k1 k2 k3as 750es gsxr-ről szeretnék kérdezősködni,kinek milyen tapasztalata van erről a típusról?
Normál használatban mennyi a fogyasztása,van-e valamilyen típushibája,mire érdemes odafigyelnem ha elmegyek egyet megnézni?
carlos11 ha kell egy jó szerelő akkor Szarvason tudok ajánlani egyet , precíz a gyerek és szerintem nem is drága. Nekem a kilencesemet csinálta ,elég profi cuccokkal van felszerelkezve. Amikor csinálta folyamatosan egyeztetett hogy az anyagiak ne legyenek az égben. Az előző szerelőm mindig nyavíkolt hogy idomot is le kell szedni stb de ehhez elviszed ,szétszedi megcsinálja összerakja és kész.
pont most értem haza Csabáról, hát a tükröt nem nagyon használják az autósok az tuti. pedig figyelek mindig, h ne legyen nagy a sebességkülönbség előzésnél.
Szia! ismerős a bringád, szoktam látni a motorodat. Nem szoktam a városban keringeni, azt meghagyom a helyi rajoknak, inkább kint nyomok 1 nagy kört vagy pályázok ha van rá idő. A gixxert mékg nem láttam
Szia Carlos, most látom hogy te is Orosházi vagy!Nem sűrűn láttalak még a városban.. 1 hete hoztunk egy másik orosházinak ugyanilyen GSX-R-t mint a tied! Ha látsz egy új embert ő lesz az.
Szia! Orosházi vagyok ezért kérdeztem Adeee-től, hogy tud-e jó megbízható szerelőt! Konkrétan semmi baja a gépemnek csak a következő szezon előtt már szeretném átnézetni, szelephézag, inj.szinkron stb. Te merre vagy?
Barcikán fasza kis találkozó szokott lenni, ezen a hétvégén lesz, nézzetek el erre mifelénk, itt a Bükk, Aggtelek környéke, Dobsina, mind elérhető közelségben.
vasárnap családi program, viszont köv. hétvégére még nincs semmi eddig, akkor kellene menni vmerre. októberben kivonatom a gépet, ki kell használni az időt
Kérdezni akartam már, hogy nem tudsz az Alföldön valami normális motor szerelőt? Télen vagy tavasz elején át akarom nézetni a vezérlést, szelephézag, injektorszinkron stb.
Felénk nem nagyon van olyan akire rá merném bízni.
hát hátul az irányjelző két csavarja fogja elől meg a hátsó lábtartó 1-1 csavarja.
Jha nem :D Van ott minden. 6 tálca sör, 2 liter jager meg 2 üveg vodka van.. :D csak egy kis sörölés folyt :D
k1 k2 k3as 750es gsxr-ről szeretnék kérdezősködni,kinek milyen tapasztalata van erről a típusról?
Normál használatban mennyi a fogyasztása,van-e valamilyen típushibája,mire érdemes odafigyelnem ha elmegyek egyet megnézni?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv:Sanyi