Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog Karácsonyt Gixxeresek!
neked is boldog karit! :)
Boldog Karácsonyt Minden motoros társamnak :)
Ja lol
Kivitel: Gyerekmotor.
Tegnap előtt volt fönt az aprón egy K7 750 szürke feketébe bódis kipuffantóval, a paksi márkamotornál. Ez: http://www.kephost.com/view3.p... Tegnap már leszedték a hirdetést. Kíváncsi lettem volna rá élőbe.. Baró ár volt érte..jól járt aki megvette..
3 rugó.
Mennyiért?
De, biztosan van.
Köszönőm az infót!
Találtam ebay-on utángyártottat.
ebay
kb 7500ér van kompletten porvédő karmantyúval egy nyereghez. nem tudom itthon mennyi a gyári kb, egyszer megnéztem, de már nem emlékszem.
Szia! Váltórudazatod nincs véletlenül?
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni honnan tudok beszerezni a GSX-R 600 1999-es évjáratú mocimhoz ,a munkahengerhez porvédő gumigyűrűket?Mert emiatt szorulnak a dugattyúk.A munkahengerek megegyeznek a 750-es K1-K2-K3-al.
Gyáriba külön nem lehet kapni csak karmantyúval!
Segítségeteket előlre is köszönöm!
Nekem tényleg elég lenne a hossza is :)
De elfogadom ha küldesz.

Köszi!
Ha nincs neki, akkor csörögj meg. . .
Küldök 1et.
Üdv!

Utas ülés érdekelne ha esetleg van suzuki gxr 600 srad-hoz.
Ha van akkor mennyi lenen az ár utánvétellel?

Előre is köszönöm.Válaszát várom.
Állítólag Kiskunmajsán is épül valami. Tavaly voltunk ott még a crosspályán akkor mondta a tulaj hogy bővítik a crosspályát, lesz sportmociknak is pálya, lesz deszkásoknak hely meg cangásoknak. És ez benne volt az újságban is szal meg lesz csinálva :P
Azért egyvalami bizakodásra ad okot.
Mégpedig az, hogy ez a projekt rohadtul nem a drága állambácsinkon múlik.
Az a "kis apró" meg,,,amit elvileg hozzálöknek, szerintem, ha netán mégsem jönne össze, a Hell-t tartom olyan tőkeerős cégnek, hogy rohadtul ne foglalkozzanak vele.
ez,,, nem "csak egy pálya" lesz, annál jóval több, és, ha minden megépül, amit terveznek, ez akár egy nyereséges szórakoztatóközpont is lehet...
Szóval,,, én,,, bízok a dologban.
Sziasztok!

Valaki nem tudna nekem leméretezni egy K6-K7 első tengely hézagolót? Ami a kerék csapágy és a teleszkóp között van.
Nekem hiányzik a tengelyről.

Ha a hosszát megtudom pontosan az már elég lenne!

Köszönöm!
kíváncsi vagyok lesz-e belőle valami, de reménykedjünk, hogy igen! Bár a tervekben írt pályaméret nem ígérkezik valami nagy pályának, még a közel 4km-esre bővítési lehetőséggel sem, bár az már nem olyan rossz.
Azzal azért várjunk még! Ha minden pályát felhúztak volna ami tervben volt, akkor MO motoros paradicsom lenne! Korábban írtak Kiskunfélegyházán is, akkor ott volt a Balatonring, stb.... De azért remélem létrejön.
No, nagyon úgy néz ki,innentől már nekem is lesz a kertek alatt egy pálya, úgy hogy, ha már végképp meguntátok Kecsót, nézzetek el felém a leendő Hell ringre.
XD De mindig akkor amikor én dolgozom XD :D :) :(