Hali! Én egy 2 oldalú ragasztó csikkal felraktam a légbeomlo cső aljára ami megy be a vázba és az elején és a végén gyorskotozővel átpántoltam! Nem is látszik ha meg nem mutatom és másfél éve bírja gond nélkül!
Szasztok 93-as gsxr 750hez kellene nekem üléspúp, jó hozzá a 92-95 ig vizes gixxeré valamint a 92-95ig vizes 600é, ha valakinek van jellezze már lécci, köszönöm
Hali Bojli. Ilyen nincs utángyártottba, igy a gyárbol kell rendelni. Betipegsz valamelyik márkakereskedésbe vagy olyan motorosboltba kik tudnak a gyárbol rendelni és megrendeled (nem olcso és több mint 1 honap mig a kezedben lesz). Vagy a másik sokkal olcsobb lehetöség, Bp.-en a 32-esek terénél az önkormányzat épülete mellett van egy rugos. Kiveszel egyet a mocibol és elviszed mintának. (vastagság, menetszám, egyébb méretek miatt) És ök csinálnak neked ugy kb 1-2 hét alatt. A minösége nem rossz, mert a haver 600-as gixiébe igy csináltattunk és nincs panasz rá. Bár lehet hogy nem megy majd el 16 évet csak 8-at.
A gyujtástrafó a régebbi gépeknél egy öklömnyi nagyságú zárt trafó, ahonnan a gyertyakábelek csatlakoznak. Nem tudom, hogy a Sradoknál is külön van-e? Az újabb típusokban már a gyertyapipákban van beépítve egyenként. Szóval ezt nézd meg először, még mindig olcsóbb mint a gyujtásmodul.
Hali Bojli. Én is szivtam azzal hogy 4és 5 ezer között nagy luk volt benne. Nekem az segitett hogy a karburátorokban a membránok feletti rugokat kicseréltem ujakra. Én is véletlenül jöttem rá, 2 évig szivtam vele, mig eltörött az egyik rugó és kicseréltem az összeset mert csak garniturában hozták japánbol. Azota tökéletes.:-)) Probáld ki, nem egy nagy lovét buksz rajta akkor sem ha neked esetleg valami más a baj.
Ha tudnátok Nyiregyen vagy környékén elektronikai szerelőt aki jól dolgozik és megbízható irjáto már le. köszi
köszi
10 ft a pár.
üdv