Szerintem meg nincs olyan belsőégésű motor amelyik ne fogyasztaná az olajat. Az új motorok kevesebbet- a lejárt motorok többet. Mert ahol mozgó alkatrészek vannak ott olaj is van, és ahol olaj van ott fogyasztás is van.
Nem kell hozzá belső égésű motornak lenni ahhoz hogy fogyassza az olajat. A komresszorban is van olaj ott is fogy, az autó váltójában is van olaj ott is fogy, akkor miről beszélünk?
Én hülye vagyok, ezért eszegette a Castrolt a moci. Más olajjal nem jelentkezett ez a probléma. Az is lehet ez egy egyedi eset, de ez volt a VALÓSÁG ! Nem pedig "hallomás". Ennyi
Üdv! Nem sajnálom rá a pénzt... mert szeretem a motorom. Persze nem azt jelenti hogy csillagászati áron akarok venni. Meghát 3L kell csak. Egyébként elírtam mert 10w50 van benne. Azért gondoltam másra mint a repsol, mert amúgy szépen vált, csak 1-2 esbe néha igen xar a hangja. (vagy tanuljak meg váltani). És arra gondoltam vmi vastagabb olajjal talán jobb lenne.
Sziasztok!
Belefáradtam a sok olaj tesztbe meg kinek ez a jó meg az a jó ... nehéz dönteni ... itt még nem kérdeztem és nem olvastam vissza tudom... Tudtok ajánlani nekem valami jó kis olajat a gixxába? már totál belezavarodtam... most repsol full szintetikus van benne 10w40 es... Köszönöm!
Nem kell hozzá belső égésű motornak lenni ahhoz hogy fogyassza az olajat. A komresszorban is van olaj ott is fogy, az autó váltójában is van olaj ott is fogy, akkor miről beszélünk?