Az enyém Fahrenheitbe mért,de átszámolva olyan 107fok körül kapcsolt! Egyszer jártam úgy,hogy a sok mosástól a hűtőn lévő gomba érintkezője beokszidálódott és nem volt hajlandó beindulni a ventilátor! Kitakarítottam,befújtam kontakt sprayvel és utána tökéletesen működött!
Sziasztok k3 750 en mikor kellene a ventilátornak kapcsolnia?
103-nál semmi 106-ig felszaladt semmi...
107nél másik aksiról visszahúzattam 99 re vagyis a ventilátor működik..
csak nem kapcsolja a moci?
termosz?
vagy mi lehet még a gond?
ha a hűtő elejénél a gombát rövidre zárom akkor indulnia kellene a ventilátornak? vagy van esetleg külön bizti?:S
Üdv!
Ovál dobhoz kellene szorító bilincs, ami a hátsó lábtartó konzolhoz rögzíti a dobot! Hasonló martinhoz kellene mint ami a képen van! Ha esetleg van valakinek felesleges kérem jelezze!
Hellosztok
A suzuki gsx-r k1 600 vagy 750 röl szeretnék kérdezni hogy mi a betegségük melyiket éri meg jobban venni ? Vásárláskor mire kell figyelni.
Előre is köszönöm a válaszotokat.
nem, és nem is kell. ezek a váltók így vannak kitalálva, semmi baja nem lesz az égvilágon, ha nem kuplungol az ember felváltáskor. Persze csak, ha normálisan csinálod, gázelvételkor, amikor tehermentesül a váltó. Ha vki húzza a gázt és közbe átpaszírozza, vagy neagyisten motorfék közben váltana fel, na az nem biztos, hogy jót tesz neki.:)
Sziasztok van nekem egy 750-es gsx-r 3-4 hengerbe a gyertyát mindig tönkreteszi a moci volt hogy mindkettőt is pedig NGK cr9e teszek bele 1999-es a motor 40-50 kilométer után jön ki ez a hiba.Válaszotokat előre is köszönöm.
Sziasztok! Gyermek szuletés miatt Eladó sorba került a gixerem! Akit érdekel kép az adatlapomon talál, érdeklődni: illegalrider@citromail.hu A motorhoz adok némi plusz motyót! Akit érdekel azzal közlöm emailben! Széles utat!
Sziasztok!
1998-as Suzuki 750 srad-om van.Problémám a következő:Téli állás után ki lett tisztítva a karburátor,szinkronizálva lett.új gyertyákat kapott.ennek ellenére kicsit dadog,nem ejti vissza rendesen a fordulatszámot,zabálja a benzint!Aki tud segítsen!
Ennyi idősen ha volt gyári hibája akkor már kijött rajta. A típus egyetlen komolyabb gyári hibája amennyire én tudom a másodlagos pillangószelep behalása. A 600-al karöltve kapták ezt a betegséget de 750-en sokkal ritkább jelenség. Meg lehet javítani úgy, hogy után jó lesz. Az áramkör szokta megadni magát a forrasztás. Emiatt a szelep (szívótorokban van) szervízállásba kerül és a motor 7000 fölé nem forog. 750-en én még csak egyszer találkoztam ezzel, 600-on "népbetegség". Néha a váltó szokott szétugrani de ez sem jellemző. Általában esés után ha elgörbül a váltórudazat és nem csinálják meg akkor purcanhat meg. De mondjuk ez más motorra is igaz lehet.
Alapvetően kiforrott, problémamentes típus. Csak ajánlani tudom.
Na most már kiderült a dolog pontosan. K4röl van szó amit 2005. Májusában helyeztek forgalomba először.
Mire kell figyelni a szokásos dolgokon kívül? Van ennek a típusnak valami betegsége?
103-nál semmi 106-ig felszaladt semmi...
107nél másik aksiról visszahúzattam 99 re vagyis a ventilátor működik..
csak nem kapcsolja a moci?
termosz?
vagy mi lehet még a gond?
ha a hűtő elejénél a gombát rövidre zárom akkor indulnia kellene a ventilátornak? vagy van esetleg külön bizti?:S
Köszi előre Üdv.:Árpy
Ovál dobhoz kellene szorító bilincs, ami a hátsó lábtartó konzolhoz rögzíti a dobot! Hasonló martinhoz kellene mint ami a képen van! Ha esetleg van valakinek felesleges kérem jelezze!
A suzuki gsx-r k1 600 vagy 750 röl szeretnék kérdezni hogy mi a betegségük melyiket éri meg jobban venni ? Vásárláskor mire kell figyelni.
Előre is köszönöm a válaszotokat.
http://servicemanualsgsxr.com/
Egy kis segítség kellene!
A 2002-es gsx r600-as motoromhoz gyári futómű beállításra (első és hátsó) lenne szükségem!
AC Pumpát kersek! Erre válaszoljon valaki ha esetleg tudna!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
1998-as Suzuki 750 srad-om van.Problémám a következő:Téli állás után ki lett tisztítva a karburátor,szinkronizálva lett.új gyertyákat kapott.ennek ellenére kicsit dadog,nem ejti vissza rendesen a fordulatszámot,zabálja a benzint!Aki tud segítsen!
www.gsxrfans.hu
Alapvetően kiforrott, problémamentes típus. Csak ajánlani tudom.
Mire kell figyelni a szokásos dolgokon kívül? Van ennek a típusnak valami betegsége?