Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hàt majd igyekszem végezni vele :)! Kihúzta a zsebem most rendessen ez a tél, nem tudtok egy jò tipmix szelvényt? Xd tegnap kijött a fütés szàmlàm majdnem sírva fakadtam. Jelenleg sàrgacsek szindròmàban és idöhiànyban szenvedek..., es szakad ez a kibaszott hò is.... Ohh
Március végéig nem lesz kész? :O
mondjad neki ha nem lesz kész viszed a gixer fórumot
beugró nem is vészes 2250... Na most jó lenne motorral menni, de az enyém nem lesz kész addigra szerintem. Kocsival esetleg ha összejövünk egy páran.
Én most vettem ruhát, kétrészes és a felső 58 as lett az alsó nadrág 54 es, az 56 os felső olyan szűk volt rám hogy ha levegőt vettem meg fuladtam volna plusz gerincvédő és már nem is jó, 185 magas 90 kg vagyok aztán ez jó lesz egy 95 Kilóig ha felszednék egy kicsit :) Megvannak a féktárcsák :D:D
Márc 28.-án van szülinapom,,, megmondtam a szerelőmnek,,, addigra kész legyen a 900-as paripám.
Addigra elfelejtem hogy kell összerakni!
1 hónap múlva lesz jó idő kb.. :D Meg addigra esz kész majdnem mindenkinek a motorja :D
Van rá esély! de még egy hónap!
Erre nincs kedvünk elmenni? :D

http://www.sportmotor.hu/motor...
De attól nagyon szerettem :P
ezt én is megkaptam... :) Úgy néztem ki a kawán mint majom a köszörűkövön :D :D
Hát a kawán elég parádés voltam
A gixer kicsit nagyobb, de....
jó én mondjuk 188 cm vagyok :) meg nem tom de most télen szikkadtam egy 10-13-at
Fasza,,, óriások fórumja...
Akkor én a 176-os konfekcióméretemmel jó leszek közétek törpének.:
én se vagyok sokkal kisebb
Az fasza,,, a Gixer 95-ös,,, az RGV meg 88-as...
Hááát,,, jól mutathatsz a plexi mögé bújva.:)
miért nem csináltatsz ruhát? :)
ha jól tudom lehet csináltatni is
zoli! 98-tól van fokozatkacsoló!
hát nekem is kellene ellenállás. Ami volt benn az nem jó mert úgy nem villog. nélküle meg sűrűn villog. Egyenlőre hagyom így :)
háát. Van akkora ruha. :| :D superzone-ba nézd meg :) érdemes szétnézni.
nekem ott nem. nekem csak a vállánál van szellőző. Ott kicsit hideg de aláöltözök :)
Szerintem nincs köze hogy digitális vagy se! hayabusán is van..
próbáltam 60-as prexport ruhát, már a vádlimon megakadt a comb része... a kabátom 5xl es a nadrágom 4xl voltam itt szegeden több boltba és csak néztek rám bután