Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan mint Adee-ZzZz-nek ami van. 10+posta
mennyiért, milyet?
Én tudok neked undertailt .
írtam :)
Hát nekem is 10 éves a motor. és semmi bajom nincs vele... :| 38e km van benne és még megy. Meg egy darabig szeretném is. :) Szerintem no para hogy 10 éves a motor...
undertailt nem tudsz az enyémhez?
én olyat vettem csak lusta voltam még felrakni.
írj emailt, és oda válaszolok akkor képekkel.
Üdv Mindenkinek!
Tavasszal tervezek venni egy sportmotort. Elsősorban K2 Gsxr 750 érdekel. Lenne 1 amatőr kérdésem: Ezeket a motorokat valóban nem lehet felújítani? Barátomnak egy 600-as cbr-e bukott ki, vett bele másik blokkot de ugyee végülis az is szákbamacska. Kicsit félek az ilyen 10 év körüli sportmotoroktól,de újra egynelőre nincs keret. Azt is halottam, hogy fel lehet újítani a blokkokat csak az drágább lenne mint maga a 10 éves motor ára. Valóban így van ez?
az az idomhoz símuló index az milyen? Képet árat tudnál mondani? Esetleg ledesek azok is? :)
Hi. Tudnék neked ajánlani hátsólámpa helyére új utángyártott ledes lámpát, többféle színűt, 8-10ezer körül, új fejidomtartó konzolt 18ezerér. Indexet miért nem cseréled le valami dizájnos kis indexre? párezer ft pl homasitában, de 3-4ezer között szinte akármilyent rendelek neked, idomhoz simulót, vagy kis ledest többféle formában lehet választani. kormánykapcsolókat is tudok rendelni, de azok nem olcsóak, ahogy első lámpa sem (új utángyártott 45-50e).
Ha valami érdekel írj emailt, igazából akármire tudok árat mondani, aztán vagy jó neked vagy nem. ide írhatsz: higany4819@gmail.com
Bajai motorbontó tel számot tudok adni ha érdekel :) Elég sok minden van :)
jocooo,

Nálunk van utángyártott új fejidomtartó konzol
http://www.agomotors.hu/websho...

Van hátsó lámpa is
Van segédváz is, darabokban rendelhető
Sziasztok!
Keresek egy Suzuki GSXR 750 K4-re oldal idomokat, első hátsó lámpát, hátsó segédvázat, műszerfalat, kormány kapcsolókat, jobb első gyári indexet, fejidom tartó konzolt!

Köszöntem...
írtam a hirdetésedre!
érdekel a cserés dolog, adsz 1 mailcímet és lebeszélhetjük.
15öt ha ráfizetsz elcserélem és egy 20ba árulgatom még egy darabig aztán csak elkopik!A postát meg megfelezzük!Ha kp. akkor 30-ba odaadom!
kimaradt a nem, szóval nem akarom.....
Azért kérdeztem a beszámítást mert akarom, hogy 2 dobom legyen 1 motorhoz. Mennyiért számolnád be a martint?
Van érdeklődés a dobra bőven ennyiért úgy gondolom nem pénz érte!Ha érdekel megtudunk egyezni, ha készpénzről van szó!Ami a kipufogódat illeti kb. 40 ezerért adja a martin és személyesen is ismerem már voltam nála pár dobért és mindig kaptunk még kedvezményt is szóval 30 ezerbe nemtudom semmiképpen beszámolni!Egy ilyen leo vince még ha nem is a legújabb típus de bőven 70-80 ezer ftb ba került az újak meg 100 felett szal....
Úgy gondolom a hirdetett összeg baráti lehet!Bilincset adok hozzá db. killer nincs és nem is volt benne gyárilag!Gondold meg, és ha érdekel komolyan ott a telefonszámom, felhívsz és mondok egy árat amiért odaadom!
van 1 martin titanium fent a gépemen. szeretnék rá valami komolyabbat, egyébként semmi bajom vele. kép van az adatlapomnál.
Dobjatok egy like-ot légyszi ha tetszik :))

http://www.facebook.com/photo....
Mit meg mennyibe?Képet árat!
másik dobot számítasz be?