Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

slash cutok sokkal hangosabbak mint a sima gp-k. nézd meg youtubon, besz@rsz.. ;)
egy GP dobbal alapból hangos lesz hacsak nem raksz bele db killert.. de akkor meg minek vesz az ember gp dobot :D
Hindle dobrol valami velemeny esetleg? Volt e valakinek esetleg ismerosenek?
Halihó!

Úgy áll eddig a kipuff projektem, hogy valószínű mivv dob lesz a gixin. Van 2 fajta ami tetszik. Az egyik karbon ovál bolton, semmi extra. A másik pedig egy slash cut gp. Ennél attól tartok, hogy nagyon hangos, meg elképzelésem sincs, hogy nézhet ki a gépen. A neten keveset találtam. Olyat meg végképp nem ami 4 csavaros mint ez. Kértem még ajánlatot a szegedi Race dobok gyártójától is. Küldött képet, egész jól néz ki, az ára sem vészes, viszont nem ismerem. Hmmmm....
benne vagyok csak legyen jó idő. mondasz egy nevet Facen is dumálhatunk. Am nekem egy egyrészes berik ruhám van... :) Hát nyáron elég kellemetlen :D De elviselhető :) menet közben :)
Biztos làttalak màr. Be indul a szezon összefuthatunk a siriusban! Hatha van egy ket jo tanacsod a szamomra, egy ket jo kanyar. Most meg egy kek feher ketreszes ruhat kell vennem 56 osat, Buko, csizma,kabat megvan. Van egy marhabor ruha de kurva vastag es lehet megdoglok nyaron benne.. Neked milyen van?
ne is mondd... én is mennék már. Még pár dolog van rajta amit meg kell csinálni. én egy ezredessel jártam párban általában. kék-fehér piros felnicsíkos vagyok :)
Gsxr 750 kek feher k1. Nem lathattal mert eddig csak enduroztunk, bent all a kicsike most keszitem fel, igazabol mar menetkesz most vettem szoval alig varom a jo idot... Itt dolgozok a Kossuth utcan. Sok motoros megfordul itt, most hogy elovettek a sracok az enyem meg bent all,, hat mit ne mondjak pezseg mar a verem..
Kovax neked milyen géped van? :) Bugaci vagyok elég sokat gépelünk Fházán.. :)
Làttam ma két Susukit Félegyhàzàn is, lehet te voltàl ;)
nem hagyunk itt... XD :D Bár már tavasz lenne és lehetne menni :(
én brian-től szoktam venni. Most metzeller racetech interact van. :) 2-3000 km :D de tapad mint állat
Én ugyan nem az alföldön lakom, de nekem van gumis haverom, aki postáz is,,, ha kell,,, értelmes gumik 8 pénzért mennek nála...
Engem sem hagyjatok majd ki a motorozásról, mert különben síííírni fogok... Szerintem ne rakj rá vágott gumit. Akkor már inkább valami normális nem vágott slicket! Én Dunlop SportSmartot használok, ez az utcai és a pálya között van. A bátszimotornál mezőberényben széles a választék újból és használtból egyaránt!

ui: ne hagyjatoook ittt!
Téényleg már mondtad! Az mégjobb mert be birok ugrani gumiért csengelére! ezt a szezont szerintem slick-el nyomom, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőle! nektek nincs tapasztalat facebookon "Alföldi motoros" néven van, meg hirdeti mindig a vágott gumákat!
majd ha meglesz minden a géphez... Akkor összerakom és mehetünk :) Am nem kecsói vagyok hanem Bugac.. :D kicsit közelebb van neked :D
ne csináld már... te motorozol... én meg dolgozom :(
Ma ismét szép idő volt! mentem is egy 100-as gurigát
AdeeZZZz Ma akár talizhattunk volna.... bár guma híjján vagyok de kecsóig meg vissza még elröfög 2x is! Már el is felejtettem milyen nehéz 2-ben is lenntartani!
jólvan, tényleg, már mondtad ;)
injektorszinkron, gyertyacsere meg PC
láttam, de lámpám már van, kettő meg luxus. Mit csináltatsz a gépen?
semmi színkód :) zongorafekete... :D Ennyi. és el sem üt :)
én is a jó időt meg a gyertyákat várom és megyek szervízbe :)
köszi.