Az akrapovic nem akrapovic... :) csak utánzat. és levettem a motorról. Most a gyári dob van rajta. :)
Állítólag nem olyan rossz az a leo.
Grat a műszakihoz. :)
Hát csinálok képet de lent áll garázsban... :| próbálok valamit összehozni.
Sajnálom a haverodat, ez Magyarország! A lényeg itthon, h mennyi van az órában! Ha szarrá van baszva, de csak 10ezer van benne akkor király a gép! Fordítva már nem annyira menő! Tekerjétek vissza 20ezerre, egyből beveszik bárhol! A gépet meg sztem ne gányoljátok össze!
Hi!
Mennyi volt az ára az akrapovicnak? Most nézegetem a dobokat, de nem vagyok képbe az árakkal! Van most egy LeoVinci, egész jól néz ki, de a rendes márka az LeoVince! Ez valami kamu?
Lenne egy nagy kérdésem. Egyik cimborámnak van egy 98-as GSX-R SRAD. Mivel mostanában többet megy hosszútávon túrázgatni, kevés pénzért számítanák be, mert 87ezer km-er van benne. Így most azt vette fontolóra, hogy magaskormány kellene rá és túrásítani kellene Valaki tudna segítene ebben, hogy mit, hogyan kell csinálni és mik kellenek hozzá? Fékcsövek, vezetékek, milyen kormányhíd stb...stb előre is köszi a segítséget.
Suzuki GSX-R 750 K7 be keresek omron relét 1db -ot. Ventilátor vagy üzemanyag pumpa relé. 2db van a tank alatt, egyformák. Akinek van és eladó, kérem írjon! Köszönöm! :) Szerintem K6 K7 K8 nak egyforma lehet.
sziasztok. mi lehet baj vajon megyek a motorral 6ba 140-145el és hirtelen megtorpan a motor. leesik a fordulatszámmérő utána vissza. 190nél is ugyanezt csinálja és nem akar tovább gyorsulni de ha pl 100al megyek vagy 150el folyamatosan akkor nem csinálja. valakinek van valami ötlete ? gsxr600 k1
Állítólag nem olyan rossz az a leo.
Grat a műszakihoz. :)
Hát csinálok képet de lent áll garázsban... :| próbálok valamit összehozni.
Mennyi volt az ára az akrapovicnak? Most nézegetem a dobokat, de nem vagyok képbe az árakkal! Van most egy LeoVinci, egész jól néz ki, de a rendes márka az LeoVince! Ez valami kamu?
A másik, h az undertailról van képed?
A harmadik: Van műszakim!
Lenne egy nagy kérdésem. Egyik cimborámnak van egy 98-as GSX-R SRAD. Mivel mostanában többet megy hosszútávon túrázgatni, kevés pénzért számítanák be, mert 87ezer km-er van benne. Így most azt vette fontolóra, hogy magaskormány kellene rá és túrásítani kellene Valaki tudna segítene ebben, hogy mit, hogyan kell csinálni és mik kellenek hozzá? Fékcsövek, vezetékek, milyen kormányhíd stb...stb előre is köszi a segítséget.
Ha valakit esetleg érdekelne:
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Üdv.:
Józsi
Suzuki GSX-R 750 K7 be keresek omron relét 1db -ot. Ventilátor vagy üzemanyag pumpa relé. 2db van a tank alatt, egyformák. Akinek van és eladó, kérem írjon! Köszönöm! :) Szerintem K6 K7 K8 nak egyforma lehet.
Szétkaptam a blokkot,hibátlan a váltó!Hívj!
Köszönöm,hívlak!
Fejérben,Mezőszilas.
Tel:30 2966113
Érdekel!Mi az ára,és hol vagy helyileg?
http://www.kepesmotor.hu/motor...
88-as blokkom van,elméletileg jó a váltója,de még nem szettem
szét,kell?