Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma is lendítettem a projeken
kerekek bukógombák tükrök a festőnél! jövőhéten valamikor kész is lesz! ma szétszedtem a motor hátulját is, levágtam a sárvédőt, indexeket, és végre van formája! (így elvetettem az undertail ötetet.. drága is)Azokat a kampókat meg nem merem bántani, egyenlőre marad, meg lehet kell is! most nekem is 2-3 hét várakozás...
Nekem Stricikanegér intézte, hirdeti is magát a fórumon. Ma sem kaptam meg, már napi kapcsolatban vagyon a postával...Péntekig jó lenne ha ideérne, de egyre bizonytalanabb a dolog sajnos.
Eladó 750 Srad főtengely és egyéb alkatrész. A főtengely ára 30.000,-Ft irányárban.
15e síma sárga lesz! Polírra akartam a szélèt, vagy világos krómos szürkére de a nehéz maszkolás stb stb lebeszélt a festő... inkább rakok valami fekete matrica díszt! Carlos te kitől rendelted a lámpát? Nehogy én is ugy járjak...
Tudtok ajánlani valami alumínium ápolót? Valami olyat amit egy gombnyomásra meg lehet rendelni!
A felni fényezésre kíváncsi leszek, nekem is a listán van! A felni széleit kékre akarom, belül meg a küllőket fehérre! Mennyiért csinálják?
Nekem a gyökér előző tulajok egyike letörte a csomagrögzítőket! Nem levágta szépen, hanem letördelte. Ezért is akarok undertailt!
Inkább kivárom.. hetek kérdése...
Keress valami Photoshop mestert azzal szépen meg tudják csinálni neked a látványtervet :)
Ja és bepróbálok egy ilyet!
hát a polír macerás, így lemondtam róla! telibe sárga lesz a felni mint a tank! Dekorossal meg csináltatok valami fekete felnicsíkot! tükröt is színre fújatom, bukógombát feketére! igazából nem tudom elképzelni a sárga felnit de remélem szép lesz!
Igen azokat le kell vágni ha jól tudom :) Nekem már le volt vágva. :) valami normális rendszámtartó kellene nekem is :) :D :D annyi. Most lett ez ideiglenesen jó :) :D

Na a felnikkel mit csinálsz? :) am jól szétkaptad..
Jelen állapot elég cudarr....
nah.. én is elkezdtem szépítgetni... rámragadt rólatok....
plexi, index megrendelve Holnap viszem gumishoz leszedetni a gumit, utánna festő... egy jópár alkatrésszel együtt.... Most a hátulján filózok hogy undertail? Vagy csak lámpa legyen meg egy lemez rendszámtartó... nektek is vannak ilyen csomagrögzítő kampók hátul? mert ahogy nézegettem azt le kéne vágni az undertailhoz...
ha így haladok nem lesz lámpám. már lassan másfél hónapja várom, ha péntekig nem jön meg akkor vissza utalják a lóvét. de jó lenne ha ideérne.
De jó neked.... :) nekem úgy volt hogy holnap bemegyek lefixálni a javítást, erre este szóltak hogy nem kell menni mert megyünk dolgozni :| mondom ez nem igaz... :|

na összeraktam az indexet. Kell ellenállás nekem is. 2,7 ohm sok volt.. most ellenállás nélkül meg kicsit sűrűn villog :D
Flexel nyomd végig és kész is!

márc 15 service!
:D Hááát. most még nem esek neki... :) Majd egyszer jó lenne :)
Hát nem tudom, én nem merek belevágni! Csak jobb lenne valakivel megcsináltatni!
Ma majdnem összeraktam a motor hátulját... :| 1 kiba csavar kellett volna de nincs itthon :| majd holnap folyt köv... :| Pedig kezdtem örülni :( :D
Ezen én is gondolkodtam. Majd valamikor lehet nekiesek. Ha lesz segítségem :) :) Csak utána még lakkozni kell meg minden hogy ne mattuljon ki :| Valami ilyesmit hallottam.
szerintem ha utána olvasol meg tudod csinálni magadnak is. le kell dörzsölni a festéket fémig.
Valakinek van e valami tippje felnipolírozással kapcsolatban? Érdekelne hogy kinek mennyiért csinálták pl. ! Hol? (csongrád megyében esetleg?) milyen azt fényesen tartani?
Eladó Gsx-r 750 Srad blokk, és egyéb alkatrész.
Az egész blokk egyben, akciósan 40.000,-Ft. Ha valaki elviszi az egész blokkot egyben, annak ajándékba adok egy hibátlan állapotú lengővillát, valamint egy két elektronikai alkatrészeket.

A blokk darabokba is eladó: Főtengely: 25.000,-Ft
Kuplung: 10.000,-Ft
Hengerfej: 15.000,- Ft
Henger: 15.000,- Ft
Vez. teng.: 10.000,-/db
Váltó: 22.000,- Ft
Önindító: 7.500,- Ft
Lengővilla: 12.000,-Ft
Még minden megvan, ha kell valami írj vagy hívj. Az árak nem fixek, némelyikből tudok engedni.
Az tény hogy nagyon szépen szól :) :)
Talán a martin is hangosabb volt picit, viszont abból zaj jött, ebből meg zene szól ;)