Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kérdés urak...
Enyém fajta 95-ös GSXR750W-re mechanikus órával,,, fokozatkijelzőt hogy lehetne rávarázsolni?
Egy 20-asért volna rendes gyári cucc,,, ma, ahogy a Miskolci Kawa boltban vettem a már meglévő dzsekimhez egy nadrágot,,, azt mondta a srác a boltban,,, mindenhez jó,,, de azért ehhez még némi aggállyal állok...
Meg, ha mégis,,, hová kell bekötni?
A Miskolci Shox tele volt ilyen,,, már elnézést jeti alkatú tagokra való cuccokkal.
3XL-es Kétrészes összecipzározható púpos fekete-fehér bőrcucc valami 68-ba.;)
Ahogy tetszik mondani... 2012 márc 3 Aggtelek...
Ti hogyan kötitek az indexeket? nem tudom mit csináljak.. vehetek 4 ellenállást 1700-2500 / db vagy egy relé 10000.- :S nem gondoltam hogy még ez is ennyi.... szar relé 10e...
195 cm 125kg igen combos jószág vagyok
túl kicsi vagy túl nagy kellene?
Baszki rám meg nincs bőrruha! az a ciki.....
nekem a bőrrzha zipzárjánál fúj csak be a szél, egészen a tökömig :D
10-14 fok már bőven jó motorozni :) :P Bőrruha alapból meleg Én megyek már akkor is 14-15 megvan akkor tűz :)
Igen készülődünk! ma csináltam lemezből rendszám hogy tartót, csak le kéne festeni! De olyan mocsok hideg lett, hogy majd hétvégén. Halad az ülés projekt is, vettem sárga és fekete mübőrt, és már kárpitosnál az ülés! Meg lettek hegesztve a ram air bevezetők is! Úgy érzem elég patika lesz a gép mire kész lesz!
Én olyan beteg lettem mára, hogy gondolni sem mernék most 1 gurigára! Legalább 500 zsepit elfújtam már ma...bööööeeeeee
Sziasztok! Motul 5100. 10w50 olaj Eladó! 2000ft/Liter
Szép napot mindenkinek.
horvatht74@gmail.com
Látom mindenki gőzerővel dolgozik a gépen. Márciústól már jó időt mond, mondjuk 10-14 fokban még a tököd lefagy de egy karikára jó idő lesz. :)
Ok megpóbálom!
A hűtőn lévő hőgombának vedd le a csatlakozóját,takarítsd ki és fújd be kontakt sprayvel. A sok mosástól nekem régen beokszidálódott és nem kapcsolt a ventilátor,de ahogy kitakarítottam utána tökéletesen működött!
rodeo ride kecskemét onnan tudsz rendelni.
Valamiért nem kapcsol a ventilátorom, utánajártam, a hűtön van egy érzékelő asszem hőgomba a neve, tipp hogy hol tudok olyat szerezni?
Injektorszinkron, Power commander, meg ha már ottvagyok akkor gyertyacsere, meg hátsó féket varázsolni a képre :D :)
Kicsit le vagyok maradva. . Mit is akartok ti a szervizbe? Powert állítani?
Na március 4 megyek szervízbe :P Remélem jó idő lesz vagyis jobb mert lábon kellene bemennem :)
A felni polírról meg letettem én is. Egyenlőre marad így később majd lehet festve lesz. :) De nekem így is tetszik :)
Míg a csíkozás nem volt kész,,, sokan mondták, hogy "nagyon piros", de aztán már ez is tetszett mindenkinek...
jó lesz az! bízok a festőbe! ő találta ki!
Ugyan nem sárga,,, de a motorral megegyező színű felnik,,, hogy legyen kis fogalmad az összhatásról...
Háát.. én is a régihez néztem! de elvileg ugyanaz!
Már most jobban állsz mint én. Ez a lámpa dolog idegesít a legjobban, arra épülne minden.