Ezzel nem vagy egyedül, viszont egy jó mocinak ára van! Ha levennék róla mindent én is árulhatnám 600-ér, mint gyári... örülne a vevő is hogy jó moci kevés km, Adee-ZzZz-is mert eladnám neki a pc3-at carlos11-nek meg a rendszert
Üdv!
Szeretnék nagyobbra váltani és egy 2002 vagy 2003-as GSX-R 600 & 750 -en gondolkozom.
Ha valakinek van egy ilyen jó állapotú gépe és szívesen megválna tőle az nyugodtan írjon.
Hát ... gondolkozom rajta. Viszont ha el tudom adni az idomszettet akkor elmegy. ha nem akkor tavasszal szórógittezem meg festem. Lámpáknak kivágjuk a helyét és tűűz :) :)
huhuu megnéztem egy pár vidit én is! Tetszenek ezek hot bodies dobok! nagyon hangos imádom az ilyet! sajnos nekem még szabályzás sincs a gépbe, így nem igazán tudok a hangjával jampizni.. (bár nem is szoktam, viszont a k6-on rendesen visszapöfögött egy gázföccs után azt nagyon imádtam!
birka1001 mintha említette volna, hogy meg szeretne válni tőle!
Szeretnék nagyobbra váltani és egy 2002 vagy 2003-as GSX-R 600 & 750 -en gondolkozom.
Ha valakinek van egy ilyen jó állapotú gépe és szívesen megválna tőle az nyugodtan írjon.
Keresek GSX-R600 K6 hoz blokk alatti dobot!Akra,Mivv,Leovince...
robimolnar86 gmailos