Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mipéz volt a lámpa és hol vetted?
Üdv mindenkinek érdeklődnék nem -e van valakinek elfekvőbe fékbetét 93 as 750-be vagy tippeket hogy milyet ajánlotok bele
köszi
ez egy sima ledes átlátszó búrás lámpa. Formára ugyanaz mint a gyári csak ledes :) De szerintem sokkal jobb. NEm voltam már rég pályán. Sőt még motorozni se nagyon van időm :(
az sose baj :) nekem holnap jön meg a lánckerék :)
nekem +2 van most, de következő cserénél visszarakom a gyárit! Minden lámpától való indulást 1keréken kell megtennem...
Ez milyen lámpa és mennyiért jutottál hozzá?

Voltál mostanában kecsón? 17-én megyek a balcsira aztán visszafelé szerintem majd bemegyek.
hat jha. csak egy olyan modositas 40-50 e ft. de sztem igy is sokkal szebb
Jobb sokkal,de az lenne az igazi,ha egy szintben lenne a lámpa az idommal úgy mint a 2004-esnél,mert a csőrösnen szerintem az egyetlen gyenge pontja a nagy hátsó lámpa!
na íme a kép :)szerintem nem rossz. E jelzés benne van.
Majd holnap megy be a Zoli a Rodeoba és rákérdez a bazárokra. Sajnos nem tudok felrakni mert bedöglött a gépem és egy fos minden. :)
Egykerekezni a gyári áttétellel volt a legjobb,de az első lánckerék cserétől vadabb lett és ha változtatod a hátsót is akkor biztos még morcosabb lesz! Ha jól emlékszem rá akkor előre sinteres ferodókat vettem bele,de hátra csak simákat,mert hátul a sinteres nyikorog óvatos lassításnál! Rakhatnál fel képet az új hátsójáról!
igem igen. Hátra +2-t szeretnék még. Most cseréltem a hátsó lámpát ledesre meg még egy undertail-t szeretnék. jha meg fékbetét kell hátra.
Előre egyel kisebbet tettem,h még vadabb legyen , a hátsó szerintem még gyári,az elsőhöz meg hozzá kell adni egyet és már meg is van! (otthon meg van neki a gyári első lánckereke)
Változtatni akarod az áttételt?
Szerintem 17/42.
Sziasztok.
750-es K2-es gixernek mekkora a gyári áttétele? 16-42?
99" Injektoros GSX-R 750 SRAD bontódik. Magyar papiros, törzskönyves. Blokkja beépithető! Ha alkatrész kell ne tartsátok magatokba... 70/6321-829
Nekem most Brembo van benn, egész jónak mondható.
A gyári nem igazán fogott valami jól.
A Ferodo ST-t szerettem még sokáig. Az nem is volt árban sem vészes... Viszont sztem kicsit ette a tárcsát.
A brembo általában jó . Én Galfert használok , az legalább ojan jó csak 2/3 áron van.
Milyen fékbetétet használtok elől? Kéne valami jóféle...
Inkább a csajod cseréld le mint a motort!
Szervusztok fiúk!
Raboljatok ki.A csajom ultimátumot adott miután estem.Van egy gsx-r 750 Srad pályamotor de most rendszám is van rajta.egyedi spoilerekkel és sok carbonnal.A spoilerek repedtek de javíthatóak,a tank behorpadt de javítható nagyon jó műszaki állapotban van a gép.Működő indexek,lámpák stb.Adok hozzá egy teljes bőrruházatot sisakkal,csizma,+gerincvédő.+ adok egy gsx-r vázat,törzskönyvel,rendszámmal és forgalmival.Mindezt 400,000Ft-ért.A
Yoshimura lábtartó szett eladó, csavar közép távolság 53mm.
Érdeklődés estén, legzepp@gmail.com
Sztem kattints az előzményre,és látod hogy nem neked írta
Most ülést tudsz vagy idomot ?
06-30-514-0707