holnap ha el nem felejtem megmérem. :) Én is gurultam. 540 km-t :D. A vége már nem volt kellemes mert sötétben az utolsó 100-130 km-t úgy tettem meg hogy letört a plexi a sisakról :|
Sziasztok! Tudnátok segíteni? Suzuki GSX-R 750 K1-em van. 6.-ban 80-nál valami sipolo hangot hallok, nem kicsit. Találkoztatok már ilyesmivel? Mi lehet? Váltó netán? Minden segítséget köszönök.
Meg tudnál nekem egy olyat nézni a gépeden, hogy mennyi a töltésed? Sima multiméterrel voltmérőre állítva meg lehet nézni! Érdekelne, hogy alapjáraton mennyit mutat és hogy ha elkezded pörgetni akkor mennyire esik le! Köszi
nem tudok még semmit. nekem délelőtt jobb lenne, de majd pénteken egyeztetünk a haverokkal (ilyenkor a többség összefossa magát és lemondja)! Általában 2-3-an szoktunk csak menni.
K2-től annyi a fő változás, hogy módosították a befecskendezőt és az ecu már 32bites, k0(Y)-k1-nél 16! Ebből annyit érzel, hogy ezeken már nincs szívató. A másik fő dolog, hogy kis mértékben változott a lengővilla. A többi apróság: dizájn, tükrök, stb.
Olyan, hogy típushiba szerintem nincs a gépnek!
Amúgy nektek komolyan számít a fogyasztás és 110-el jártok 1 gééééééesikszerrrellll?
császtok hát végül 750 es gsx-r esett a választásom:)egyel többen lettünk:P olvasgatam itt a hozzászólásokat és nekem elmegy simán városi használatban meg néha megtépegetve sokat kigyorsítva 5.5 ből 2002 es lesz majd kép is:)
Sok mindent tovább fejlesztettek rajta és 2002-re forrta ki magát a legjobbra! Kívülről nem sokban másabb,de számomra ami nagyon fontos volt,h a 02-en már nem azok a csúnya nagy szögletes tükrök vannak,mint az előző 2-évben!
Azt a 10+ fogyasztást olyankor lehet elérni,ha tele van kerekezéssel meg rengeteg gyorsítással a maximumot kihasználva
De biztos vagyok benne,h az R6-al is meg lehet etetni azt a mennyiséget,ha "normálisan" használod akkor meg minden motor kevesebbet eszik
Ezen egy kicsit meg vagyok lepődve
Sajnos az a nagy harci helyzet 3 hete nem adták meg az elsőséget és szarrá zúzták a motoromat...
Mielőtt jó másfél éve motort vettem,gsxr k1-k3 600 és 03-04es yamaha r6 miatt voltam nagyon megőrülve,nagyon sokat elmentem megnézni mire döntöttem...
A suzukinak a kezelhetősége tetszett ívre pontosan úgy ment ahogy én akartam,viszont alul rángatós és jóval nyomatékszegényebb volt mint az r6. Az r6-nál minden szép és jó volt egyedül az elején sosem olyan íven ment amit kinéztem,de a végén csak r6 lett és 1000km után úgy összeszoktunk hogy mm pontosan a fejben kiválasztott íven suhant :)
Nagyon szerettem 101%ig meg voltam vele elégedve jobbat el sem tudok képzelni hogy vannak ennék is jobb motorok,de most csak az motoszkál a fejembe hogy ki kéne próbálni a másik szerelmemet
Anno 125ccm után 750es-t soknak találtam ezért nem is néztem csak 600ast
Az r6 fogyasztása hosszú távon túra tempóba 5 liter,extra dinamikus előzgetős 200-250es autópályás rohangálásnál 8 liter volt a plafon,ennél többet sehogy sem tudtam kihozni belőle.
Azért vagyok meglepődve 7-8literes alap fogyasztásnál
Készülj rá fel,hogyha állat vagy akkor 10-fölött eszik,de ha finoman motorozol vele akkor kellemes csalódás lesz,h jóval kevesebbel is megelégszik!
Ha teheted akkor 2002 vagy 2003 vegyél és az a lényeg,h minél kevesebb (valós) km legyen benne,jó gondos gazdája legyen előtte és akkor a világból kimész vele
Nagyon jó kis gépek. én csak jót tudok mondani róla. :)
Fogyasztásról annyit hogy voltam hosszú túrán max 110-es tempónál lement 5-5,5 literre. de ez csak kímélt tempóban. Am olyan 7-8 között simán vagy ha 200 felett használod ( bár ilyet úgyse csinál senki) :D akkor 10-ert is benyeli sztem.
nekem is ilyenem van és Adee-nak is! Én szeretem nagyon a gépet! Fogyasztást azt nem tudom, 7 fölött szerintem. Ha ez a lényeg akkor ne sportmotort vegyél.
Meg tudnál nekem egy olyat nézni a gépeden, hogy mennyi a töltésed? Sima multiméterrel voltmérőre állítva meg lehet nézni! Érdekelne, hogy alapjáraton mennyit mutat és hogy ha elkezded pörgetni akkor mennyire esik le! Köszi
Én motoroztam ma délután, nyomtunk kb 200km-t!
Nem hiszem, hogy megyek ma kecsózni! Van még 1 csomó dolgom, meg egyedül mennék csak! De azért délután majd megyek 1 kört valamerre.
Olyan, hogy típushiba szerintem nincs a gépnek!
Amúgy nektek komolyan számít a fogyasztás és 110-el jártok 1 gééééééesikszerrrellll?
Azt a 10+ fogyasztást olyankor lehet elérni,ha tele van kerekezéssel meg rengeteg gyorsítással a maximumot kihasználva
De biztos vagyok benne,h az R6-al is meg lehet etetni azt a mennyiséget,ha "normálisan" használod akkor meg minden motor kevesebbet eszik
Sajnos az a nagy harci helyzet 3 hete nem adták meg az elsőséget és szarrá zúzták a motoromat...
Mielőtt jó másfél éve motort vettem,gsxr k1-k3 600 és 03-04es yamaha r6 miatt voltam nagyon megőrülve,nagyon sokat elmentem megnézni mire döntöttem...
A suzukinak a kezelhetősége tetszett ívre pontosan úgy ment ahogy én akartam,viszont alul rángatós és jóval nyomatékszegényebb volt mint az r6. Az r6-nál minden szép és jó volt egyedül az elején sosem olyan íven ment amit kinéztem,de a végén csak r6 lett és 1000km után úgy összeszoktunk hogy mm pontosan a fejben kiválasztott íven suhant :)
Nagyon szerettem 101%ig meg voltam vele elégedve jobbat el sem tudok képzelni hogy vannak ennék is jobb motorok,de most csak az motoszkál a fejembe hogy ki kéne próbálni a másik szerelmemet
Anno 125ccm után 750es-t soknak találtam ezért nem is néztem csak 600ast
Az r6 fogyasztása hosszú távon túra tempóba 5 liter,extra dinamikus előzgetős 200-250es autópályás rohangálásnál 8 liter volt a plafon,ennél többet sehogy sem tudtam kihozni belőle.
Azért vagyok meglepődve 7-8literes alap fogyasztásnál
Ha teheted akkor 2002 vagy 2003 vegyél és az a lényeg,h minél kevesebb (valós) km legyen benne,jó gondos gazdája legyen előtte és akkor a világból kimész vele
Fogyasztásról annyit hogy voltam hosszú túrán max 110-es tempónál lement 5-5,5 literre. de ez csak kímélt tempóban. Am olyan 7-8 között simán vagy ha 200 felett használod ( bár ilyet úgyse csinál senki) :D akkor 10-ert is benyeli sztem.