Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Max megyünk fék nélkül.....
Akkor az levegos! Legtelenites megoldja, de azert vigyazz vele... Lehet hogy a munkahenger a bakis, de nem valoszinu!
Ismerős dolog,,, én magam részéről intéztem 1mm-es bakelt lemezt a dugattyú, meg a betét közé,,, mert ezen az öreg járgányon már nincsenek rajta a gyári hővédő lemezek,,, remélem,,, beválik a dolog.
nekem a hátsó féket kell megcsinálni... :D Leszalad néha a pedál XD Romániában a hegyekben megviccelt majdnem XD
Az jooo! Jo lesz a gep az tuti ;) nekem is meg egy ket dolog van, de marciusra remelem osze all a kep! Fekeket musz me gcsinalnom mert meg is kell alni :) Remelem idom is lesz ra....
Jelentem nem én voltam :D
Am tegnap meglett a PC, ma meglett a 4 gyertya meg az új indexek. Várom rendszámtartót meg a jó időt hogy mehessek szervízbe és lehessen tépni a gázt :D
Na hali sracok, kint van vagy -1 fok, dolgozok és erre itt huzgàlja a gàzt egy gixeres a fo utcan. Hàt behidalok! Holnap kuldom szegecseltetni a fektarcsakat aztan mar csak a jo ido hianyzik!
kipufogó eladó gsxr 750 1000 4 csavaros leömlővel vagy csak a dob
http://youtu.be/HiX3vtN_yog
Hát oké. Kíváncsi leszek rá... :| Majd kiderül..
A PC beállítást követően szólj, hogy milyen változás történt.
Hát nekem csak egy hátsófék.... injektorszinkron meg PC beszerelés lesz. Azt mondta a faszi hogy ez kb 2-2,5 óra ami azt jelenti hogy kb 10-15e
ment a válasz
Arra, hogy mégis milyenek, mennyire precízek, mennyire értenek hozzá stb. Sok rosszat hallani ezekről a márkaszervizekről.

Nemrég kaptam itt egy szerviz kontaktot kb. 20 km-re tőlem, ők tuninggal is foglalkoznak. Legkorábban március végén van náluk hely, szerintem hozzájuk viszem. Igaz elég borsos áron dolgoznak, de őket mondják erre a legprofibbnak. A referenciájuk se semmi!
www.csrbiketuning.hu
Oda viszem szervízbe a gépet. :) márciusban. mire lennél kíváncsi?
A srác azt mondta febr. 20. fele lesz pénze és akkor viszi el ha mégse vinné akkor majd szólok
Hali!

Kecskeméti rodeo ride-ot ismered? Hallottál róluk vmit?
Kaptál mailt.
írtam mail-t :D
nem kaptam mailt. ha megvan még akkor adj 1 email címet! köszi
Helló! De írtam de úgy néz ki elkelt(képesmotor kipufogók-nál hirdetem 55-ért de tudok belőle engedni)
Héé ha csináltok akkor ki ne hagyjatok! nekem is kéne egy jobbos!
nem egy nagy vaszisztdasz... aki elkezdi csinálni ért is hozzá, olyan mint a "trabant javítás" mindenki ért hozzá aki hozzányúl...
Én pályára nem járok,,, ha mennék, akkor is inkább az RGV-vel, az jobban passzol oda,,, itt, a Bükkben, meg a Tátrában meg jó az.
az a baj hogy én nem értek hozzá. meg időm sincs... :| mindig úton vagyok :| hétvégén örülök ha ráülhetek egy délután a gépre és mehetek :D Majd ha teljesen széttörik veszek egyet.
Én az idom vétele előtt vettem egy pár ram air csövet, úgyhogy van két feleslegem abból is . Amúgy a jelenlegi alapján simán üvegszövetből lehetne csinálni, és az kijön kb háromezerből , vagy is nem egy pár, hanem három is.