Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Danke!
még nem raktam fel.
www.tutilampa.uw.hu
Nekem olyan a csatlakozó mint a gixeré. nem kell átkötni. nem tudom menni volt. 22-őt fizettem a 4 gyertyáért meg a 2 indexért :)
postával volt annyi. a fórumról rendelte Stricikanegér vagy Bali105, már nem emlékszem. Adás-vétel topicban megtalálod őket.
Csak 5 előre? az nem sok! kiváncsi vagyok milyen lesz! Honnan rendelted?
Hali! Idomba simulósat vettem előre 5k, hátra meg integrált ledes lámpát, az meg 10 volt, jövő7 elejére ér ide. Mivv karbon ovál dob lett végül, jövő7en lesz időm felrakni, majd csinálok képet.
Milyen indexeket vettél? idomba simulós? Ha igen mi pénz?!
Azért majd prezentáld képpel!
felraktad már az indexeket? A csatlakozót lecseréled róla? Múltkor mutattál vmi linket ahonnan lehetne olyat venni mint a gyári, emlékszel még rá? Nem szeretném szétbarmolni...
most már itt is esik az eső, pedig megjött a dob!
suzuki gsxr feszabok eladók 06309492804
itt még tiszta latyak minden. meg esett az eső... :|
Ma olyan jó idő volt, hogy ha lett volna dobom mentem volna 1 kört. :D
Láttam én már olya szervizet ahol 2,5 Kg-os kalapáccsal meg csővel ütötték ki XD
Már megrendeltem 2500 pénz darabja a koyo-nak.Azért kérdeztem mert a szervizbe azt mondták melegíteni kell a felnit,hgoy kijöjjön a csapágy..
koyo-t vegyél ha nem akarod szezononként cserélni.
Nem egy agysebész munka a kerékcsapágy csere . Bemész egy csapágyboltba, megveszel egy jobb minőségű csapágyat pl: FAG, SKF, stb., és egy szomeringet. Azután hazamész és kicseréled. Kb ennyi.
Sziasztok!Olyan problémával fordulnék hozzátok,hogy K1 es gixer 750 ben hátsó kerékcsapágyat kell cserélni.Szervizben azt mondták 6 pénz hogy kicseréljék +csapágy amennyiben nem viszek.Otthon saját magamnak ki tudom cserélni?
Véééégre olvad a hóóóóóóó :D :D
Szétkaptuk a féktárcsák itt vannak dobozban, ahogy látom most már a szimeringek is cserések, mert ugyebár ezt a gépet is márkaszervizbe kezelték, csak ott is barbárok dolgoznak, egy szimeringet nem tudnak megfelelően beleütni.. Na de majd alakul a kicsike. :)
összefele vagy szét? :D
Halottam ma rolla, vicces! Ma leszereltuk a fekeket :)
De oda indultunk :D meg is érkeztünk. XD csak hamar véget ért a buli mert bezárták a helyet... :| jött a katasztrófavédelem rendőrség meg minden... :| Túl sokan voltunk állítólag.
Üdv. mindenkinek!
Suzuki gsx-r 750 srad blokk és hátsó lengővilla eladó. ha valami érdekel még most írjatok mert ennél olcsóbban nem biztos hogy találtok alkatrészt. A lengővilla teljesen hibátlan, apróbb hozzátartozó dolgokkal együtt fix 10.000,-Ft
A motorblokkból még szinte minden megvan, bontva vagy egyben is eladó, egyben az egész blokk 40.000,-Ft irányárban, amennyiben valaki elviszi egybe a blokkot, annak ajándékba adom a lengővillát, valamint egy két motorhoz tartozó apróságot, pl.: elektronikai kellékeket.
Igy igaz! Te nem a coldba indultàl? Most kanyarodtam arra kocsival. Toltam egy koveret a megannak :)