A kipufogó összekötő csövedről itélve 2002-es a motorod mert fényes az összekötő csöved. A 2000-2001-esnek fekete az összekötő csöve, a 2003-nak is fényes!
De ahogy elnézem a motorod az hogy lehet 2002-es, amikor a 2002-esnek fehér a felni-e, és nem fekete (a 2003-as sárgának fekete), a far és oldalidoma az 2000-esé neki, a fej idoma pedig a 2001-es 1000-é!
Adee-ZzZz!
Király Laci Rodeo-Ride-s barátom szerint, a 750-nesek között 00-03-ig a legelnőhetetlenebb a blokkja,és erősebb mint a 04-05-ös 750-es! A PC. meg csak hoz rajta, ha hozzá értő állítja be!
Hát majd kiderül. A Rodeos faszi mondta hogy tudja hogy alapból erősebbek. Meg más egy kicsit ezért kicsit húzósabb sz injektorszinkron is. De megoldja. mondta hogy egy kis pluszt még lehet neki adni. :) Kíváncsi leszek rá.
Kíváncsi vagyok rá,hogy tud-e még valami plusz erőt rádobni így,h azzal a vassal valamit biztos okoskodhattak Amerikában, mert az összes vele egykaliberű 750-et megette
itt is bebaszott a válság.... 2007-es z750-t adtam el. 7e Km-el... :| Viszont nekem nagyon tetszik ez a K2 Hát már várom a tavaszt hogy mi lesz... Nagyon mennék már
Nincs már meg az ezres! A válság mindenkinek bebaszott! Most próbálom eladni a 750-est és venni újra egy k6 ot vagy egy zzr1400-at! a tuningról meg annyit hogy szinte úgy megy mint az azonos évjáratú 1000-esek! (k1-k2) Ez a moci nagyon össze van rakva, imádom! De nem tetszik a külseje! gyerekkori álom a k5-6 1000!
:D Hát... Úgyis ritkán motorozok a fogyasztás nem izgat :D XD Neked nem 1000-es van? :) Meg ha jól látom szegedi vagy az nincs messze tőlünk :) Meg majd csak tavasszal viszem csinálni úgyhogy van még idő.
Az első tapasztalatom az volt hogy annyit fogyaszt mint egy 1000-es! Persze erősebb, olyan nagy csodát ne várj tőle! inkább a fogakkal játsz! Igazából az lenne a legjobb ha ki birnád próbálni az enyémet!
Király Laci Rodeo-Ride-s barátom szerint, a 750-nesek között 00-03-ig a legelnőhetetlenebb a blokkja,és erősebb mint a 04-05-ös 750-es! A PC. meg csak hoz rajta, ha hozzá értő állítja be!