Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

k1 k2 k3as 750es gsxr-ről szeretnék kérdezősködni,kinek milyen tapasztalata van erről a típusról?
Normál használatban mennyi a fogyasztása,van-e valamilyen típushibája,mire érdemes odafigyelnem ha elmegyek egyet megnézni?

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv:Sanyi
Carlos!
Ma felkerült az új dobom :P Nagyon állat. Na meg lett egy új pályagépem :D a másik képen rajta van az is
Dobj egy mailt a pzozo@freemail.hu ra és elküldöm a nevét telszámát
Hali. Igen érdekel, megköszönöm ha megadod a kontaktot! Majd tavasszal lesz rá szükségem.
carlos11 ha kell egy jó szerelő akkor Szarvason tudok ajánlani egyet , precíz a gyerek és szerintem nem is drága. Nekem a kilencesemet csinálta ,elég profi cuccokkal van felszerelkezve. Amikor csinálta folyamatosan egyeztetett hogy az anyagiak ne legyenek az égben. Az előző szerelőm mindig nyavíkolt hogy idomot is le kell szedni stb de ehhez elviszed ,szétszedi megcsinálja összerakja és kész.
pont most értem haza Csabáról, hát a tükröt nem nagyon használják az autósok az tuti. pedig figyelek mindig, h ne legyen nagy a sebességkülönbség előzésnél.
Sokat én sem mászkálok a városban, mostanában inkább többet repülök.. Ott nem jön ki elém senki legalább...
Szia! ismerős a bringád, szoktam látni a motorodat. Nem szoktam a városban keringeni, azt meghagyom a helyi rajoknak, inkább kint nyomok 1 nagy kört vagy pályázok ha van rá idő. A gixxert mékg nem láttam
Szia Carlos, most látom hogy te is Orosházi vagy!Nem sűrűn láttalak még a városban.. 1 hete hoztunk egy másik orosházinak ugyanilyen GSX-R-t mint a tied! Ha látsz egy új embert ő lesz az.
Szia! Orosházi vagyok ezért kérdeztem Adeee-től, hogy tud-e jó megbízható szerelőt! Konkrétan semmi baja a gépemnek csak a következő szezon előtt már szeretném átnézetni, szelephézag, inj.szinkron stb. Te merre vagy?
Szia.Én motorszerelő vagyok,megcsinálom szívesen a gépedet,csak az Alföld mint gyűjtőszó elég tág fogalom.
Merre laksz?Üdv.:István
Barcikán fasza kis találkozó szokott lenni, ezen a hétvégén lesz, nézzetek el erre mifelénk, itt a Bükk, Aggtelek környéke, Dobsina, mind elérhető közelségben.
vasárnap családi program, viszont köv. hétvégére még nincs semmi eddig, akkor kellene menni vmerre. októberben kivonatom a gépet, ki kell használni az időt
,,|,, o,O ,,|,, Szombat meló. Vasárnap valamerre? :D :D :D
mehetnékem van, ááááááááá....na majd szombaton.
jha... úgy voltam vele hogy most elmegyek valamerre. :| De nem jött be a lehülés amit mondott... így meg beöltözni kész katasztrófa....
szerintem az enyém is akörül van, nem szoktam nézegetni, órára van állítva általában! Motorozni kéne, de kurvamelegvan....
kb én is.. 37e :D
negyvenkörüljárok
Tiédben mennyi km van?
Hát nem nagyon. Injektorszinkronra nekem is vinni kell majd. De nem tudom hogy hova... :|
ok, értem!

Kérdezni akartam már, hogy nem tudsz az Alföldön valami normális motor szerelőt? Télen vagy tavasz elején át akarom nézetni a vezérlést, szelephézag, injektorszinkron stb.
Felénk nem nagyon van olyan akire rá merném bízni.
hát hátul az irányjelző két csavarja fogja elől meg a hátsó lábtartó 1-1 csavarja.
Jha nem :D Van ott minden. 6 tálca sör, 2 liter jager meg 2 üveg vodka van.. :D csak egy kis sörölés folyt :D
amúgy mihez van rögzítve az ündertail?

Az utolsó képen a Fanta a kakukktojás!
jha az csak még a múltkori ... mikor az olajteknőt cseréltük... :|