Ismerős dolog,,, én magam részéről intéztem 1mm-es bakelt lemezt a dugattyú, meg a betét közé,,, mert ezen az öreg járgányon már nincsenek rajta a gyári hővédő lemezek,,, remélem,,, beválik a dolog.
Az jooo! Jo lesz a gep az tuti ;) nekem is meg egy ket dolog van, de marciusra remelem osze all a kep! Fekeket musz me gcsinalnom mert meg is kell alni :) Remelem idom is lesz ra....
Jelentem nem én voltam :D
Am tegnap meglett a PC, ma meglett a 4 gyertya meg az új indexek. Várom rendszámtartót meg a jó időt hogy mehessek szervízbe és lehessen tépni a gázt :D
Na hali sracok, kint van vagy -1 fok, dolgozok és erre itt huzgàlja a gàzt egy gixeres a fo utcan. Hàt behidalok! Holnap kuldom szegecseltetni a fektarcsakat aztan mar csak a jo ido hianyzik!
Arra, hogy mégis milyenek, mennyire precízek, mennyire értenek hozzá stb. Sok rosszat hallani ezekről a márkaszervizekről.
Nemrég kaptam itt egy szerviz kontaktot kb. 20 km-re tőlem, ők tuninggal is foglalkoznak. Legkorábban március végén van náluk hely, szerintem hozzájuk viszem. Igaz elég borsos áron dolgoznak, de őket mondják erre a legprofibbnak. A referenciájuk se semmi! www.csrbiketuning.hu
az a baj hogy én nem értek hozzá. meg időm sincs... :| mindig úton vagyok :| hétvégén örülök ha ráülhetek egy délután a gépre és mehetek :D Majd ha teljesen széttörik veszek egyet.
Én az idom vétele előtt vettem egy pár ram air csövet, úgyhogy van két feleslegem abból is . Amúgy a jelenlegi alapján simán üvegszövetből lehetne csinálni, és az kijön kb háromezerből , vagy is nem egy pár, hanem három is.
Am tegnap meglett a PC, ma meglett a 4 gyertya meg az új indexek. Várom rendszámtartót meg a jó időt hogy mehessek szervízbe és lehessen tépni a gázt :D
http://youtu.be/HiX3vtN_yog
Nemrég kaptam itt egy szerviz kontaktot kb. 20 km-re tőlem, ők tuninggal is foglalkoznak. Legkorábban március végén van náluk hely, szerintem hozzájuk viszem. Igaz elég borsos áron dolgoznak, de őket mondják erre a legprofibbnak. A referenciájuk se semmi!
www.csrbiketuning.hu
Kecskeméti rodeo ride-ot ismered? Hallottál róluk vmit?