Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szééééép :)
ELADÓ ha valakit érdelek
Üdv k8 oldalidom enyhe sérüléssel(karc+repedés),gyári fénnyel 10e ft-ért.Érd:zoli_motor@freemail.hu
:D Na kész a gép. Hátsó féknél az olajat is lecseréltem. :) szal minden oké már csak a mosás hiányzik. :) Ráfér.... :|
király!
Üdv mindenkinek :)
Ma végre beindítottuk a gépet :) Már csak a burkolatokat kell felrakni lemosni és mehet a menet :) Tele a szívem boldogsággal :P :)
Én is erre tippeltem.Már hívtam egy-két bontót,de semmi.Megpróbálom a SUZUKI-nál,talán ott még van.
Van egy komplett váltóm ami 89-ben volt,de szerintem egyforma a tieddel,csak szét van benne robbanva a másodiknak a fogaskereke :(
Ez a konstrukció hibájuk és annak idején amikor nekem szét ment rengeteg bontót felkerestem,de minden blokkból ez hiányzott és végül nagy küzdelmek árán találtam egyet,de csak egybe adta el a tag,mert mondta,hogyha a másodiknak a fogaskerekét külön eladja,akkor a váltó többi része eladhatatlan!
Türelmem akad,meg szerszám is,mert autót szerelek,de motorba még nem nagyon piszkáltam bele.
Köszönöm az infót!
Alkatreszt csak a suzukitol. Lepteto villa , 2 fogaskerek es ha szerencsed van akkor a lepteto dob nem ment el. Eleg gazos szetszedni. Megoldhato otthon is ha nagyon turelmes vagy es vannak jo szerszamaid. Tomitesek kellenek. Nem art ha van egy konyved hozza ott jol le van irva minden.
Sziasztok urak!

Szeretnék segítséget kérni!Van egy 91'-es vasam.Iszonyat módon kidobálja a kettest.Gondolom,fogaskerék csere.Mennyire gázos szétszedni,illetve hol érdemes alkatrészt beszerezni?
Előre is köszönöm!
az fain. :) Már le lett tesztelve de kíváncsi vagyok a véleményedre. :D Na meg ugye az a bizonyos túrára amit megígértem el kellene vinned valamikor... :) :)
Én leszek a tesztpilóta és majd megállapítom,h mennyire lett a kicsi agresszívabb a lánckerékcserétől :)))
Igen 8-án megyünk haza 2-hétre!
:) :D Okééé Gyere :) Kíváncsi leszek a véleményedre... :) Addig teletankolom :D :D mikor jöttök pontosan? 8-án?
Az jó! Pár nap és lebírom tesztelni,h milyen lett a vas
Már úton van a másik olajteknő. és ha minden igaz vasárnap lesz is idő és kicseréljük egy szerelővel. :)
Az a menet betekerős technika nem jó a kartelbe,de simán lehet bele nagyobb menetet vágni és le sem kell szedni a helyéről!
Ha rám hallgatsz, akkor nem veszed le.
Körbe 14 darab csavar tartja. Szted mennyinél fog kijönni ugyanúgy a menet a blokkházból?
Inkább rakjál bele egy ilyet és kész:
http://www.boellhoff.hu/hu/hu/...
Addig örülj neki.. :| Nekem szombat mindig meg van hogy vasárnap is. Bár vasárnap csak karbantartás meg ilyenek.. :| Kötsög szezonmunka XD :) DE annak örülök hogy van munka.
Én regisztráltam a motorozásra is, az előzetes infók alapján színvonalas programnak tűnik! Hála az égnek hétvégente nem kell melóznom.
Még meglátom de szerintem nem kapok szabadnapot... :| 18-ra kaptam nem hiszem hogy még egy szombatot megkapok.. :|
.....akkor TalmaNap!
De már kezdem unni. Lassan 3 hete nem motoroztam egy jót mert az undertail miatt szét volt szedve a hátulja, most meg ez.. :| Na de ha kész lesz.... :D
Hát nem. De hozzáteszem hogy bontott... Szal nem új. újan van vagy 50e Ft.. :|
Az meg annyira nem is horror talan.