10 rugó, még hétfőn van esély, hogy itt lesz. Megkaptam a csomag azonosítóját, így utána tudok nézetni. A vezérműláncot csak azért akarom kicseréltetni, hogy az is új legyen, ha már megbontják, tudod ez ilyen dili.
No, bakker,,, köztünk ennyi bibi van...
Ő már nem igazán van ezekért az emeletes hátsóülésekért,,, úgy, hogy a leghosszabb túránk egy Szilvásvárad oda vissza volt, ami vagy 120 km, de abba is majd belehalt...
Hmm 11 evest az mar pedofilia :). na majd a nyaron egy jo par huszast osszeszedsz. Oda rantod a susinak es mar te vagy a kozeppontban, aztan meg a berik ruha is feltunoen sexi, a tobbi meg csak rajtad mullik ;)
Hmm 11 evest az mar pedofilia :). na majd a nyaron egy jo par huszast osszeszedsz. Oda rantod a susinak es mar te vagy a kozeppontban, aztan meg a berik ruha is feltunoen sexi, a tobbi meg csak rajtad mullik ;)
Én benne vagyok. Annyira nem vagyok pályázós fajta. Néha jó az :) Az a baj hogy ot hamarabb összetörném a mocit mint közúton XD :) Ezért is vettem pályaszettet ha lesz időm megcsinálom azt is :)
Hat igen, ebbol a szempontbol en is szerencses vagyok mert a kompromiszum tema jol mukodik es segit abban amit el szeretnek erni.. Na mar most ez a legfontosabb, persze o sokszor ruhat ekszert venne es ez engem hidegen hagy de probalok alkalmazkodni, ha meg motoros boltban vagyunk az asszonyt ugy kell kirangatni mert az osszes bor rucit felprobalja, meg hat mar alig varja hogy a feneket villogtathassa, minden este edzegeti :) a kis pucsitos gixer lany. Ui: telen osszevesztem vele , s erre mondja jobb is ha a motor melett alszol legalabb nyugodt vagy . Xd
Adeee! Neked nem ledes van hátul?