Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Épp kérdezni akartam hogy voltál-e kint. Sajnálom. Jó lett volna összefutni. mi 2 óra körül mentünk be. Jó volt jó volt csak már nagyon sokan voltak.
jó sokan voltatok szombat délután a pályán. délelőtt csak 4en voltunk. nem éreztem túl jól magam azért nem maradtam kint
hello valaki tudna nekem segiteni. hol tudnek venni karburator felujito szettet 1996 os gsxr750 hez. vagy esetleg tuning szettet. koszi
:| az nem túl jó. :| Nekem a lábtartót kell fentebb állítani.. :| még csak oda új csavart kell mert a jobbost úgy kell lefúrni :(
nekem a fékpedálon kellene állítanom, nem kényelmes. utcán nem igazán használom, nem is foglalkoztam vele, pályán viszont jó lenne ha nem kéne keresni. szerintem most sem lesz időm foglalkozni vele.
Na megvolt a nagy fékolaj csere a gépemben :) Mire végeztem ki szerettem volna próbálni erre becsípődött a derekam :| :( Most elmaradt a próba :|
Dot4 kell bele. A kupakján is az áll. most néztem. Egyrészt azért cseélem le mert levegős másrészt mert mocskos benne.. :| nem tudom hogy hogy lett olyan de lecserélem.
Csak a gyávák fékeznek...
Nekem még fékkar meg fékpedál sincs fent...
Én már 5.1-nél tartok, de mire átszelem a Bükköt Miskolctól Egerig,vagy vissza, a túloldali lefelében általában felforr a hátuljában. RGV-n ráfogtam arra, hogy nincs motorfék, de ezen már csak simítani használom, nagy igénybevételnek nem teszem ki, és mégis szarakodik. Brembo szinter betét van benne. most akkor mi van?
Tudom, sokat használom.
Dot4 akkor! Nehogy belerakd a DOT3-at!
miért nem jó az ami benne van?
:| Az a baj hogy addig nem járok olyan helyen. Szombat meg szeretnénk menni gépelni.
Bárdi autónál vettem anno.
Az a gáz hogy a közeli kutakon is csak DOT3 és DOT4 van :|
nekem is lassan cserélni kellene, dot5.1 van itthon, azt fogom belerakni.
Valaki meg tudná mondani hogy a gixibe milyen fékolajat kellene rakni? DOT3 DOT4? vagy milyet?
Jóó oké. Az jó lenne. Mi szombat délutánra tervezünk egy kicsit bemenni.
még nem tudok semmit. már nagyon motorozhatnékom van, 2 hete nem ültem rajta! eddig a szombatom a szabad, délelőtt valamikor kellene menni. nem nagyon bírom mostanában, 2X20min és kifingok...ha lesz infom szólok
Am ha jöttök mennyi időre jöttök? Egész napra? lehet hogy csak délután tudok kimenni. majd szólj hogy mi lesz.
Húú nem tudom. Szerintem nem lesz most semmi :| De mint utólag kiderült fel lehetett menni szombaton a pályára. csak asárnap nem lehetett.

A parilláról meg inkább nem mondok semmit. Olyan lekezelő bunkó módon bánnak az emberrel.. :| megfogadtuk hogy soha a b*d*s életbe nem megyünk oda. Meg egy kicsit az árakkal nincsenek tisztában. na mind1. Viszem majd javíttatni a csizmát. De megrendeltem egy új Alpinestar csizmát.
Parilla Kecskemét. Neked az közel is van!

Szombaton lesz valami program a pályán, nem tudod?
Szia az egy kent farokidom,méretpontos,ugyan az mint a gyári,és VTN fóliával van bevonva.Nem olyan mint a matrica,teljesen más az eljárás,rá lakkozol és úgy néz ki mint a rendes carbon.Itt egy link:
http://www.vtn.hu/index.php/hu...
helló! köszi. gondolkodtam, egyenlőre nem veszek pálya farokidomot, mert a köridőmérőmet a hátsó ülésre szoktam rögzíteni, máshova nem nagyon tudom, és ha ilyet raknék fel akkor problémás lenne a motorra szerelése sajna. egyenlőre maradok a gyári faroknál. A másik amúgy tényleg karbon, vagy csak matrica? Hátsó lámpának benne van a helye?
Sziasztok. Tudom hogy nem pont ide tartozik de tudnátok ajánlani jó motoros boltot? Csizmára lenne szükségem. Az enyém egy kicsit elromlott ma délután :(
Én is köszönöm...