Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sztem hagyd a powert , a Motul 5100-től szebb lesz a hangja és sokkal jobb lesz használni a motort vele.
Akkor marad a power1
A dyno jet az egyik legjobb olcso tuning. Gyari dobrol utangyartottra valtas eseten szinte kotelezo. Fokepp kozep es felso tartomanyban javit a gorben.
tiborg. vagy mindenki. mi a velemenyetek a dynojet-rol.? olcson volna egy karbisor. felfurva dynojet duznikel. kinek van vele tapasztalata? erdemes foglalkozni vele?
maradj a power1-nél vagy motulból 5100
Motul 300V-ről valakinek valami vélemény? DRZ-be használtam ilyet azon gondolkoztam hogy a gixibe is raknék ilyet. most castrol power 1 racing van benne. de ha jól láttam kb 1000 Ft a különbség literenként.
Hali xxxjoe. Rugokat csak hozatni lehet, bármelyik márkakereskedés meghozatja, de min 1 honap mire megérkezik és nem is olcso.
Én anno nem tudtam kibekkelni és a 32esek tere mellett a Baroson köbánya felé az önkormányzat mellett van egy rugos. Ha viszel egy mintát(átmérö, spirálszám, vastagság,magasság) csinálnak neked az 4-7 nap. Az enyémben is ilyenek vannak már kb 3-4 éve és még mindig jok, illetve a haver 600asába is ott csináltak és azok is jok. Igy nyugodt szivvel ajánlom öket. Jo szerelést.
Tiborg nem tudod véletlenul hol tudnek venni. vagy beszerezni rugokat a membranhoz?
szia. koszi a tanacsot erre nem gondoltam. am allokarbeszos. nem srad. ki is probalom rem végre jo lesz. üdv Tiborg
mennyi volt az under? Képet dobsz fel?!
Hétvégén felraktam az undertail-t :D és azzal a ledes lámpával iszonyat jó lett :P :) Már csak egy olajcsere kell és mehet a menet :)
nem nem. dubel-től vettem a gépet és előtte yoshi volt rajta :) és ha nem kellett így 50-el olcsóbb volt :)
jó már mind1.. :D Ez van. 50 is csak 50e... :|
vadi új kuplung fedél , ha érdekel valakit
10000Ft

1996 GSX-R750X CRANKCASE COVER (MODEL T-V)
1996 GSX-R750X CRANKCASE COVER (MODEL W-X)
1997 GSX-R600 CRANKCASE COVER
1997 GSX-R750X CRANKCASE COVER (MODEL T-V)
1997 GSX-R750X CRANKCASE COVER (MODEL W-X)
1998 GSX-R600 CRANKCASE COVER
1998 GSX-R750X CRANKCASE COVER (MODEL T-V)
1998 GSX-R750X CRANKCASE COVER (MODEL W-X)
1999 GSX-R600 CRANKCASE COVER
1999 GSX-R750X CRANKCASE COVER (MODEL T-V)
1999 GSX-R750X CRANKCASE COVER (MODEL W-X)
2000 GSX-R600 CRANKCASE COVER

jedis@freemail.hu
xxxjoe nem irtad melyik a bringa még az állokarbis légolajos vagy már a döntött karbis srad. 96-osba látni ilyet is olyat is. Vagy legaklább képet a bringárol az adatlapba, tudod az sokat segit. A tünetek? Ha légolajos és 3 és 5 ezer között baszott nagy lyuk van benne de magyasfordon szépen muzsikál, akkor cseréljed ki a membránok felett a rugokat. Ha már az uj és 5 ezer alatt rángat, beteg, de magas fordulaton szépen megy akkor az alapjárati fuvokákat vegyed ki és drottal, vagy gitárhurral takaritsad át.
van yoshid? elado?
Tiédről kár volt levenni a Yoshimurát, az a motor azzal volt teljes :)
állítólag augusztus 18-án szombaton megyünk mezőtúrra gyorsulási verseny lesz. Ha lesz kedvetek gyertek el :)
én sem szeretném szétbarmolni! télen ha találok 4 csavaros akrát vagy yoshit jó árban akkor lecserélem a mostanit, egyébként marad! Kíváncsi lennék a tiédre....
hat nem elektronikai gond van. a karbi is ki lett tisztitva. kerbiszinkron is meg lett csinalva es akkor is szagat. nincs mar otletem
Hát azért nem akarom szétdarabolni... :|
videókártya?
Le kell vágni a leömlőnél! Én valami normális márkát akarok felrakni nem ilyen nevesincset! A mostani martin is elég tompa!
Apám,Te aztán úgy dobtad fel ezt a kérdést,h ha Harry Potter körbe forgatná a varázs pálcáját és próbálna belelátni a motorodba,még az sem lenne képes erre normális választ adni :))))))))
SEGITSéG! nem tudok rájoni hogy mitol szagat az 96 os 750es gixerem. nem megy ugy ahogy kene. németbol lett behozva. ha valakinek volna otlete. koszi