Vagy egy olyan mint a tiéd , vagy egy r6r , esetleg gikszerezerká5vagy6.. .
Viszont most semmi sem biztos , mert most végtörlesztés van , úgy hogy lehet marad a régi , vagy nem de az biztos...
Ma beraktam a gépbe egy pár GSXR 1000-es veztengelyt. Ha lesz időm összerakni járóképesre, és lesz plussz pár fok kinnt, kipróbálom milyen így a paripa, érződik-e majd valami különbség.
sziasztok egy kis segítség kellene nem tudjátok a 94 es 750 w-nek a fejidomot lámpát át lehet e tenni az én 93-as 750 es motoromra előre is köszönöm, ja és nem tudom valakinek ilyen évjáratnál előfordult e hogy 4 ezres fordulaton ledadog 5 ezerig és utánna tökéletes
hello. szép a ,moci. nekem is ilyenem van, csak nekem gyári a festés, de már gondolkoztam rajta hogy veszek egy másik idom szettet amit lefestek valami vageszra.
A TL 1000 R, gsxr 750 srad, gsxr 1000 K1-2-3 kb., és a gsxr 1300 haja évjáratot nam tudom meddig, ezek mind ugyan azok. Mondjuk szerintem nem egy jó konstrukció, nem a legjobb...
GSX-R-be van valakinek xenon építve? Most szereltem be, de a trafóját nem tudom sehova szerelni úgy, hogy ne látszódjon. a kérdés: hova rakjam a trafót, a zsebembe?
Nem kényelmesebb mint a maiak, talán annyival, hogy a mérete kb. akkora mint a mostani 1000-eknek. Kényelmetlen kis sebességnél, nagyobb tempónál már jó. Bírja a túrát is, bár pálya az otthona. Ha túrázni akartok vele valami keményebb keverékű vagy 2 komponensű gumit kell rá feltenni. Én inkább a pálya híve vagyok, de úgy néz ki májusban lesz egy montenegrói túra is: GSX-Rrel!
első Soft 22eft 120/70/17
Hátsó Medium 21.eft 180/55/17
Egyben 40eft
Viszont most semmi sem biztos , mert most végtörlesztés van , úgy hogy lehet marad a régi , vagy nem de az biztos...
néztem a lámpát nem lehet
szerintam csak egészbe az idommal
Engem érdekelne 750 k4-hez:
-gyári bontott fejkonzol
-bal első gyári index
Valamint van plusz alkatrészem eladó:
- jobb hátsó lábtartó konzolom
-jobb első lábtartó konzolom
-fék pedálom
Ha lenne vkinek eladó ami nekem kell, vagy épp kell valakinek ami nekem van akkor a kuslics@freemail.hu email címre írjon egy e-mailt.
Köszönöm.
Lenne egy kérdésem! Kérlek segítsetek!
a 750-es sradok 6 dugattyús Tokico féknyergeiben minden fékdugattyú 27mm-er átmérőjű és egyforma?
GSX-R-be van valakinek xenon építve? Most szereltem be, de a trafóját nem tudom sehova szerelni úgy, hogy ne látszódjon. a kérdés: hova rakjam a trafót, a zsebembe?
http://www.kepesmotor.hu/honda...