Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kaptam mailt!
ráér
Eladó GSX-R 600 750 cuccok:
600 750 K6 K7 bal oldalidom
600 750 K6 K7 jobb hátsó lábtartókonzol, a taposó nincs már meg
600 K1-K5 750 K0-K5 kuplungfedél (mintha más típuson is láttam volna ilyet, de ezekre biztosan jó)
sziasztok, utolso olajcserém ota mentem 3000 km, de hetente egyszer beinditotam a motort igy télen, az a kérdésem hogy szezon kezdéskor akor is kel e olaj csere vagy rá ér 6000 km- nél?
írj a mailemre: robimolnar86 gmailos!
Hali! Nem untam meg tényleg nagyon vagányul néz ki! És nagyon sajnálnám is ha meg kéne váljak tőle de ha még érdekel esetleg cserélnék veled! De a többit majd elmondom ne itt beszéljük meg!
szia!csak jelzek,hogy ne hogy elfeledkezz rólam :)
Mi a problémád vele, hogy ilyen gyorsan meguntad? A Martinnak semmi baja azon az 1 karcon kívül amit a srácnak is mutattam. A hangja is szép mély, csak valamiért nem szimpatikus a márka! Lehet le kellene vennem a feliratot és minden megoldódna... :)
az a leo vincsi dob amire itt egyezkedtek! Most nálam van!
Hali? Milyen dobod van?
Szevasz! Ha gondolod én szőrbe szőrt elcserélem veled ezt a dobot amiről itt beszélgettetek a te dobodra ha még aktuális szólj!
mezet@azet.sk előre is köszi :)
Üdv!
Holnap reggel leszek otthon, és csinálom is már dél előtt a képet. Hová küldjem majd? :)
Szia!nekem vezérműlánc feszítőre lenne szükségem.ezekben a tipusokban többféle található,szóval tudnál róla egy fotot küldeni? köszi
jha így már tudom.... azért próbálom igényesen megcsinálni :) :)
Nem mert volt 1 kis balesetem, még mindig lábadozóban vagyok. Fallabdázni járok és belenéztem az ellenfelem ütőjébe, most a fogászatra járok. Ha van időd légyszi írd meg mailban, hogy mi mennyi lenne, stb. Üdv.
Na mi van nem hívtál
van az a vastag ragasztószalag, barna színű, dobozokat szoktak vele ragasztani. itt csak havanna barnának hívják xd
miveeelllll? XD
tekerd be havanna barnával!
:( Vagy hol lehetne olyan venni? mert nem találtam sehol... Az egyik el van repedve :(
helló érdekelne a blokk .... pár képet elérhetőség adatlapon ár?
A légbeömlőt sztem meg se próbáld. Nekem sem tudták a ram air csöveket megcsinálni rendesen így. Úgyhogy VTN-ezés lett belőle...
Üdv mindenkinek

bal oldali,gyári ,sérülésmentes,irányjelzős "E"szabványos visszapillantó tükör eladó 8000Ft.
- Suzuki GSX-R 600/750 06
- Suzuki GSX-R 1000 05-06
Háát nem garantálok semmi... :| Lehet dekoros lesz a vége ennek :D XD de azért próbálkozom :D ha nem sikerül akkor a teherautóm belsejét fóliázom ki :D XD