Hello!
Utána néztem. 600-750ben a k4 meg a k5 ugyan az.Én írtam el mert az 1000-nek más az ívje is.Szóval emberi számítás szerint jó rá,de biztos ami tuti Budaörs nincs messze,én Szigethalmi vagyok,összefutunk valahol és rápróbálod!7500Ft!
Jah, én kiszedtem belőlük, aztán le lett homokfújatva, aztán ment a szintereshez. Bár úgyis új csapágyakat kapott, úgyhogy nemtom miért szedtem ki előtte.
DE ahogy nézem nem teljesen jó ez az újabb lámpa. :( vagy nem tudom milyen lámpát rakott bele de nem olyan. :(. ha találok valami sexi kis pici lámpát akkor ahhoz csináltatnék undertail-t 10e egy undertail + hozzá a lámpa.
Hát ha találok jó árban lámpát akkor nekiállok. De eddig nem találtam. Na meg most csizmát kellene vennem. Ennek van egy fél tenyérnyi lyuk a talpán. ezzel nem érdemes motorozni már.. :|
láttam a képeiden, hogy újra lett fújva a felnid! Hogy csináltad? Ki kellett szedni a csapágyakat stb? az enyémen van pár gumijavításból eredő leverődés, télen javítani szeretném!
Utána néztem. 600-750ben a k4 meg a k5 ugyan az.Én írtam el mert az 1000-nek más az ívje is.Szóval emberi számítás szerint jó rá,de biztos ami tuti Budaörs nincs messze,én Szigethalmi vagyok,összefutunk valahol és rápróbálod!7500Ft!