem merek fek ugyben kockaztatni, persze a penztarcam se vastag.. Szoval inkabb hatszor megfontolom a jo megoldast.. Koszi meg egyszer!
RC51
Az inkább versenyekre van! Nem feltétlenül jó az utcára. ..
Nekem a k6 on volt ilyen érzésem lehet hogy kopottabb az egyik nyeregben valamelyik fékpofa cseréld le azokat először! Nekem jobb lett, de nem szűnt meg teljesen. Viszont elfogadható lett!
Csak az elso kerdesedre tudok valaszolni. Nos mivel keszitenek uszo tarcsaval feket igy nem gondolom hogy az lenne a baj. En is alakitottam mar at nem egy fix tarcsar lotyogosre ami minden iranyba mozgott par tizedmillimetert. Ezt angolba "full floating disc"-nek nevezik. Sok elonye van:pl. Sokkal pontosabb finomabb fekezes, es a hogy nincs mereven rogzitve a melegedes miatt nem deformalodik annyira. Persze eloszor azt kell megnezned hogy a vastagsaga nem e valtozik a forgas kozben ami okozza a vibraciot. Ha nem, azaz korbe mindenhol azonos a vastagsaga akkor valoszinu a fixen rogzitett tarcsad gorbe kicsit. Nezd meg ut e forgas kozben. Ehhez vedd le a nyergeket. Ha nagyon picit ut akkor ujraszegecselve lotyogosen mar jobb lesz. Persze a tokeletes megoldas az uj tarcsa.
Sziasztok. Két kérdés! Nem rég vettem meg a gixer 750 est, na már most az első fékeknél ha hosszan erősen fékezek bevibrál, készülök a szezonra és nézegettem hogy esetleg csere vagy mi legyen aztán leültem mellé és észre vettem hogy a bal oldali disk szegecsei lötyögnek, gondolom hogy ettől lehet, mert a jobb oldali fixen áll, báris nem kézzel mozdítható.. És egy utolsó kérdés: Mi a véleményetek a marhabőr kétrészes ruháról? Túl vastag vagy nehéz? nyári tapasztalatok?
Előre is köszi a válaszokat!
Pedig ezzel szólna rendesen :D
Köszi, de ez annyire nem tetszik és az ára sem vmi barátságos.
Halihó!

Elkelt a martin dobom. GP style dobot szeretnék, de nem tudom, hogy hol lehet beszerezni normálisat jó árban. Egyedül e-bay-en találtam, de az meg vagy 1 hónap mire ideér. Ha esetleg tudtok eladót ne hagyjátok magatokban :) Esetleg még érdekel Akra, Yoshi vagy Leo dob gixxerre.
Sziasztok,

Keresek komplett farokidomot K8-K9-hez egyben vagy egységenként.
http://www.kepesmotor.hu/idomo...

Aki tudna ne tartsa magában
Sziasztok, esetleg ha valakit érdekelne:

http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Gsxr 750 k2 re kéne dupla buborékos plexi
Írok 1 mailt a cımedre, ha úgy jó!
Tiszta hülye vagyok, látom a hirdetésben az adataidat....
Szia Carlos11! Egyik szintén orosházi GSX-R-es ismerősömet érdekelné a dob a motorodról. Tudsz adni valami közelebbi elérhetőséget? Köszönöm! berkegabi@orosnet.hu