Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pontosabban 9600Ft! Ha holnapra nem lesz itt ölök! Te kitől rendelted?

Adeee! Neked nem ledes van hátul?
ááá XD neeem :D még ágyban vagyok :D Még KO vagyok :D 2 körül értem haza XD
Na mi van kispajtàs felkeltél a gepet polirozni?
most én is meghülyültem..... én is rendelek egyet
Nah csak megérkezik végre?! nekem 2e el drágább volt! na majd megnézzük mi a különbség!
10 rugó, még hétfőn van esély, hogy itt lesz. Megkaptam a csomag azonosítóját, így utána tudok nézetni. A vezérműláncot csak azért akarom kicseréltetni, hogy az is új legyen, ha már megbontják, tudod ez ilyen dili.
Bezavarodott a telefonom a sok motoros Link-tol .. ;)
carlos! te mennyibe vetted volna az integrált hátsó lámpát?
szervízben úgyis azt mondja hogy csere... :D
Autóknál 200e-nél illik! meg kell nézetni....
mennyi km-nél kellene cserélni a vez. láncot?
mennyi km van benne?
Passz,,, enyémbe tavaly 8-ért intézett a szerelő,,, az kimondottan barátságos ár volt.
Nem tudtok olyan helyet ahol vezérműlánc akció van? Ki szeretném azt is cseréltetni a szervizkor. 20ért már találtam DID-et.
ezt már "mondtad" :D :D
Mert az is :P :)
Erről a Fireblade-es haver jut eszembe,,, ő hívja a motorját Japán kurvának...
No, bakker,,, köztünk ennyi bibi van...
Ő már nem igazán van ezekért az emeletes hátsóülésekért,,, úgy, hogy a leghosszabb túránk egy Szilvásvárad oda vissza volt, ami vagy 120 km, de abba is majd belehalt...
Hmm 11 evest az mar pedofilia :). na majd a nyaron egy jo par huszast osszeszedsz. Oda rantod a susinak es mar te vagy a kozeppontban, aztan meg a berik ruha is feltunoen sexi, a tobbi meg csak rajtad mullik ;)
Szerintem ebben az esetben nem pedofilia :D Már alig várja szegénykém hogy előjöhessen a meleg sötét pincéből :D na még főleg én :D
Hmm 11 evest az mar pedofilia :). na majd a nyaron egy jo par huszast osszeszedsz. Oda rantod a susinak es mar te vagy a kozeppontban, aztan meg a berik ruha is feltunoen sexi, a tobbi meg csak rajtad mullik ;)
Én benne vagyok. Annyira nem vagyok pályázós fajta. Néha jó az :) Az a baj hogy ot hamarabb összetörném a mocit mint közúton XD :) Ezért is vettem pályaszettet ha lesz időm megcsinálom azt is :)
Ezek szerint csak én vagyok itt egyedülálló? Jha nem bocsi... :) Itt van nekem a "fiatal 11 éves Suzi aki úgy sikít ahogy én akarom"
Hat igen, ebbol a szempontbol en is szerencses vagyok mert a kompromiszum tema jol mukodik es segit abban amit el szeretnek erni.. Na mar most ez a legfontosabb, persze o sokszor ruhat ekszert venne es ez engem hidegen hagy de probalok alkalmazkodni, ha meg motoros boltban vagyunk az asszonyt ugy kell kirangatni mert az osszes bor rucit felprobalja, meg hat mar alig varja hogy a feneket villogtathassa, minden este edzegeti :) a kis pucsitos gixer lany. Ui: telen osszevesztem vele , s erre mondja jobb is ha a motor melett alszol legalabb nyugodt vagy . Xd