Tip Over Sensor...
Az első ülés le, az akksitartó előtt található (blokk felől) annak oldalára van felfogatva.
A moci egyébként indítózik, meg villog az olajnyomás visszajelző.
Ha nincs más baja akkor csak meg kell mozgatni, hogy az érzékelő a végállásból visszatérjen középre.
Elcsúsztam Fóton a tüzépnél,nincs nagy gond,csak ledarálta a deklit és eltört a váltókar!
Ja és persze a bukógomba!
Talán az a hibás,mert egy cenci tartotta a szárán és egyből letört a feje!
Sziasztok. Mostanában észrevettem, hogy 5.ben véletlenszerüen rug 1-2 -t a moci mintha nem venné be rendesen az 5. sebességet, és mielött rugna egyet pillanatra megtorpan. Mi lehet ez?
Sziasztok!Egy kis segítséget és egyben tanácsot szeretnék tőletek kérni!Motor vásárlás előtt vagyok "szerencsére" és a kinézett motorok között van pár GSX-R750-es Suzuki is!Sajnos a baráti körömben nincs senkinek ilyen típus a tulajdonában,így megköszönném ha leírnátok hogy milyen hibákra érdemes odafigyelni ezeknél a típusoknál és hogy esetleg melyik típusokat,évjáratot nézegessem inkább!Maximum 6-700 ezer forintos határokon belül nézegettem a régebbieket és a Suzukik mellett a Honda 900RR és a Kawasaki ZX9-R-eket!Ha esetleg ezekről is lenne véleményetek,azt is köszönöm!
Üdv mindenkinek van egy eladó Power Commander USB III K6-7 , 600-750-es Gixerhez ha valakit esetleg érdekel írjon vagy http://www.kepesmotor.hu/elekt...
Az ár alkuképes
Köszönöm a válaszokat, de valószínűleg nem az a baj, mert nem jelez ki hibakódot. Valószínűleg üzemanyagot nem kap. Télen simán indult, a téli állás után, most nem akar. Pedig egy új motor.
Az első ülés le, az akksitartó előtt található (blokk felől) annak oldalára van felfogatva.
A moci egyébként indítózik, meg villog az olajnyomás visszajelző.
Ha nincs más baja akkor csak meg kell mozgatni, hogy az érzékelő a végállásból visszatérjen középre.
Ja és persze a bukógomba!
Talán az a hibás,mert egy cenci tartotta a szárán és egyből letört a feje!
Kéne nekem egy k3as 750 gixerre generátor dekli!
Pénteken az enyém lemorzsolodott!
VALAKI?
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
Az ár alkuképes
Lenne még eggy kérdésem hogy kunmadarasra mész idén?
Jobb ram air cső végénél? vagyis a burkolat alatt a vezeték kötegen a "lámpa mögött? vagy hol? remélem csak az a beteg rajta...