Egy kérdés urak...
Enyém fajta 95-ös GSXR750W-re mechanikus órával,,, fokozatkijelzőt hogy lehetne rávarázsolni?
Egy 20-asért volna rendes gyári cucc,,, ma, ahogy a Miskolci Kawa boltban vettem a már meglévő dzsekimhez egy nadrágot,,, azt mondta a srác a boltban,,, mindenhez jó,,, de azért ehhez még némi aggállyal állok...
Meg, ha mégis,,, hová kell bekötni?
A Miskolci Shox tele volt ilyen,,, már elnézést jeti alkatú tagokra való cuccokkal.
3XL-es Kétrészes összecipzározható púpos fekete-fehér bőrcucc valami 68-ba.;)
Ti hogyan kötitek az indexeket? nem tudom mit csináljak.. vehetek 4 ellenállást 1700-2500 / db vagy egy relé 10000.- :S nem gondoltam hogy még ez is ennyi.... szar relé 10e...
Igen készülődünk! ma csináltam lemezből rendszám hogy tartót, csak le kéne festeni! De olyan mocsok hideg lett, hogy majd hétvégén. Halad az ülés projekt is, vettem sárga és fekete mübőrt, és már kárpitosnál az ülés! Meg lettek hegesztve a ram air bevezetők is! Úgy érzem elég patika lesz a gép mire kész lesz!
A hűtőn lévő hőgombának vedd le a csatlakozóját,takarítsd ki és fújd be kontakt sprayvel. A sok mosástól nekem régen beokszidálódott és nem kapcsolt a ventilátor,de ahogy kitakarítottam utána tökéletesen működött!
Na március 4 megyek szervízbe :P Remélem jó idő lesz vagyis jobb mert lábon kellene bemennem :)
A felni polírról meg letettem én is. Egyenlőre marad így később majd lehet festve lesz. :) De nekem így is tetszik :)
Enyém fajta 95-ös GSXR750W-re mechanikus órával,,, fokozatkijelzőt hogy lehetne rávarázsolni?
Egy 20-asért volna rendes gyári cucc,,, ma, ahogy a Miskolci Kawa boltban vettem a már meglévő dzsekimhez egy nadrágot,,, azt mondta a srác a boltban,,, mindenhez jó,,, de azért ehhez még némi aggállyal állok...
Meg, ha mégis,,, hová kell bekötni?