Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem hinném! nem tudok semmi hibájáról! most is hirdetem! nemk olcsón vettem!
tavasszal megmutatom élőbe :)
váó :D biztos állat lehet :)
hátsót, ledes, integrált indexest, kuvajoooo
meg idomba épített indexet, de azt még nem szereltem fel.
nem ennek a motornak volt régebben valami nyavajàja? 1 időben mintha láttam volna hirdetve valami nagyon olcsón. lehet nem pint ez, de a fényezés az dettó.
na milyen lámpát rendeltél? :D
Megvárom, hogy megjöjjön a lámpa amit rendeltél nekem, aztán beszélünk róla.
Borbás Balázs megismered a mocit!
mondj már egy nevet. Facen rádkeresek. :)
jha csak kivetted... :D és nem mutattad meg hogy hogy csináltad... :D
Ha meg lesz még tavasszal...
Nézd meg a videóim között,h én is milyen rendszám okosságot csináltam
na ezt meglesném tavasszal hogy hogy is néz ki pontosan :)
Én is csináltam rendszám "tartót" FŰRÉSSZEL kicsit vágtam ki belőle, beépítettem egy központizár motort és ez lett
Megcsinálod keményre és ha megint lesz egy olyan pillanatod mint a múltkor, akkor én meg megveszem
:) nem volt az olyan lomha. Áttétel módosítás, sportszűrő sportdob. nekem 6 literben megállt ha húztam neki akkor 7-8. engem 187 cm-es magasságoz képest nem zavart a menetszél :)
Nagyon várja a tavaszt, meg az L2-es kipuf. vez. tengelyt befokolva, és vékonyabb h.fej tömítést!
Azért próbálok rá figyelni. :) :D Sose voltam az a fajta aki alatt szétesnek a dolgok :)
hát ne sajnáld a kicsi Z-t! lomha egy motor! az enyémmel volt valami mert 10-et evett... villogni jó, mert szép az tény! de mindig a széllel küzdeni... nem sírom vissza!
Ismerte az új gazda rendesen a vasat, mert még a Z750-e volt mentünk közös motorozásra! De amikor én vettem az előző tulaj is már a telefonban elmondta,h volt törve,de amúgy nagyon egyben lévő jó a motor még most is
Hogy áll a K9-ed? Látom le vetted a hirdetést
Dubel, kár volt pofáznom a volt 750-esed idomairól, de legalább az új gazda tudja, hogy mi mennyi, hány méter!
31-2 ezer km asszem! unokatesóm vette meg! becsbe van tartva! nem nagyon használja, de ha megy akkor is kíméli! sok neki szerintem, de majd hozzászokik!