Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sztem a legjobb a gyári, de ez az én véleményem...
Nem akarok sportlégszűrőt bele,de hilfiltro szűrőt se szeretnék mert olyan mint a kartonpapír.Ezért érdeklődök hogy nem-e tudtok valamit ajánlani.
Minek akarsz bele sportlégszűrőt? Attól úgysem lesz erősebb, csak majd jobban kopik a blokk...
A gyári légszűrő meg 7000Ft, és legalább nem kell 2000km-ként tisztítani...
Sziasztok!2001-es gsx-r 750-be kellene nekem levegőszűrő de mindenhol csak hilfiltro szűrőt találok ami nem a legjobb..esetleg valaki nem tudja hol lehetne bele venni valami jobbat.Esetleg sportlégszűrőt jó áron?
szia érdekelne a hátsó kerék 17-es? kuplungkar, bal oldali lábtartók konzollal és a hátsó féknyereg visszintes tartója plussz a bal oldali légvezető(a fejidomba ami van) várom válaszod mi van meg és mennyi lenne?
köszönöm a választ én is ezen az állásponton vagyok./szerintem a mi motorjaink is valamilyen szinten verseny motorok nem?/ .
Akkor teker az önindító, ha az a szenzor nem jó.
A tank alatt lesz az...
Szervizkönyv szerint:
Ki----Be 105°C (Tehát 105 fokon kapcsol be a ventilátor)
Be----Ki 100°C (itt meg 100 fokon kapcsol ki)
Termosztátnak nincs köze hozzá.
Igen, van neki biztije is, egy 10A-es, a jobb oldali ram air cső végénél a biztosítékos dobozba.
Igen, ha ott rövidre zárod, akkor mennie kell a ventinek...
Biztosítást tudsz kalkulálni a biztosítás.hu-n, gépjárműadó kalkulátor van a neten, használd azt, műszaki mindenre ugyan annyi, átírási árakról is van táblázat a neten. Használd a google-t.
Azért írtam így, mert elgé sok adat kell ezeknek a pontos megadásához, amit csak te tudhatsz.
Sziasztok!
Pár kérdéssel fordulok hozzátok. Magyarországi motort szeretnék venni, megtudná nekem valaki mondani, hogy egy 750 ccm-es motorra mennyi az évi költség, gondolok itt a műszaki vizsga, biztositás, hozzáteszem még az átirást is ill. a hozzá tartozó papirológiát. Válaszotokat előre is köszönöm
nem tudom miért ellenzik vagy azért mert nem értenek hozzá vagy azért mert hallották hogy valakinek behalt a motorja és ez volt benne vagy valami népmesétől én szeretem megadni a motoromnak a Legjobbat
Szevasz. láttam az adatlapodon hogy factory lin e -val jársz agéppel megszeretném kérdezni a véleményedet arról hogy mért ellenzik sokan utcai használatra?
én innen rendelek http://www.autoteka2000.hu/ind... a Motul olajok nagyon jó árban vannak
Tudsz valami ajánlani netán? Van valami tapasztalatod?
Amennyiben van rá zseton maradj a Fuchs-nál. De hasonló minőségben fele annyiból is meg lehet úszni...
Hello mindenki!

Olyan kérdésem lenne, hogy milyen olajat ajánlotok a gixer 750 k4-5 ömbe. Eddig FUCHS 15w-50 volt benne. Pályára évenete max 1-2x ha eljutok, inkább hegyi szerpentinezéshez és közuti rosszalkodáshoz való kéne. Köszi előre is a tippeket!
A hátsó felni milyen széles 5,5 vagy 6"-os?
srad 750 bontott alkatrészek eladok. ha valakit érdekel irjon vagy hivjon
ezek nem azok neked a tank alatt van de ha kiolvasod a hibát és ha C23 akkor az a baja
Sziasztok! Köszi Bubesz-nek írt válaszokat a K4-es kapcsolatban. Az enyém ez a motor ami önindítózik, de még csak nem is pöffen. Viszont nem találom az ülés alatt az eldőlés kapcsolót. Nagyon bízom benne, hogy csak ennyi a problémája. Melyik lehet az?
Egyszer véletlen fejjel lefele raktam vissza a dobozt amiben a golyó van és úgy emlékszem,hogy tekert az önindító,csak nem indult be!
Ha injektoros, márpedig az, akkor lennie kell benne...
Úgy rémlik az utasülés alatt van egy kis doboz amit ha kiveszel és zörög az azt jelenti, hogy a golyó kiesett a helyéről. De, hogy indítózik-e azt nem tudom. Szerintem nem.
Sziasztok !

K4-es 750-esben van eldőlés érzékelő valahol, mert nem indul a motor. Ettől még önindítózik ha beszarik ? Mert nem indul be a motor csak teker...