Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kösz. holnap nekiállok és valahova felhegesztem...
Hali! Én egy 2 oldalú ragasztó csikkal felraktam a légbeomlo cső aljára ami megy be a vázba és az elején és a végén gyorskotozővel átpántoltam! Nem is látszik ha meg nem mutatom és másfél éve bírja gond nélkül!
Sziasztok.
Ha tudnátok Nyiregyen vagy környékén elektronikai szerelőt aki jól dolgozik és megbízható irjáto már le. köszi
tibyke én is kerestem de csak a ebay en találtam 25000ft körül nekem nem ér annyit.
Szasztok 93-as gsxr 750hez kellene nekem üléspúp, jó hozzá a 92-95 ig vizes gixxeré valamint a 92-95ig vizes 600é, ha valakinek van jellezze már lécci, köszönöm
köszönöm az infót megpróbálom egy rugós boltba hátha
lesz a fékcsőről kép vagy bármi egyéb?
Hali Bojli. Ilyen nincs utángyártottba, igy a gyárbol kell rendelni. Betipegsz valamelyik márkakereskedésbe vagy olyan motorosboltba kik tudnak a gyárbol rendelni és megrendeled (nem olcso és több mint 1 honap mig a kezedben lesz). Vagy a másik sokkal olcsobb lehetöség, Bp.-en a 32-esek terénél az önkormányzat épülete mellett van egy rugos. Kiveszel egyet a mocibol és elviszed mintának. (vastagság, menetszám, egyébb méretek miatt) És ök csinálnak neked ugy kb 1-2 hét alatt. A minösége nem rossz, mert a haver 600-as gixiébe igy csináltattunk és nincs panasz rá. Bár lehet hogy nem megy majd el 16 évet csak 8-at.
Köszi szépen! Megnézem
Azt elfelejtettem mondani, hogy a gyujtástrafó mérőműszerrel lemérhető.
A gyujtástrafó a régebbi gépeknél egy öklömnyi nagyságú zárt trafó, ahonnan a gyertyakábelek csatlakoznak. Nem tudom, hogy a Sradoknál is külön van-e? Az újabb típusokban már a gyertyapipákban van beépítve egyenként. Szóval ezt nézd meg először, még mindig olcsóbb mint a gyujtásmodul.
De hogy néz az ki ?Hol van?Hogy nézzem meg hogy jó-e? Köszönöm a segítséget.
ok megnézem. köszi
ja és lenne kérdésem , honnan tudtál szerezni?
Köszönöm a tanácsot Tiborg , megpróbálom hátha jó lesz.
köszi
Gondolkodtam idén K7-8 ba. De érzésre sokkal jobban bejött az 5-ös. Igazi vadállat...
Hali Bojli. Én is szivtam azzal hogy 4és 5 ezer között nagy luk volt benne. Nekem az segitett hogy a karburátorokban a membránok feletti rugokat kicseréltem ujakra. Én is véletlenül jöttem rá, 2 évig szivtam vele, mig eltörött az egyik rugó és kicseréltem az összeset mert csak garniturában hozták japánbol. Azota tökéletes.:-)) Probáld ki, nem egy nagy lovét buksz rajta akkor sem ha neked esetleg valami más a baj.
előbb a gyujtástrafót nézd meg
A gyertyát néztük az jó. Az a fekete doboz lehet rossz? Az felel a szikráért?Kösz
Na igen, az a favorit!
750esen volt az is? kép esetleg van róla? márka? valamit írj már még
K5-6!
Szia.
10 ft a pár.

üdv
Valakinek esetleg 07es gixerre előre fémfékcső nincs elfekvőben?
gyertya?