nekem a fékpedálon kellene állítanom, nem kényelmes. utcán nem igazán használom, nem is foglalkoztam vele, pályán viszont jó lenne ha nem kéne keresni. szerintem most sem lesz időm foglalkozni vele.
Dot4 kell bele. A kupakján is az áll. most néztem. Egyrészt azért cseélem le mert levegős másrészt mert mocskos benne.. :| nem tudom hogy hogy lett olyan de lecserélem.
Én már 5.1-nél tartok, de mire átszelem a Bükköt Miskolctól Egerig,vagy vissza, a túloldali lefelében általában felforr a hátuljában. RGV-n ráfogtam arra, hogy nincs motorfék, de ezen már csak simítani használom, nagy igénybevételnek nem teszem ki, és mégis szarakodik. Brembo szinter betét van benne. most akkor mi van?
Tudom, sokat használom.
még nem tudok semmit. már nagyon motorozhatnékom van, 2 hete nem ültem rajta! eddig a szombatom a szabad, délelőtt valamikor kellene menni. nem nagyon bírom mostanában, 2X20min és kifingok...ha lesz infom szólok
Húú nem tudom. Szerintem nem lesz most semmi :| De mint utólag kiderült fel lehetett menni szombaton a pályára. csak asárnap nem lehetett.
A parilláról meg inkább nem mondok semmit. Olyan lekezelő bunkó módon bánnak az emberrel.. :| megfogadtuk hogy soha a b*d*s életbe nem megyünk oda. Meg egy kicsit az árakkal nincsenek tisztában. na mind1. Viszem majd javíttatni a csizmát. De megrendeltem egy új Alpinestar csizmát.
Szia az egy kent farokidom,méretpontos,ugyan az mint a gyári,és VTN fóliával van bevonva.Nem olyan mint a matrica,teljesen más az eljárás,rá lakkozol és úgy néz ki mint a rendes carbon.Itt egy link: http://www.vtn.hu/index.php/hu...
helló! köszi. gondolkodtam, egyenlőre nem veszek pálya farokidomot, mert a köridőmérőmet a hátsó ülésre szoktam rögzíteni, máshova nem nagyon tudom, és ha ilyet raknék fel akkor problémás lenne a motorra szerelése sajna. egyenlőre maradok a gyári faroknál. A másik amúgy tényleg karbon, vagy csak matrica? Hátsó lámpának benne van a helye?
Sziasztok. Tudom hogy nem pont ide tartozik de tudnátok ajánlani jó motoros boltot? Csizmára lenne szükségem. Az enyém egy kicsit elromlott ma délután :(
Nekem még fékkar meg fékpedál sincs fent...
Tudom, sokat használom.
A parilláról meg inkább nem mondok semmit. Olyan lekezelő bunkó módon bánnak az emberrel.. :| megfogadtuk hogy soha a b*d*s életbe nem megyünk oda. Meg egy kicsit az árakkal nincsenek tisztában. na mind1. Viszem majd javíttatni a csizmát. De megrendeltem egy új Alpinestar csizmát.
Szombaton lesz valami program a pályán, nem tudod?
http://www.vtn.hu/index.php/hu...