Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez így nekem is ok. A rendszer az enyém lesz, a pc-re Adee tart igényt, a motort meg viheti occsón ;) Ha van még rajta valami, azt is szétosztjuk. :D
XD én minden apróságnak örülök. Főleg ha ajándék
Ezzel nem vagy egyedül, viszont egy jó mocinak ára van! Ha levennék róla mindent én is árulhatnám 600-ér, mint gyári... örülne a vevő is hogy jó moci kevés km, Adee-ZzZz-is mert eladnám neki a pc3-at carlos11-nek meg a rendszert
Hát igen jó lenne csak az a baj hogy ennél az árnál kicsit kevesebbet tudok rászánni :S
Igen az enyém eladó! megtalálod használtautón, képesmotoron! Adatlapon is van kép róla!
Van, de nem eladó :D

birka1001 mintha említette volna, hogy meg szeretne válni tőle!
Üdv!
Szeretnék nagyobbra váltani és egy 2002 vagy 2003-as GSX-R 600 & 750 -en gondolkozom.
Ha valakinek van egy ilyen jó állapotú gépe és szívesen megválna tőle az nyugodtan írjon.
Köszi. Már úgy tekertem hogy majdnem lekapott a menetszél :D :D
Sziasztok!
Keresek GSX-R600 K6 hoz blokk alatti dobot!Akra,Mivv,Leovince...
Igazàn aerodinamikus a cangàd! :D
Hát ... gondolkozom rajta. Viszont ha el tudom adni az idomszettet akkor elmegy. ha nem akkor tavasszal szórógittezem meg festem. Lámpáknak kivágjuk a helyét és tűűz :) :)
átidomozod a gixxert?
Átépítés alatt... sajnálom befogni a gixert pályázni. :)
Igen, tudom. Beszéltem is velük, 40be elhozhatnám, mivel haveromnak hoztunk tőlük 1 yoshi rendszert a hayára nemrég 150ért, én meg megemlítettem.
Ugyanolyan dob van a Bátszimotor-nál is! 48 pénzért! De ez nem annyira gp kinézetű szerintem!
érdekel ha nem túl drága! írj mailt, képpel!
robimolnar86 gmailos
Nem sajnos, de még nem is hallottam róla!
Nekem van 1 mivv gp karbon dobom gsxr-re 4 csavaros, keveset használt ha érdekel.
nem ismered ezeket a szögedi race dobokat? Az ami az r6-on van tetszik.
huhuu megnéztem egy pár vidit én is! Tetszenek ezek hot bodies dobok! nagyon hangos imádom az ilyet! sajnos nekem még szabályzás sincs a gépbe, így nem igazán tudok a hangjával jampizni.. (bár nem is szoktam, viszont a k6-on rendesen visszapöfögött egy gázföccs után azt nagyon imádtam!
ilyet rozsdamentesből te is csinálhatsz :) kicsit megmaratod vagy épp felpolírozod :) és belegravírozod a neved :D
jah
bazz az csak egy sima cső semmi más XD :D