Hát úgy mindenre. Mire számíthatok mennyivel lesz erősebb. meg hogy mivel lesz jobb. Konkrétan mindenre :) Alapból Amcsi kiadás a gép, KN szűrő, áttétel módosítás -1 +2, sportdob, a rendszer is más mint az európai. Szal nem tudom mire számíthatok majd.
Sziasztok,elcserélném a BMW met,2001 kiadástól GSX-r . értékegyeztetés nélkül, a BMW 525/520 benzines -gázos,bőrös, sper difis, brutális nagy kerekekkel, stb,a kocsi nagyon jó állapotosan van, 620 e árulom,köszi,hogy elolvastad!
Sziasztok!
Keresek eladó első lámpát GSXR 750 K4-hez, + kuplung kart a tartójával együtt, ami a kormányhoz rögzíti, mindkét oldali kormány kapcsoló, jobb oldali kormánycsutkát és az önindítót tartó házat, csak az üres házat!
Télen a heti indítgatástól rosszabbat nem is tehetnél a motoroddal, mert azzal akkora kopást okozol neki mint amikor egész nyáron az üzem meleg vassal motorozol!
Jó olajat használj és ha nagyon keményen motorozol 5E. ha normál üzemmódban akkor 6E-nél (ha folyamatosan pályázol akkor sűrűbben) cseréld és ne foglalkozz azzal,hogy áll fél évet a télen,mert semmi baja nem lesz neki!
milyen olajat használsz bele? Nekem újra olajcsere következik és ezért lecserélném csak nem tudom milyet kellene... Kíváncsi vagyok rá hogy milyen az 5e FT-os olaj :)
Hetente egyszer minek beindítani? A sok hidegindítás nem tesz jót sem a motornak sem az olajnak! Egyébként az "okosok" szerint akkor is le kell! De én az enyémnél is úgy vagyok, hogy 3 ezret mentem ezzel az olajjal, és biztos megvárom az 5 vagy 6 ezret mert nem szarom én a pénzt egyrészt másrészt bebaszna ha az 5 ezer/liter forintos olajnak bármi is baja lenne 1 éven belül! Persze 10 éves olajjal ne használd a motorod! De azért ha nem tescos olajat használsz akkor szerintem semmi baja!Nyugodtan várd meg a 6 ezret! Én mint autószerelő így gondolom, de hallgass meg másokat is mert ebben a témában tudnak írni szép dolgokat!
Sziasztok! A Suzuki GSX 750 F - re keresek hátsó, illetve oldalsó dobozokat, konzolokkal együtt. Ha valakinek lenne eladó a perecsiz@gmail.com címemre jelezze. Köszi !
Igen hozzád!
Azt hittem utólag vetted, mert adtam el egy ilyen dobot a nyáron kecsó környékére! Még meg van a gyári rendszerem is. Azt is el kéne passzolni!
Lenne egy kérdésem. Van valaki akinek van tapasztalata Power Commaderrel? K2 750-e lenne
Keresek eladó első lámpát GSXR 750 K4-hez, + kuplung kart a tartójával együtt, ami a kormányhoz rögzíti, mindkét oldali kormány kapcsoló, jobb oldali kormánycsutkát és az önindítót tartó házat, csak az üres házat!
+36306916429
jocooo1984@gmail.com
Jó olajat használj és ha nagyon keményen motorozol 5E. ha normál üzemmódban akkor 6E-nél (ha folyamatosan pályázol akkor sűrűbben) cseréld és ne foglalkozz azzal,hogy áll fél évet a télen,mert semmi baja nem lesz neki!
adj 1 címet!
Azt hittem utólag vetted, mert adtam el egy ilyen dobot a nyáron kecsó környékére! Még meg van a gyári rendszerem is. Azt is el kéne passzolni!
Ha hozzám szólt a kérdés akkor, részben igen, mivel a motort Szegeden vettem lassan 3 éve, a dob pedig már rajta volt.