hát úgy mondom hogy nincs benne menet.. :| Szedtem ki a leengedő csavart és az összes menet rajta maradt a leengedőn :| Szal semmi nem maradt benne. Kézzel át lehet ugrasztani :| :(
Az már elég régi hozzászólás.
Exup szelep hiba van sztem minden szívlámpáson amin van EXCVA szelep.
Az a szívlámpás 600-asod van ami a képeden?
Mert azon biztos, h nincs excva...
Üdv mindenkinek!
Valaki tudna nekem linkelni gsxr 750 K1-k3 service manualt vagy meg tudná mondani valaki hogy milyen nyomatékkal kell meghúzni az olaj leengedő csavart, kipuff leömlő csavart?
Hi. Nekem sajna lehet kimarad... :| Valószínű hogy készítenem kell a teherautót műszakira... :| 11-én jár le és köv hétfőn kell vinni :| eddig úgy néz ki. Ha mégse akkor benézek.
Szia! nekem is ugyanez az exup szelep hibám van. Meglett az az oldal ahol le van írva mit kell kikötni, hogy ne villogjon az f1? Elkérhetem én is az oldal címét? Vagy tud valaki segíteni leírásban? Motort már kikötöttem. Bowdeneket is. De a hiba megvan még.
Még egy kérdés, ha azt a szálat elcsípjük akkor olajnyomásra meg ilyesmire ugyanúgy jelez, vagy akkor semmire se?
Válaszodat előre is köszönöm. Nagy segítség lenne mert kurva zavaro az f1 hiba.
Heló
Nekem is ezt csinálta a motor, (4 ezres fordulaton dadogott 5 ezernél megszűnt és melegbe jobban csinálta) és mint kiderült , előző tulaj feldörzsárazta a fúvókákat és rengeteg anyagot kapott , most teljesen visszavettem az benzint(schubertűn) és megszűnt jól húz nem dadog kevesebbet eszik.
Exup szelep hiba van sztem minden szívlámpáson amin van EXCVA szelep.
Az a szívlámpás 600-asod van ami a képeden?
Mert azon biztos, h nincs excva...
Egész jó olaj.
http://www.manualedereparatie....
Valaki tudna nekem linkelni gsxr 750 K1-k3 service manualt vagy meg tudná mondani valaki hogy milyen nyomatékkal kell meghúzni az olaj leengedő csavart, kipuff leömlő csavart?
itt lehet regisztrálni motorozásra a talma napra!
tel:06209238057
Még egy kérdés, ha azt a szálat elcsípjük akkor olajnyomásra meg ilyesmire ugyanúgy jelez, vagy akkor semmire se?
Válaszodat előre is köszönöm. Nagy segítség lenne mert kurva zavaro az f1 hiba.
Nekem is ezt csinálta a motor, (4 ezres fordulaton dadogott 5 ezernél megszűnt és melegbe jobban csinálta) és mint kiderült , előző tulaj feldörzsárazta a fúvókákat és rengeteg anyagot kapott , most teljesen visszavettem az benzint(schubertűn) és megszűnt jól húz nem dadog kevesebbet eszik.