Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát úgy mindenre. Mire számíthatok mennyivel lesz erősebb. meg hogy mivel lesz jobb. Konkrétan mindenre :) Alapból Amcsi kiadás a gép, KN szűrő, áttétel módosítás -1 +2, sportdob, a rendszer is más mint az európai. Szal nem tudom mire számíthatok majd.
Sziasztok,elcserélném a BMW met,2001 kiadástól GSX-r . értékegyeztetés nélkül, a BMW 525/520 benzines -gázos,bőrös, sper difis, brutális nagy kerekekkel, stb,a kocsi nagyon jó állapotosan van, 620 e árulom,köszi,hogy elolvastad!
Van hát! Később írok mert most szeszölés van! Mire vagy kíváncsi?
Üdv mindenki.
Lenne egy kérdésem. Van valaki akinek van tapasztalata Power Commaderrel? K2 750-e lenne
Azt se tudom mennyit ér! A bátszi motor 40-ér árulja a gyári rendszert! 35-ér van a képesmotoron is! Akkor mondok 30 fix-et!
Mennyiért árulod a gyári rendszert?
Sziasztok!
Keresek eladó első lámpát GSXR 750 K4-hez, + kuplung kart a tartójával együtt, ami a kormányhoz rögzíti, mindkét oldali kormány kapcsoló, jobb oldali kormánycsutkát és az önindítót tartó házat, csak az üres házat!

+36306916429
jocooo1984@gmail.com
Télen a heti indítgatástól rosszabbat nem is tehetnél a motoroddal, mert azzal akkora kopást okozol neki mint amikor egész nyáron az üzem meleg vassal motorozol!
Jó olajat használj és ha nagyon keményen motorozol 5E. ha normál üzemmódban akkor 6E-nél (ha folyamatosan pályázol akkor sűrűbben) cseréld és ne foglalkozz azzal,hogy áll fél évet a télen,mert semmi baja nem lesz neki!
Megvaaaaagy! :)
milyen olajat használsz bele? Nekem újra olajcsere következik és ezért lecserélném csak nem tudom milyet kellene... Kíváncsi vagyok rá hogy milyen az 5e FT-os olaj :)
100 millió találat van! Keress rám te! Csősz Balázs Engem meg fogsz ismerni!
Hát ezt nem hiszem el! Rád keresek!
vagy keress rám facebookon, molnár robi
neeeeemmm

adj 1 címet!
Hetente egyszer minek beindítani? A sok hidegindítás nem tesz jót sem a motornak sem az olajnak! Egyébként az "okosok" szerint akkor is le kell! De én az enyémnél is úgy vagyok, hogy 3 ezret mentem ezzel az olajjal, és biztos megvárom az 5 vagy 6 ezret mert nem szarom én a pénzt egyrészt másrészt bebaszna ha az 5 ezer/liter forintos olajnak bármi is baja lenne 1 éven belül! Persze 10 éves olajjal ne használd a motorod! De azért ha nem tescos olajat használsz akkor szerintem semmi baja!Nyugodtan várd meg a 6 ezret! Én mint autószerelő így gondolom, de hallgass meg másokat is mert ebben a témában tudnak írni szép dolgokat!
Na most megkaptad?
Rossz helyre írtál! Próbáld meg itt!
ha nem jön át akkor adj 1 címet és én írok neked.
Sziasztok! A Suzuki GSX 750 F - re keresek hátsó, illetve oldalsó dobozokat, konzolokkal együtt. Ha valakinek lenne eladó a perecsiz@gmail.com címemre jelezze. Köszi !
írtam az adatlapodon lévő hotmail címre. az én címem vége gmail.com, a @ előtt pedig az amit lentebb leírtam.
Hali! Írtam én de most néztem, hogy visszadobta valami nem stimmel az email címmel!
Igen hozzád!
Azt hittem utólag vetted, mert adtam el egy ilyen dobot a nyáron kecsó környékére! Még meg van a gyári rendszerem is. Azt is el kéne passzolni!
Hali!

Ha hozzám szólt a kérdés akkor, részben igen, mivel a motort Szegeden vettem lassan 3 éve, a dob pedig már rajta volt.
Azt a martin dobot nem szegeden vetted? Nekem nagyon ismerős!
k1-k4 sérült fejidom (14000) ,k1-k2 elsősárvédő sérült (6000) eladó 06209238057 Csaba