Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Konkrétan mire is gondolsz? Átmérőre vagy nyomásra vagy mire?
Hát remélem. undertail 30e e-bay-en
na basszus.. bocsesz elírtam injektort szerettem vona írni.. csak közbe meg beszeltünk a porlasztókról.. sorry!
tehát akkor javítva.. mien injektorok vannak benne?
Semmilyen. Injektoros.
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni h a 2004-as gsx-r750-ben milyen porlasztók vannak ? Előre is köszönöm! :)
Sztem is találsz olcsóbban.
:) Na ezt meg kell próbálnom. Lehet hogy olcsóbban találok K4-es lámpát mint komplett undertail.
Nincsmit. Én is azért mentettem le, mert jól néz ki.
K4 750 lámpa van benne a kollégának. Aha, a régi csatit az új lámpára, és már kész is.
Váóóóó. Köszi a képeket. Akkor ezek szerint a K4 1000-es lámpája passzol a K2 750-hez is? Csak a csatlakozót kell alakítani.? :|
Am igen. A fék az olyan hogy jó volt azután meg egyszer csak semmi :| vártam majd újra jó :D
Ezt egy eladó gépen láttam, és megkérdeztem a tulajt, h hogy csinálta. Az idomunk és a gyári lámpánk ugyan az a 750 és 1000-resen.
A fék levegős dologgal már én is jártam így. Azt hittem, h jó lett, aztán menet közben csak oda rázkódott a buborék ahova nem kellett volna...
K4-es lámpája stimmelne hozzá? :| Elég nehezen képzelem el. De megpróbálom. Van itt egy K4-es. A Féknél meg lecserélem az olajat. Arra jutottam.
Biztos, h nem a kompresszió a baja neki.
Esetleg nem lehet, h túlszívta magát? Gyertyákon van szikra?
Levegő van benne sztem.
A K4 sorozat ledes lámpáját simán bele lehet rakni. Egyedül a csatin kell mókolni, és tök jól is néz ki.
Fémből van a tankjuk ezeknek az évjáratoknak.
Ez elég csúnya lett...
Sziasztok!Kis segitségre lenne szükségem!Egyik haveromnak szétment a kuplungkosara 2001-es gsxr 750 Valaki nem tud esetleg?Előre is köszönöm!
:) Én is csak onnan tudtam hogy szólt egy cimbi hogy lejön hozzánk szétnézni.
jó, hogy szóltál. Még nem is néztem a programokat! Akkor marad az azt követő 7vége!
Oké. Bár nem tudom de jövő héten Sumo lesz kecskeméten. Supermoto verseny lesz szombat is meg vasárnap is :|
Ok, írok ha megyünk!
Am én most voltam másodjára. :( Gyakorolnom kell mert elég ramaty volt a köridőm is. Bár én inkább azért megyek hogy a kanyarokban biztosabb legyek.
Majd az lesz. Először csizmát kell vennem :| Meg undertail... :D ezekre el is megy a köv fizu. Szólj ha jössz hétvégén. Beugrok de csak nézőnek. :)
köv 7végén lehet megyek én is egyet kecsón, király a pálya! Idén még csak 1X voltam sajna, elég szarul is ment! Bontóban próbálj meg szerezni, vagy a mostanit állítsd feljebb!
Majdnem jó. Csak nekem komplett tartóval kellene mert állítható lábtartó van rajta. De nem csuklik vissza. És ma oda voltunk Kecsón és 1x2x leért a lábtartó viszont nem hajult be. A csizmám ki is lyukadt :(