Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem meg nincs olyan belsőégésű motor amelyik ne fogyasztaná az olajat. Az új motorok kevesebbet- a lejárt motorok többet. Mert ahol mozgó alkatrészek vannak ott olaj is van, és ahol olaj van ott fogyasztás is van.
Nem kell hozzá belső égésű motornak lenni ahhoz hogy fogyassza az olajat. A komresszorban is van olaj ott is fogy, az autó váltójában is van olaj ott is fogy, akkor miről beszélünk?
Erre tudom mondani az ellenkezőjét, két sportmotor, 60k km, nulla olajfogyasztás. De közfelkiálltással szar a castrol.
Ám legyen (nekem ugyan nem)
Én hülye vagyok, ezért eszegette a Castrolt a moci. Más olajjal nem jelentkezett ez a probléma. Az is lehet ez egy egyedi eset, de ez volt a VALÓSÁG ! Nem pedig "hallomás". Ennyi
Évekkel ezelőtt kitalálta valaki a "Castrolt Ne" szlogent, azóta sokan röhögnek a hülyéken, velem együtt
MOtuL, tehát MOL
Ha nem sajnálod a zsét akkor Motul , arra mindenki azt mondja hogy jó.
Motul 5100 15w-50 4L. "tecsó gazdaságos" 10000 Ft.
Üdv! Nem sajnálom rá a pénzt... mert szeretem a motorom. Persze nem azt jelenti hogy csillagászati áron akarok venni. Meghát 3L kell csak. Egyébként elírtam mert 10w50 van benne. Azért gondoltam másra mint a repsol, mert amúgy szépen vált, csak 1-2 esbe néha igen xar a hangja. (vagy tanuljak meg váltani). És arra gondoltam vmi vastagabb olajjal talán jobb lenne.
Igen! Pont ettől féltem! :)
Amúgy köszönöm a hozzászólásokat ...
Momogixer, maradj a Repsolnál. 10w50 Racing kb. 3000/L. Ha többet szánsz rá: Motul v. Fuchs. Castrolt NE !
Én Castrolt használok, 10w50-et!
Milyen árfekvésű érdekel, és mire használod a gikszert?
Sziasztok!
Belefáradtam a sok olaj tesztbe meg kinek ez a jó meg az a jó ... nehéz dönteni ... itt még nem kérdeztem és nem olvastam vissza tudom... Tudtok ajánlani nekem valami jó kis olajat a gixxába? már totál belezavarodtam... most repsol full szintetikus van benne 10w40 es... Köszönöm!
99,987 %-os első betét garnitura. EBC HH, 10 pénz a garni. Hátsó pár 4000, gyári uj 8000.
Szia! Az utolsó képen látható k4 műszerfal mennyibe kerül?
120/70/17" 180-190/55/17" Metzeler Slick 64000ft/pár:interact 70000ft/pár.Csak a héten!06209311094
k4-5 750
k6-7 750
Alkatrészek. . .
70/6321-829
szia,

mar csak 600-ase van 97-es illetve injektoros (99-es) 750-ese... szerintem neked egyik sem jo sajnos...
Heló.
1997-srad elektronika érdekelne ha van írd már le az árát.
köszi.
a szívlámpásra? :) ebay
hali.
néztem a galériádat, hol és mennyiért tudtál venni a gixerhez motogp-s dobot? kurvajólnézki
Szevasztok! 98-as gixerre keresek üléspúpot elfogatható áron!
Ha valaki tud szóljon! Előre is köszi!