Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vizes, ganés úton a Babettával is vigyázni kell!
Köszi srácok!
Egyszer egyszer lehet vele turázni is, de igazándibol nem ajánlanám arra. Itt gondolok olyanokra hogy pl: vizes uton lesni kell állandoan a fordméröt, nehogy 8ezer közelébe menjen,mert akkor mintha jégre futottál volna. A turagumival csuszik, a sportot meg hamar megeszi. Ha már hidegebb van, csuszkál a hátulja. Ez inkább sportmotor mint turagép. Banditot vegyetek 1200eset, az igazi turagép, azzal még télen hoban jégen is lehet moccozni nyugodtan. A haverom Albán turákat is megejtett vele minden gond nélkül.
5-600 km-t simán ki lehet bírni rajta, ezek még nem annyira ánuszmutogatós motorok, mint a maiak...
Hali srácok!Bocs hogy külsősként betoppanok ide,lenne egy kérdésem:barátom talált egy kecsegtető állapotú 2003-as évjáratú 750-es gixxert...Mivel eddig más jellegű motorjai voltak(nekem is),talán adhtnátok valami támpontot,objektív véleményt a gépről...mi inkább a sport-túra vonalat képviseljük,ezért az is érdekelne hogy bár ez egy sportmotor,alkamas-e esetleg rövidebb(5-600 km)túrákra,illetve van-e valakinek ezirányú tapasztalata?Válaszotokat,véleményeteket előre is köszönöm(Márha nem küldtök a fenébe egy Hondást ),széles utat mindenkinek!
Egy 750-es Gixxer csak szép lehet,ezek meg különösen szépre sikeredtek. Tudom, nekem is van egy...
sziasztok lassan 1 éve vettem motoromat pofozgatom csinosítgatom
még nincs kész , remélem mások szerint is szép
Helló! Eladó GSX-R 750 '99' alkatrészek (blokk , kábelköteg ,idomok nincsenek ).
Ami van : Akrapovic dob , lábtartók , fékek , tárcsák , első-hátsó teló ,
lengővilla , kerekek , bukókeret , bukógomba , vastag alukormány átalakítóval , 60-as lánckerék . Ha valami kimaradt írj , kérdezz , küldök képet .
trabistvan@freemail.hu vagy 0630/8469502
éppen visszavettem hogy utólérj...
Ez lemaradt te dőlésszögkirály.
Rosszi mondja rosszinak hogy nagyonmegy teeeeeeeeeeeeeeee.....
no itt vannak:
Na ja, a kép árulkodik a versenytempódról...
Van még több is, mingggyyá feldobom.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, van egy munkatársam, akinek van egy 2000-es gyártmányú GSX-R 750 sportmotorja, és szeretne rá venni egy sportkipufogó dobot!
Ha valamelyikőtöknek esetleg lenne eladó(állítása szerint 3 csavaros), akkor kérem jelentkezzen a beciby@citromail.hu e-mail címen!
Ha lehet árat, és képet is küldjön hozzá, hogy lássa, hogy miről lenne szó!
Köszönöm szépen előre is a segítségeteket!
Üdvözlettel: Béci
Ezeket meg hol találtad?
Kimentünk anyával szeptemberbe talán valamikor, nagynehezen rábeszéltem hogy próbálja ki a "pályamotorozást". Egy feltétele volt, hogy nem szólhattam egyik hülye haveromnak se (pl neked ). De ezek szerint nem tudok kakucsra kimenni titokba. De úgy el voltam szokva attól a kis pályától hogy ááááá... 3 körönként álltam meg de-fibrillálni magam úgy elfogyott a póver.
Az első kép az zsír, majdnem beszúrt az úthenger.
Hát te merre jártál?
Akkor majd híjjjlak.
Kiló környéke az épkézláb cucc, de mondtam annyit költünk rá amennyit rászántok. 50k-1M-ig
Neked csak addig volt motorod ameddig meg volt a sradod , a zócccség meg csak zőcccség....
Inkább azt mond hogy egnézted-e mennyibe fáj a konfiguráció?
Jááájdeszéééép, miez? Vizibicikli?
Zsír lett amúgy, talán elkérhetsz érte 250k-et is.
a legjobb, így kell a pályán kerülgetni mindenkit , és mingyááá néznek mint a moziban...
Rövid a karom.........a térdemmel melegítem a fülem.
És a TV-néző izom is útban van.
Az mindenkinek való, csak egyesek azt hiszik nekik nem való...
Hát eddigiekből kiindulva tényleg jók.
Ha pályáznék habozás nélkül belevágnék a mostani fejemmel.
De hál istennek nem pályázom.
Nem nekem való.
De ami késik az lassan jön.