Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen láncot vettél? (Azon kívül hogy D.I.D, persze)
Keresd Kutyát, jó áron szokta küldeni, az alábbi linken megtalálod :

http://www.kepesmotor.hu/lanc_...
Hali! Először körbekérdeztem az összes boltot, mindenhol 40 körül indult akciósan a szett! Aztán egyik rokonom szólt, hogy most már az ő cégük is forgalmaz motorhoz alkatrészeket, van neki kedvezménye, megnézi! A szett így 28 rugóba került. Tegnap este tesómmal ki is cseréltük.
Mibe fájt? az enyémen is kellene cserélni!
Megjött a láncszett, extra akciósan DID+JT
Nem tudom segítség-e:
pinkmotors.hu
motoralkatresz.eu
speedmoto.hu
DID, RK biztosan jók, IRIS-t nem ismerem.

Nem tudjátok honnan lehet jó árban lánc-szettet rendelni? Melyik márka a jóóóó? A DID azt tudom, hogy jó....de a többi? RK,IRIS,STB.
Látod ezért nem szabad focizni... :D
Legközelebb jobban szétnézek én is. Csak azért írtam be, mert mellbevágó volt ez az ár, főleg egy ilyen elavult alkatrésznél.
Hja, értem. Sztem gyárit is kéne kapni 10rugó alatt/nyereg. Full Gas-ban én olyan árért szoktam kb venni alkatrészt, amennyiért ezen az oldalon is írják, ahol néztem most ezeket.
Igen, azóta én is szétnéztem a neten, találtam olcsóbbat, bár nem gyárit. Azért a Motorradhoz fordultam, mert a Suzuki honlapján hivatalos márkakereskedés és szervízként van feltüntetve, és nem lakok messze tőle.
neten néztem az árat online alkatrészkatalógusban. ha itt neten 9-10ezer között van egy neyreghez a szett, akor nem adhatják 19ér itthon az biztos. Miért motorradtól? Menj be egy suzuki kereskedésbe és onnan vegyél suzuki alkatrészt.
Basszus! Motorradnál adták az árajánlatot. Te hol láttad ennyiért?
na megnéztem, ha már ilyen eltérő árakat írtok. k6 tömítés szett egy nyereghez 33-34dolcsi, srad 6 dugós nyereghez 42-43dolcsi ugyan ott. szal kb 2ezer ft-al több átszámolva, a 19ezer nagyon sok, ill a két nyereghez tényleg annyi kb. meg nem tudom, hogy itthon a suzukiban mennyivel adják drágábban ezeknél az áraknál, de más dolog árából kiindulva kb ennyiért adják itthon is.
Nem hallottad rosszul, mert a 750 srad-hoz a 6 dugattyús nyereghez 19000 huf/nyereg, dugattyúkészlet még uennyi.
Az tuti, hogy nem én voltam. Jobb bokám bedagadt a szombati foci után, tegnap motocrossozni voltunk tesómmal, ott megfáztam....Múlt hét végén lemostam alaposan a gépet, lassan elkezdem szervizelni.
végre ma egy kicsit elővettem a gépem :) Találkoztam egy kollegával a régi 5-ös főúton. Esetleg valaki innen? :) K1-K3 gixer.
Ha annyi, az nem olyan durván drága akkor.
Csak kíváncsi voltam, mert hallottam régebben (lehet nem suzukihoz) ennél sokkal horrorabb összegről is ilyen készletre.
7500Ft-ra számoltam egy féknyereghez.
Csak kíváncsiságból kérdezem, h gyári suzuki felújító készlet mennyibe kerül?
Sziasztok!

GSX-R750 K6-K7 féknyereghez hol találok felújító készletet? Porvédő/karmantyú kellene. Gyári Suzukit tudok, de hátha van valahol olcsóbban is.
sziasztok, ha valaki holnap ki akarna menni a hringre nyílt napra, van egy négyalkalmas jegyem, 18ezer helyett 10ért odaadom, akár ott reggel a helyszínen

tel: 06 30 492 0057
ahhan. Akkor nem szóltam. nekem a K2-nél nem olyan :|
Szervusztok!
98-as gsx-r 750 karbihoz keresek tűszelepet!(használt-új)
Hát, mivel a faridomban van a zár (kulcsos) és onnan megy a bóvden az ülést rögzítő zárszerkezetbe, így csak úgy lehet levenni az idomot, ha lekötöm a bóvdent az ülés alatti részről. Csak elfelejtettem visszakötni, de majd valahogy bepiszkálok oldalról vagy nemtom.