carlos...
Hmm erre kiváncsi vagyok! még sose nézegettem!
Visszatérve a tükörre, most nézem gogy anno biztos sokat gyártottak az én fajtámból és megmaradt mert most nézem hogy az új busán is ilyen van!
Nincs az első lámpában parkír égő, vastagabb a kipufogó rendszere, bele van ütve az alu táblájába és ha egy ugyanolyan évjáratú európait oda raksz mellé akkor ezer kis eltérést látsz nála!
Az új Hondákhoz valamikor 929,954 RR adtak ilyen bordó dörzsi anyagot, ez tökéletes arra a célra aminek neked kell! Mi is most vettünk egy Arrow rendszert ezzel dörzsöltük le az egészet olyan lett mint egy új!
Akkor az a motor pont ideális lenne az én 80-kilómhoz
Neked biztos fontos minden egyes erőforrás amit csak ki lehet préselni a gyorsuláshoz,de én ennek a csodának biztos nem nyúlnék a belsejébe
Hála istennek hogy nem adtam el, az L2-es tengely már megvan de még filózok rajta, hogy egy ilyen jó motorba bele kell-e nyúlni , ami az én súlyommal (115 kg) 1800 m-en valós 302-re pattan fel!
Persze gondolom,h nem akkor fogod eladni amikor egy vagon pénzt beleölsz,meg én tartós motorozásra akarok venni és nem akarok bele nyúlni a belsejébe! A Te motorodra akkor fájt a fogam amikor hirdetted és még nem esett át olyan nagy műtéteken! Sokat gondolkodtam rajta és ha már otthon élnék akkor az a motor már nálam lenne,mert akkor fölvásároltam volna amikor még eladó volt
Hmm erre kiváncsi vagyok! még sose nézegettem!
Visszatérve a tükörre, most nézem gogy anno biztos sokat gyártottak az én fajtámból és megmaradt mert most nézem hogy az új busán is ilyen van!
Ebben a 750-esbe (00-03) a 2000-es kék-fehér a legszebb mint a tiéd, nekünk is ilyen volt!
Előbb nem válaszoltam bocs!
Én is az vagyok!
A K9-el nem gyorsulok, csak az útcán, de ott mindig a haverokkal!
Neked biztos fontos minden egyes erőforrás amit csak ki lehet préselni a gyorsuláshoz,de én ennek a csodának biztos nem nyúlnék a belsejébe
Szerinted akkor adom el, amikor keresztben nyel le BMW S 1000 RR-t?