Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon faszák!
Ilyen van a gépemben!
Nagyon szepen koszonom. Megprobalkozok a forumon es ha nem jon ossze akkor majd lehet, hogy elkerem a kontaktot.
Megegyszer koszi :)
Itt van a fórumon georgedesign keresd meg ők biztosan tudnak. Van még itt Orosházán egy dekoros, ő is szépen dolgozik, haverom busáját is ő csinálta. Ha kell elkérem a telszámát!
Ha a Z-n nem is, Tamás haverom Tunderace-én utaztam egyszer tavaly nyáron Felsőtárkánytól Egerig, ugyanis az RGV-m kiütött egy gyertyát,valahol meg keríteni kellett...
No,,, az én amúgy nyugis haverom egy 4-ből 5-be váltást úgy abszolvált,,, hogy nem igazán engedte vissza a gázt,,, én meg a nagy rántástól olyan 2 kilónál egyszer csak elkezdtem hátrabakkanni a kurva hátsóülésen..
A hóna alá szorította a kezem,,, meg visszaengedte a gázt, végül is így úsztam meg...
Addig sem rajongtam senki mögött ülni,,, de azóta, köszönöm, nem kérek belőle.
Sziasztok

Kellene egy kis segitseg. Suzuki gsxr 750 srad-ra keresek gyari matricakat. A gsxr es a srad felirat kellene. Elore is koszi!
én is a jó időt várom már.... kicsit beletúrunk a lelkébe neki utána meg a többi apróság..
A pedig kicsi Zé hátsóülésén biztos jól mutattál volna!
Tavaly beszoptam az idénykezdő szervízt.
Éppen egy nappal később lett kész a motor, mint kellett volna.
Hétfőn hozhattam haza, vasárnap meg volt a Miskolci Motorosok Klubjának (melynek oszlopos tagja volnék ) az idény nyitó gurulása .
Az idényben bepótoltam, de azt a tavaszi délelőttöt,,, amikor beállítottak a majd 30 motorral,,,és én nem tudtam velük menni, sosem fogom elfelejteni.
nekem is vinnem kellene szervizelni, de várok még 1 kicsit a jó időre.
Itt, nálunk, Miskolc mellett is szar idő volt egész héten...
Hétfő, kedd, eső,,, ma meg minderre vagy 15 centi hó...
Tegnap elment a Gixxerem is itthonról, talán március végén, ha viszont látom,,, de akkor már 900cm3-vel a hengerekben...
De jó neked... :) Itt nálunk full szar idő volt.. Csodálkoztam is . Ma reggel itt esett a hó Szegeden meg majdnem sütött a nap. :|
Tegnap birtam végre menni egy kanyart :D igaz csak városba voltam, de nagyon jó volt! Talán egy hónapig megint kibirom! De úgy imádok driftelni! Már el is felejtettem hogy megy
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget, hálás lennék ha valaki megmérné nekem a hátsó segédvázon (GSXR K4 750 vagy 600) lévő kis fület, melybe bele akad a hátsó ülés. Sajnos az enyémről letört és szeretném pótolni, de nincsen meg a darab, ezért nem tudom mekkora fület kell készítenem?!

Köszi előre is annak, aki rászánja az idejét erre...
Elől még az volt, amivel vettem. Fogott,, de felemás nagyságúak voltak, inkább lecserélem őket.
Hátul már van tapasztalat,,, tavaly vettem ilyeneket erre is, meg az RGV-re is. (ugyanolyan kell mindkettőre)
Oda kell figyelni, mikor rendesen bekopott, mert meglepően komolyat fog.
nekem is ilyen lesz, mèg nem ért ide.
Én is elkezdem lassan a szezonra a felkészülést.
GSXR 750 K4-hez keresek önindító tartó házat, csak az üres ház, minden nélkül...
Egy fékpad megmutatja!
Én tettem rá Yoshimura dobot,mert az előző tulaja bele volt szeretve a teljesen gyári rendszerbe mondván,h sokkal hangosabb mint az európai és ennél sem lehetett csak Fahrenheitben nézni a hőfokot! Nem kizárt,h ezzel csináltak valamit,mert havernak volt egy szintén 2002-es full magyarországi forgalomba helyezésű európai modellje (hirtelen ránézésre csak a felni színéből tudták megállapítani,h melyik motor kié amikor egymás mellett álltak) és az enyém mérföldkövekkel erősebb volt és jobban ment!
A 00-01 750 tükör-lye gumis volt, a 02-03 pedig nem, ez a szebb!
Teljes fehérre fújd a kerekeket, úgy a szép és a gyári!
Ahhan. Köszönöm. Majd valamit nézek :)
Nem tudom, anno az új Hondákhoz kaptam őket, olyan mint egy törlőkendő de valami érdekes anyagból van!
Dubel!
Érdekes hogy a 00-03 750 gyári kipufogója is vastagabb az USA modellnak!
A k7-k8 1000-nél annyi hogy az USA modellban, a hőmérsékletet nem C irja, hanem F-ben írja és nem lehet átállítani, nincs benne immobilájzer, más a vezeték köteg és az elektronika, és az alvázszám kezdete. Végh Jani azt mondta nekem, hogy a USA modell kb 2-3 lóerővel gyengébb mint az EU. modell, az elektronikája miatt, és ez a Cbr 1000 rr -nél is így van!