na basszus.. bocsesz elírtam injektort szerettem vona írni.. csak közbe meg beszeltünk a porlasztókról.. sorry!
tehát akkor javítva.. mien injektorok vannak benne?
Váóóóó. Köszi a képeket. Akkor ezek szerint a K4 1000-es lámpája passzol a K2 750-hez is? Csak a csatlakozót kell alakítani.? :|
Am igen. A fék az olyan hogy jó volt azután meg egyszer csak semmi :| vártam majd újra jó :D
Ezt egy eladó gépen láttam, és megkérdeztem a tulajt, h hogy csinálta. Az idomunk és a gyári lámpánk ugyan az a 750 és 1000-resen.
A fék levegős dologgal már én is jártam így. Azt hittem, h jó lett, aztán menet közben csak oda rázkódott a buborék ahova nem kellett volna...
köv 7végén lehet megyek én is egyet kecsón, király a pálya! Idén még csak 1X voltam sajna, elég szarul is ment! Bontóban próbálj meg szerezni, vagy a mostanit állítsd feljebb!
Majdnem jó. Csak nekem komplett tartóval kellene mert állítható lábtartó van rajta. De nem csuklik vissza. És ma oda voltunk Kecsón és 1x2x leért a lábtartó viszont nem hajult be. A csizmám ki is lyukadt :(
tehát akkor javítva.. mien injektorok vannak benne?
Tudna nekem valaki segíteni h a 2004-as gsx-r750-ben milyen porlasztók vannak ? Előre is köszönöm! :)
K4 750 lámpa van benne a kollégának. Aha, a régi csatit az új lámpára, és már kész is.
Am igen. A fék az olyan hogy jó volt azután meg egyszer csak semmi :| vártam majd újra jó :D
A fék levegős dologgal már én is jártam így. Azt hittem, h jó lett, aztán menet közben csak oda rázkódott a buborék ahova nem kellett volna...
Esetleg nem lehet, h túlszívta magát? Gyertyákon van szikra?