Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

XD azt én is annak hívom... :D XD
Metzelerből még az a csúnya vastag keresztmintás Sporttech volt fenn, meglepően jó volt ahhoz képest, hogy a sok köcsög haver enduroguminak nevezte.
az jóó... :D ilyen ram air cső nekem is kellett volna... egyik el van repedve. De láttam hogy 20-25 körül van párban... :| gí inkább marad így :|
tudom nekem olyan volt :) De többet mentem keresztbe mint hosszába :D :D :D Most metzeller racetech van.... 2000 km és már alig van belőle... :D
harminckettő postával kompletten ram air csővel + faridom alatti vastag ülőlappal
Jó kis gumi az. Igaz, hátul olyan 3000-nél többet nem képes lehúzni, (nem 2ct) de tapadás szuper.
mennyire vóót ócsó? :D nekem is lesz vele munka... viszont a munka az ingyen van. csak a festékt kell megvenni
Használtat vettem, a fejidom sérült, és le van lakkozva a matrica rajta, így lesz mit görcsöljek rajta. Fejidomon üvegszövetezés, és az egészet csisz-misz. Benne lesz vagy 20 munkaórámba... , viszont óóócccsó vóóót...
Hát van. :) han em birom eladni akkor tavasszal egy barátom leszórógitteszi majd lefesti :D és még a fene tudja utána :) gyakorol rajta mert le szeretné festeni a saját kocsiját. mondom ezen gyakorolhat :D
Holnap jön a postával a pályaidomszettem . Láttam hogy van neked is , de nekem K6-K7-re kell.
Metzeler sportec M5 interact az első 120/70 R 17 2010.17. heti, a hátsó 180/55 R 17 2010.20. heti, kb: 95 %-osak, az elsőn nem nagyon mérhető kopás, a hátsó közepén 1 mm-t kopott, de egyenletesen nem kocka.
Am ha valakit érdekel van pályaidomszett eladó. nem volt használva még. Sisakkamerára vagy KP-ra érdekelne csere :) vagy esetleg a birka1001 féle kipuff rendszer + a pc egyben érdekelne XD :D Nah nah nah ?D :D
csak érdeklődésként... mocsok nagy válság van :D
mikori gumi? Memmynire használt? milyen gumi pontosan? meg mennyi az ár? :D
rendben , csak gondoltam ki tudja lehet hogy érdekel
az nekem nem kell... :D én úgy pakolom a sebességet mint a halálos iram filmekben... :D Végtelen sebesség áll a rendelkezésemre XD
Hát lehet hogy lilot power lesz :) nem tudom még :) Abból van egy elég jó elsőm :) csak hátsó kell hozzá
nekem van egy szett M5 eladó ha érdekel...
Sajnos már le van foglalva, bocsi :D
Egy fokozatkijelző még nekem is elférne,,, sőt,,, igazából kettő is.
Elöl jó, de hátul már kopott! Már csak a jóidő kérdése és megyek gumiér!
Ez igen! Már szét is cincáltatok!
Hali. Nem írtál a dobbal kapcsolatban.
...de a fokozatkijelző az enyém! :)
ha jó rajta a gumi akkor első hátsó jöhet :D