Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nagyon. De valahova menni kellene :D Addig kitalálunk valamit :)
Nekem nem hamburgermorzsás..... Viszont találtam az ülés alatt 1 darab sültkrumplit. Az azért lehetett?
Megértelek teljesen. Nagyon szépek :)
Nem tudod megmondani hogy mi annak az anyagnak a neve? :)
haverom busáján is ugyan az mint az enyémen. lerendelt a suzuki 1 pár raklappal anno..
carlos...
Hmm erre kiváncsi vagyok! még sose nézegettem!
Visszatérve a tükörre, most nézem gogy anno biztos sokat gyártottak az én fajtámból és megmaradt mert most nézem hogy az új busán is ilyen van!
nekem is nagyon tetszik. a felniket majd vissza fújatom fehér-kékre!
carlos11
Ebben a 750-esbe (00-03) a 2000-es kék-fehér a legszebb mint a tiéd, nekünk is ilyen volt!
Nincs az első lámpában parkír égő, vastagabb a kipufogó rendszere, bele van ütve az alu táblájába és ha egy ugyanolyan évjáratú európait oda raksz mellé akkor ezer kis eltérést látsz nála!
ha hamburgermorzsás a tankod akkor az USA!
Adee-ZzZz!
Előbb nem válaszoltam bocs!
Én is az vagyok!
Miből lehet tudni hogy usa vagy eu modell?
Dubel!
A K9-el nem gyorsulok, csak az útcán, de ott mindig a haverokkal!
Az új Hondákhoz valamikor 929,954 RR adtak ilyen bordó dörzsi anyagot, ez tökéletes arra a célra aminek neked kell! Mi is most vettünk egy Arrow rendszert ezzel dörzsöltük le az egészet olyan lett mint egy új!
Akkor az a motor pont ideális lenne az én 80-kilómhoz
Neked biztos fontos minden egyes erőforrás amit csak ki lehet préselni a gyorsuláshoz,de én ennek a csodának biztos nem nyúlnék a belsejébe
nincs vmi túraterved tavaszra?
Hála istennek hogy nem adtam el, az L2-es tengely már megvan de még filózok rajta, hogy egy ilyen jó motorba bele kell-e nyúlni , ami az én súlyommal (115 kg) 1800 m-en valós 302-re pattan fel!
A Leömlőket mivel tudnám letakarítani? nem akarok minden szarral nekiállni és összebarmolni.
:D haha állok elébe :D :D
Persze gondolom,h nem akkor fogod eladni amikor egy vagon pénzt beleölsz,meg én tartós motorozásra akarok venni és nem akarok bele nyúlni a belsejébe! A Te motorodra akkor fájt a fogam amikor hirdetted és még nem esett át olyan nagy műtéteken! Sokat gondolkodtam rajta és ha már otthon élnék akkor az a motor már nálam lenne,mert akkor fölvásároltam volna amikor még eladó volt
Dubel!
Szerinted akkor adom el, amikor keresztben nyel le BMW S 1000 RR-t?
No akkor tavaszra mérkőzhettek Adee-zzzz-vel, hogy melyik 750 az erősebb, az Amerikai vagy az Európai?
Jó is! üvölt is! viszont hogy be van állítva, elmarad a röfögés durrogás, ami kicsit hiányzik!
Ez a Yoshi rendszer? Qva jól néz ki!
jóóó :D várom már :D a tavaszt :D