Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Utána néztem. 600-750ben a k4 meg a k5 ugyan az.Én írtam el mert az 1000-nek más az ívje is.Szóval emberi számítás szerint jó rá,de biztos ami tuti Budaörs nincs messze,én Szigethalmi vagyok,összefutunk valahol és rápróbálod!7500Ft!
hi. pálya farokidom ha jó k5 750-re lehet érdekel, csak próbáld meg kideríteni, hogy jó-e, ha igen írj egy árat rá.
Üdv!
Van egy eladó gsxr 600-750 k4 kent farokidomom,vtn karbon fóliával bevonva.És egy pálya idomom is(szerintem ez 1000re való de nem biztos).
Köszi a bizniszt.
Öööö fogalmam sincs.
De lehet Taj elviszi holnap...
Hány literes? :)
Jah, én kiszedtem belőlük, aztán le lett homokfújatva, aztán ment a szintereshez. Bár úgyis új csapágyakat kapott, úgyhogy nemtom miért szedtem ki előtte.
Pedig jó az bele. Csak az 1ik atom közeli kép a másik meg távoli.
Szerintem nagyon ütősen néz ki :) Íme 2 kép
mé jó ez az undertail? nem igazán értem. van olyan képed ahol a mi gixxerünkön van fent?
DE ahogy nézem nem teljesen jó ez az újabb lámpa. :( vagy nem tudom milyen lámpát rakott bele de nem olyan. :(. ha találok valami sexi kis pici lámpát akkor ahhoz csináltatnék undertail-t 10e egy undertail + hozzá a lámpa.
Hát ha találok jó árban lámpát akkor nekiállok. De eddig nem találtam. Na meg most csizmát kellene vennem. Ennek van egy fél tenyérnyi lyuk a talpán. ezzel nem érdemes motorozni már.. :|
láttam a képeiden, hogy újra lett fújva a felnid! Hogy csináltad? Ki kellett szedni a csapágyakat stb? az enyémen van pár gumijavításból eredő leverődés, télen javítani szeretném!
ha sikerül neked a lámpa projekt akkor én is neki esek :D
Oszi,

Küldem e-mailt az adatlapodon található címre.
Szia Taj,
Persze, megvan még.
Mondom mi a ráknak porosodjon otthon, ha másnak meg tök jó lenne a motorján.
Szia Oszi,

Megvan még a tanktáska?
Engem érdekelne...

Köszi,

Taj
Sztem ezt nemigazán tudod majd kiszámolni, mert marha sok tényező van ami befolyásolja.
Okés dobj egy telefon számot...
Minden esetre köszi ...
Hívd fel a Suzukit Japánba, aztán ott biztos segítenek majd...
Nekem van 1 mágneses tanktáskám. 7 mágnessel, emeletes, esőbugyival, vállszíjjal. Mondjuk 6e-ért. Nincs széthasználva.
Konkrétan térfogat áramra lennék kíváncsi. Idő egység alatt átáramlott üzemanyag térfogata. (max nyomáson)
Még egyenlőre csak a mágneses rész a tuti, majd meglátom mennyi pénzt tudok félretenni. De az új árakat nézve valószinű használt lesz.
Mágnesest szeretnél? Használtat?
Köszi, akkor beruházok valami tanktáskára