Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attól függ Limited Edition-e vagy sem? Ha nem, akkor lényegi különbség csak a fényezés.
Meg még 1 kérdés. Mi a különbség a k4 és a k5 között?
Köszönöm a válaszod.
A srác olyan 800-900e körül gondolta a csere értéket.
Sziasztok ! Ha valaki el akarja adni gyönyörű kék-fehér gixxer 750-ét k6-k8ig akkor én vevő lennék rá. Csere is érdekel, z750-em van. Elérhetőség az adatlapomon. Köszi
Sztem 1milla körül, ha szép és hibátlan lehet kicsit több, ha nem annyira patika, akkor kicsit kevesebb.
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy lehetőségem kenne elcserélni a motorom egy K5 750re ami első gazdás, 20e-ig vezetett szervizkönyve van, (most 27e van benne) új láncszett, új gumik, emelő, kék-fehér szín, 1 elcsúszás volt vele amikor full spoiler szettet kapott. kb 20nál motorfékkel kiment a segge és átesett a srác a motoron. Mi lehet ennek a motornak a reális ára ? Valamint nem akarok álatkodni csak normálisan motorozni, ez alkalmas-e arra? Még régen mentem egy 1000resel ami streetfighterre volt alakítva az erre nem volt alkalmas..
Bocs, ha kicsit érthetettlen lett de telefonról írtam.
Köszönöm a válaszokat!
Eladó egy pár Conti Race kitünő állapotban első 150km ment hátsó 500km-t.
első Soft 22eft 120/70/17
Hátsó Medium 21.eft 180/55/17
Egyben 40eft
Minimum a 750-es,mert az szerintem közelebb áll az 1000-hez,mint a 600-hoz és ha van benned tartás,akkor azzal is lehet normálisan menni!
Attól függ, h ültél-e már motoron...
Sziasztok.
2000-2002 ig keresek 600-as,vagy 750-es Gsxr-t.
Melyiket ajánlanátok?
Kutyát(mail : alkatresz@allbike.hu) kérdezd meg a hegylakók topikban,
vagy frpeter-t(E-mail: info kukac motoralkatresz.eu) az SV-s topikban.
Ők tudnak jó áron láncot meg lánckereket.
Hali, az enyém is ugyanezt csinálta, én egy núttal lejjebb engedtem a súber tűt és megoldódott a probléma nyugodtan lehet vele motorozni 4-5 ezres fordulatszámon dadogás és fulladás nélkül, hali!
Am van egy eladó sebring dobom a motorodra 15-ezerbe adnám, hibátlan állapotú egy horpadás nyom sincs rajta, és szép hangja van.
Adatlapomon meg tudod nézni a motoromon!
Sziasztok!
750 K6-hoz szeretnék láncszettet (DID, Sunstar). Tudnátok ajánlani minél gazdaságosabb kereskedőt, beszerzési forrást?
Köszi!
Sziasztok. Valakinek nincs véletlenül egy eladó fékkarja K6-hoz?
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék nincs-e valakinek eladó fekete színű sérülésmentes üléspúp GSXR 600-750, k6-k7-re reális áron?
motor gsxr 750 92-es olajos,es gyertya ngk cr10 ek,mikor vettem a mocit akkor is ilyenek voltak benne es semmi gond nem volt 3 szezont lementem veluk,egyszer csak elkezdett szaggatni menet kozben aztan vettem uj gyertyakat de azzak is ugyan olyan volt,en a trafokra tippelek,vagy a motorvezerlo elektronikara ami az ules alatt van
milyen gyertya van benne tipusra? meg milyen motorod is van pontosan?
Gondolod hogy a tiszta uj gyertyanal nem lenne jo a elektrodanal a meret? 2 elektrodas gyujtogyertya es mekis a gyertya tovenel adja a szikrat,rastartolok,ugye szikrat ad,utanna meg kezzel hozzanyulok a gyertyahoz meg megraz mint ha utangyujtasa lenne
Megjegyzem ilyen esetekben mindig a gyertya a ludas. Lehet hogy csak túl nagy a hézag az elektródák között.
Hogy jöttél rá, hogy félrever?
Sziasztok,az lenne a gondom hogy nem indul be a gep,a gyertakat kiszedtem,tiszta ujak,de minden gyertyanal a szikrat a gyertya tővénél adja nem pedig a csucsanal.Szerintetek mi lehet a gond vele?a gyujtastrafo?ugye 2 van benne de mind a 4 nel ugyan olyan,vagy a elektronika resze?Valaszotokat es segitsegeteeket elore is koszonom
Azok még jól is fogyasztanak, meg erősebbek is.
Akkor nekem lehet bejönne. 1edül a súlya amivel nem vok kibékülve.

Na, maradjunk a témáknál...
Eladó GSX-R 2000-2004-hez Arrow sport dob, 2000-2004-hez Akrapovic 4 csavaros karbon sport dob, 2000-2004 -hez Micron Vadi új ovál sport dob.
Csak telefonon érdeklődj!
06705850436
Eladó 2006-2007-hez Power Commander III, 2008-2010-hez Braking 3053 első fékcső, Braking 5053 hátsó fékcső.
Csak telefonon érdeklődj!
06705850436