Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem lenne kicsit drágábban, de Iridium gyertya, ha jelent valamit.
Keress rá: CR9EIX
12500 a 4 db nálam...
szóval ilyet:
Rákérdeztem a gyertyára, szerintem jövő7 elején kapok választ az árról.

A héten összedobtam egy ilyet, mindig csak a motor....
az enyémre csak 1 jobbos fér
Akár 2 jobbost is lehet csinálni a kettőből.... :))
én adnék a jobbosért 1 martint
Sziasztok!

Van két eladó Leovici sport dobom,mindkettőn kisebb sérüléssel!

Tl 1000 R-en voltak,de 2000 környéki gsx-r-re is jó elvileg!

35000 a két darab,bilincsekkel,bilincs alá gumikkal!

Ha a két kis lemezt lecseréled a végén,szinte nem is látszik a

sérülés!Az ár fix!

czako20@freemail.hu vagy 70 57614477
oké nagyon köszönöm.
hétvégén rákérdezek aztán szólok h mivan.....
az nagyon jó. Tudsz még forrást? :D érdekelne engem is.. :D
a 4db volt ennyi...
A 4db ára volt ennyi vagy 1db-é? Ha a 4-é, akkor jó ár, ha egyé, akkor nagyon drága. Nefelejts.hu-n szoktam nézni gyertya árakat, ott általában az egyik legjobb az ár, de ebayes árral nem tudja felvenni a versenyt.
bakker az nem olcsó.... mert gondolom ennek darabja ennyi ... :| őszintén nem tudom mert sose cseréltem még gyertyát egyik gépembe se csak 6 éve a simsonomba de abba hetente XD
Ahhan. Köszi. be akarok vásárolni hozzá hogy tavasszal csak össze kelljen rakni :)
Sajnos szervízkönyv nincs és így nem tudom. Amcsi gép szal nem tudom ennek valaha volt-e olyan XD
én a belevaló ngk cr9e-t vettem 5950-ért, állítólag jó áron.
Nekem dunlop qualifier 2ct van a gixeren tavaly vettem nagyon jól tapad igaz 20 fok alatt kicsit nehezen melegszik fel de az fölött nagyon jó!
Nekem dunlop qualifier van a motoromon tavaly vettem nagyon jól tapad nagyon meg vagyok vele elégedve igaz 20 c-fok alatt kicsit nehezen melegszik fel ne én merem ajánlani!
ebay.com
itthon olcsóbban nem kapsz. a szervízkönyv által előírt típust kell megrendelni azt annyi. Az iridiumosat majdnem annyiért mekapod ebay-ről, mint itthon a simát. Egyszer megveszed és többet valószínű nem kell cserélned gyertyát a mociba.
kis K2-es gixerecskémbe gyertyát szeretnénk majd cserélni. Hol és mennyiért tudnék vele venni? Elfogadható ár érdekelne :D XD vagyis jót nagyon olcsón :D XD
No, nehogy komolyan vedd már. Az egész projektben egy valami lesz ajándék,,, a karbik hozzáhangolása a megnövelt cm3-hez.
A többi rohadtul nem.
Viszont... A hengerfejtömítés benne van a szettben és ez jó...
úgy nekem is kéne minden finomság.
Ááá, ajándék lesz.
Csak fizetni te fogsz érte gondolom.:)