Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Van még valakinek esetleg Suzuki GSX-R 750 K7 -hez hátsó ülése?
Tovább már nem keresek asszem. Képekkel, árral kérném akinek van.
wildwin@gmail.com

Köszönöm!
Üdv!

Van egy eladó fekete bal oldalidomom GSX-R 600 750 K6 K7-hez. A tetején van egy kicsi horzsolásnyom, ettől eltekintve karcmentes. Elérhetőség az adatlapomon.
üdv egy elérhetőséget kérnék mert érdekelne pár alkatrész
Első120/70/17 22ért
Hátsó 180/55/17 21ért
egyben40ért
Tel:06705645571
szeretem az ár nélküli hirdetéseket. nem lenne egyszerűbb árat megadni, minthogy mindeki az ára után érdeklődjön?
ELADÓ Conti attack Race
első Soft
Hátsó Medium
Tel:06705645571
Metzeler M5, újban sztem a legjobb válsztás.
Sziasztok!Most vásároltam egy k8 750 gsx-r motort.Gumi sajnos cserére szorul még a gyári bt16 van rajta,mit ajánlotok mit vegyek rá?Közuton és inkább turákra használom majd.Várom a véleményeteket.üdv.:fz1joco
Szia engem érdekelne az eladó alkatrészed e-mail:vigh76@freemail.hu üzenj és küldj telefonszámot köszi.
Sziasztok!
GSXR 750 2006' első lámpa, fejidom (bordó) és bal légbeömlő burkolata(szürke) a lámpa fülei le voltak törve de vissza vannak hegesztve amúgy hibátlan. Fejidom felső sarka letörve de visszahegesztve takaró burkolat új.Ha valakit érdekel megegyezünk.
Na mindegy látom nincs nagy rutin egyikőtök mögött sem...az meg, hogy a térded lerakod az rohadtul nincsen összefüggésben azzal amiről ti beszéltek gyerekek!25km/h nál egy parkolóban lerakom ahol van elég hely körbefordulni!A közutat meg meg kell úszni nem a rutinról szól..
ezt én is így gondolom.
Utcán így közlekedni akkor is felelőtlenség nemcsak magadra, hanem a környezetedre nézve is. Az utca nem versenypálya, kiszámíthatatlan tényezők tömkelege... Nem tudom sajnálni azokat, akik utcán ilyen motorozás közben firkálnak, vagy halnak meg, sőt...
Az aszfaltal nincs gond az nem csúszik el, pont ez a rossz amit montál, hogy nem bízol benne pedig minden csak fejben dől el!Ha a gumidtól is fosol, hogy betapad vagy nem akkor tuti nem fog....Persze ha szemmel láthatóan retkes aaz út vagy kavicsos akkor persze nem szabad jampiskodni..de alapból nincs azzal gond!A murvás aszfaltal(amelyik ilyen világos) kell vigyázni késő este kora reggel mert az hamar kihül ha nem süti a nap és az csúszhat, de nyáron meleg gumival nem fog elmenni alólad a motor egy normális úton
én inkább a poros, koszos aszfalttól tartok, hogy nem fog tapadni.....és kresss
Jah nem is kell erőltetni olyasmit amit soknak érzel mindenki a salyát határain belül motorozzon!Cseszneken nincs nagy kanyarsebesség elég szűk szar egy hely szal le lehet borítani simántérdre!Amúgy jah nagy sebességü kanyaroknál nem is kell letérdelni küzúton mert telljesen más technikát kell motorozni mint pályán!Allítani kell inkább a motort a lehető legjobban, hogy a stabilitásod jobb legen mert nem tudsz olyan ívet menni kigyorsításon a szemközti sáv miatt....elég ha a TT-t megnézi valaki!
térdelni csak pályán! én fosok közúton....
Jah egy cseppet ellentmondásos a dolog....:D..vegyél egy elektromos rollert szerintem..A cseszneket meg nem is értem minek irtad ide....az egy hulladék hely egyedül az út minősége ami mellette szól itt van nekem egy köpésre általában egy évben egyszer elmegyek arra hátha változott valami abba ringatva magam, de sajnos ugyan olyan hulladék egy hely sok kocsival olajjal....!De szerintem egy 600as neked bőven elég haver!Tempósabbon meg nemtudom mit érthetsz, én végigtérdelem a feljövő utolsó nagy jobbost de az még közel nem a határ.....na csak óvatosan
Kollégák! 94-es 750W-hez gyári kormánygátló, ami működik is. Szóval egy ilyen érdekelne. Aki tudna, előre is köszi...
Sziasztok! Vennék pénzért, rendes Hungárise magyar forintért '99-es gsxr 750-hez bal oldali ram air csövet, és Elsőlámpát. Csak lámpát, fejidom nem kell. Köszi a segítséget!
kokory@freemail.hu
kicsit ellentmondasz önmagadnak. Először olyan 750-est keresel, amin van "butító" kapcsoló, utána meg kijelented, hogy motoroztál már ilyen olyan géppel, ezért nem lenen gond a 750-es. Vagy csak én érzem ezt egy kicsit ellentmondásnak?
Ettől függetlenül sztem olyat vegyél, amire van lóvéd, tök8 mikori évjárat, ha gyengíteni akarod, akkor pl növelheted a végáttételed lánckerékmódosítással és máris lomhább lesz.
ha ekkora penge vagy mi a f@sznak módkapcsoló?
Sziasztok!
Köszönöm, hogy így aggódtok a seggem épsége miatt! :D
Nem volna probléma különösebben azt gondolom!
Sokat motoroztam már 636-os ninjával, Tl 1000-el, K3-as Gixxer 1000-el!
És nem csak itt az utcában egy két kanyart, ha nem voltam velük azért messzebb is!
Cseszneken is voltam szerpentinezni!
Nem hinném, hogy nagyobb probléma lenne belőle!
Tudom hogy hol a határ, nem is szoktam veszett módon feszegetni!
Tempósan megyek, de még az ép ész korlátai között!
Szerintem nem volna problémás egy 750-es Gixxi sem!
Majd még meglátom, mire jön össze a keret!
Szerintem a másik motorból majd csak télen lesz lehetőségem, addig átgondolom jóla dolgokat!
Köszönöm a segítségeteket!
Sziasztok!