Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne felejtsd el, légyszi! Merre voltál mororozni? A plexid hogy tört el?
holnap ha el nem felejtem megmérem. :) Én is gurultam. 540 km-t :D. A vége már nem volt kellemes mert sötétben az utolsó 100-130 km-t úgy tettem meg hogy letört a plexi a sisakról :|
Budapest, Csepel
Így látatlanból nem tudunk szerintem segíteni, merre vagy?
Sziasztok! Tudnátok segíteni? Suzuki GSX-R 750 K1-em van. 6.-ban 80-nál valami sipolo hangot hallok, nem kicsit. Találkoztatok már ilyesmivel? Mi lehet? Váltó netán? Minden segítséget köszönök.
Hali!

Meg tudnál nekem egy olyat nézni a gépeden, hogy mennyi a töltésed? Sima multiméterrel voltmérőre állítva meg lehet nézni! Érdekelne, hogy alapjáraton mennyit mutat és hogy ha elkezded pörgetni akkor mennyire esik le! Köszi

Én motoroztam ma délután, nyomtunk kb 200km-t!
Jó is hogy nem jöttél... Vagyis nem úgy. csak én is fél 7-kor végeztem a melóval :|
Sziasztok!

Nem hiszem, hogy megyek ma kecsózni! Van még 1 csomó dolgom, meg egyedül mennék csak! De azért délután majd megyek 1 kört valamerre.
Köszönöm a sok sok hasznos infót
Szarvasról
te honnan jönnél? pénteken majd írok, hogy mi lesz.
nem tudok még semmit. nekem délelőtt jobb lenne, de majd pénteken egyeztetünk a haverokkal (ilyenkor a többség összefossa magát és lemondja)! Általában 2-3-an szoktunk csak menni.
húúú bazz... :| Dolgozom... :| Vagy meddig lesztek? délelőtt biztos hogy nem érek rá... :|
carlos szombaton ha mentek kecsóra akkor mikor indultok ? jó lenne menni múltkor is egyedül köröztem
szombaton lehet, hogy kecsóóóó, még nem biztos! Ott kikormolhatnád a gépet!
neeeeem... :D Lakott területen belül 50. azon kívül 90 :D Autóúton nem járok autópályán meg szigorúan 130-al járok :)
K2-től annyi a fő változás, hogy módosították a befecskendezőt és az ecu már 32bites, k0(Y)-k1-nél 16! Ebből annyit érzel, hogy ezeken már nincs szívató. A másik fő dolog, hogy kis mértékben változott a lengővilla. A többi apróság: dizájn, tükrök, stb.
Olyan, hogy típushiba szerintem nincs a gépnek!

Amúgy nektek komolyan számít a fogyasztás és 110-el jártok 1 gééééééesikszerrrellll?
Várjuk a képet :)
császtok hát végül 750 es gsx-r esett a választásom:)egyel többen lettünk:P olvasgatam itt a hozzászólásokat és nekem elmegy simán városi használatban meg néha megtépegetve sokat kigyorsítva 5.5 ből 2002 es lesz majd kép is:)
Sok mindent tovább fejlesztettek rajta és 2002-re forrta ki magát a legjobbra! Kívülről nem sokban másabb,de számomra ami nagyon fontos volt,h a 02-en már nem azok a csúnya nagy szögletes tükrök vannak,mint az előző 2-évben!
Azt a 10+ fogyasztást olyankor lehet elérni,ha tele van kerekezéssel meg rengeteg gyorsítással a maximumot kihasználva

De biztos vagyok benne,h az R6-al is meg lehet etetni azt a mennyiséget,ha "normálisan" használod akkor meg minden motor kevesebbet eszik
2001es-el mi a gond?
Ezen egy kicsit meg vagyok lepődve
Sajnos az a nagy harci helyzet 3 hete nem adták meg az elsőséget és szarrá zúzták a motoromat...
Mielőtt jó másfél éve motort vettem,gsxr k1-k3 600 és 03-04es yamaha r6 miatt voltam nagyon megőrülve,nagyon sokat elmentem megnézni mire döntöttem...
A suzukinak a kezelhetősége tetszett ívre pontosan úgy ment ahogy én akartam,viszont alul rángatós és jóval nyomatékszegényebb volt mint az r6. Az r6-nál minden szép és jó volt egyedül az elején sosem olyan íven ment amit kinéztem,de a végén csak r6 lett és 1000km után úgy összeszoktunk hogy mm pontosan a fejben kiválasztott íven suhant :)
Nagyon szerettem 101%ig meg voltam vele elégedve jobbat el sem tudok képzelni hogy vannak ennék is jobb motorok,de most csak az motoszkál a fejembe hogy ki kéne próbálni a másik szerelmemet
Anno 125ccm után 750es-t soknak találtam ezért nem is néztem csak 600ast
Az r6 fogyasztása hosszú távon túra tempóba 5 liter,extra dinamikus előzgetős 200-250es autópályás rohangálásnál 8 liter volt a plafon,ennél többet sehogy sem tudtam kihozni belőle.
Azért vagyok meglepődve 7-8literes alap fogyasztásnál
Készülj rá fel,hogyha állat vagy akkor 10-fölött eszik,de ha finoman motorozol vele akkor kellemes csalódás lesz,h jóval kevesebbel is megelégszik!
Ha teheted akkor 2002 vagy 2003 vegyél és az a lényeg,h minél kevesebb (valós) km legyen benne,jó gondos gazdája legyen előtte és akkor a világból kimész vele
Nagyon jó kis gépek. én csak jót tudok mondani róla. :)
Fogyasztásról annyit hogy voltam hosszú túrán max 110-es tempónál lement 5-5,5 literre. de ez csak kímélt tempóban. Am olyan 7-8 között simán vagy ha 200 felett használod ( bár ilyet úgyse csinál senki) :D akkor 10-ert is benyeli sztem.
nekem is ilyenem van és Adee-nak is! Én szeretem nagyon a gépet! Fogyasztást azt nem tudom, 7 fölött szerintem. Ha ez a lényeg akkor ne sportmotort vegyél.