Sziasztok! Egy problémával fordulok felétek van egy GSX-R 750 1988-as évjárat az a helyzet vele h mikor megyünk vele olyan 9-11 ezres fordulat körül gondol egyet és mintha pl a vészleállító kapcsolót lekapcsolnám nagyjából ez 1másodperc idő tartam, aztán újra indul és durran és jár tovább ha nem pörgetjük 8ezres fordulat fölé akkor nincs ez a jelenség, esetleg valami ötlet?
Aki csinált már vagy látta már, legyen szíves mondja már meg nekem hogy a 750-es SRAD-ba mennyi a szelephézagnak kell lenni (szívó, kipufogó) illetve hogy lapkás vagy más milyen állítási módon lehet belőni?
Ok! Akkor íirj a megadott mail címemre egy levelet, én meg megadom a számlaszámomat . Hétfőn megmondom mennyi lenne a posta, de gondolom 500Ft-nél nem több
A Kawasaki ZX-10R-t 2004-es motornak van véve de a service manualban 2003-van. Azért mert már 2003 novemberében elkezdték gyártani. A SRAD-ot 1996-tól lehet kapni de kétlem, hogy 1996 jan.1-vel indult volna a gyártás. Szóval lehetséges.
Sok sikert hogy találj olyat ami kell
http://www.kepesmotor.hu/teles...
k5 750-hez keresek deklivédőket.
Még új vagyok itt. Egy kis segítségre lenne szükségem. Gsxr750 K2-re keresnék Undertail-t. Hol találhatnék ilyet?
Előre is köszönöm!
Raktársöprésből maradt egy Haris típus azonos markolat. Ha valakit érdekel dobjon egy mailt . Vadi új, eredeti csomagolásba !
3000Ft az ára
jedis@freemail.hu
Üdv
Jedi
Érdeklődnék hogy mire kell odafigyelni egy 95 évjáratú 750-es SRAD nál? Mik a gyengéi, mi szokott benne meghalni, mit érdemes a motorjáról tudni stb:
Válaszokat előre is köszönöm!