Azért egy K6 1000 főleg bordó-fekete (legszebb) színben , azért nem kicsit ütősebb mint egy 2000-es 750. Mennyi km van a K6-ban és mi van vele csinálva?
Sok tervem volt vele, meg akartam tartani 1-2 évig legalább! másik tükörrel, idomba épített indexekkel, eléggé ki lehet pofozni de akkor se lesz k6.. hál istennek családba maradt a gép, bármikor rá birok nézni! de akkor aztán..
2006-ban vettem a motort és már ott körbe néztem és 100-százalék,h 2002-es,de meg volt törve az idomzata és pár helyen van fújva és a fejidom cserés volt,de azt nem festették vissza a eredeti színre! A felninek meg tuti,h eredetileg fekete a színe mert párszor cseréltettem rajta gumit és az látszódott volna ha előtte fehér lett volna!
én is szeretnék újabbat de erre van keret.... :) Majd 1x :) nincs rá panasz megy elég szépen. Hátsó gumit nem győzöm cserélni pedig óvatosan járok. én inkább "túrázgatok" :)
Nekünk is volt 2000-es kék-fehér 750-es 15000 km-es, tavaly nyáron adtuk el, a fiam alatt (68kg) 305-ig ment el az órája az M3-on, pedig gyári áttétellel ment nem volt le áttételezve. 2-ikba 10000-es fordulaton gázra kerékre vettem, és 3, 215-ig bírtam vele kerekezni 3-ikba!
Nekem most jönnek az idomba szerelhető villogók :)
Akkor mire megint haza megyek nyáron,akkorra újra lesznek kis finomítgatások a vason