sziasztok.97es srad hoz keresek első fék munka hengert kar nem kell.És hátsó fék nyerget komplett esetleg ha a betét is türhető az is jöhet.111csibor@gmail.com
Igen mérföldben. A srad még nem állítható. Kicsiben de ott van a km/h is. Lefordítottam az emissziós matricáját és az alapján csak annyit tudtam meg ,hogy amerikai kiadás ,ami azt jelenti,hogy nyitott. Nincs károsanyag szűrés. De mást méh nem leltem. Jó lenne egy pontos leírás :)
Köszi srácok :) Hát igen a leömlőt figyeltem én is ,hogy az más. Csak ugye gondolkoztam egy dynojet stage 1 es karbi kitten,de a leírás csak és kizárólag az európaiba ajánlja. Nem tudom miért,arra gondoltam ,hogy az enyémben már alapból lenne valami?
A 97-est nem tudom,de nekem amerikai K2-es volt (már Adee-ZzZz-nél van) és egyik haveromnak is ugyanilyenje volt,csak európai! Amikor alaposan körbe néztük kiderült,h sok különbség volt köztük,de a legszembetűnőbb az volt,h sokkal brutálisabban ment,mint az európai!
Sziasztok. Azt szeretném megtudni ,hogy mi a különbség egy 97 es kiadású 750 es srad amerikai és európai modellje között? Én kerestem kerestem de nem találtam részletesebb leírást. Előre is köszi :)
Az jó. :) nagyon jó. hát én úgy vagyok vele hogy másodjára nem is olyan rossz. Első sportmotor második pályázás alkalmával :) Facebook... ha már így mondod. ott szerintem hamarabb tudnánk dumálni... és ha már a csizmánál tartunk. én is elintéztem.. :(
Hát nem tudom mennyit mehettem, mert a csaj mondta, hogy mérik az időt, stb. Aztán facebookon néztem az eredményeket, legjobb időnek 47 végét írta, ami sztem nem igaz! Még a térdkoptatóm sem ért le, csak a csizmáé, ami ki is szakadt csavarostól! Rájöttem, hogy keveset mozgok a motoron, de bassza meg, nincs is ráá időőőő
időmérőt nem kértünk így nem tudom. DE szokatlan volt. új csizmám volt meg állítottam a lábtartón is és így nagyon fura volt. Te mennyit mentél? Egyszer mentem olyan 49-t.