Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kevesebb km alatt is szét lehet gyilkolni egy motort. elég ha néha-néha hideg olajjal megkínozza és máris drasztikusan jobban kopik minden, mintha rendeltetésszerűen lenne használva.
De lehet, hogy a 21 se 21ezer, sajan előfordul.:(
Vagy ha tényleg ennyi van benne, akkor lehet, hogy nagyon sokat állt a motor, amitől pl gumi szimmeringek kikeményedhetnek, lehet szelepszárszimmeringek már nem úgy teszik a dolgukat, mint ahogy kéne.
A 10w60-as nem sűrűbb. A 20w50 az sűrűbb.
ott a pont.
De néztem és 10w-50 es olajat írnak hogy az kell bele...nem tudom hogy mennyivel másabb az az olaj.
Egyszerű, a kopástól. 21ezer az kicsit karcsú, de attól még hogy elhiszed nem lesz kisebb az étvágya.
Hja, meg rakhat bele 10w-60at mert az sűrűbb és talán kevesebbet eszik belőle, de hosszútávon lehet felgyorsítja a motorkopást. Nem megoldás. Ha eszi, egye, töltsön utána és kész, de én amondó vagyok, hogy akkor is olyan olajat töltsön bele, ami elő van írva. Ha meg már nagyon zavarja az olajevés, akkor motorfelújítás.
Igen külföldről hozta be!
Ő újonnan vette a motort?
10-en 10féle olajat mondanának neked, direkt nem írtam olajat, mert én már megtanultam, hogy ilyet kérdezni nem szabad, mindenki mást mond és úgyse tudsz dönteni. Esetleg az segít, hogy melyik olajat hányan szidják. Pl a Castrol az autósok és motorosok fele legalább szidja. Repsolt is szokták, nekem pl ezzel nem volt gondom, ill kicsit hamarabb elfáradt, mint más olaj, most meg kipróbáltam a Xado olajat, eddig semmi szokatlan nem történt vele. Amit szinte egyhangúan dícsér általában mindenki, az pl a Motul. És nyilván abból is a drágább a jobb, pl a 300V.
De még sajnos az enyémben csak 21000 van... és ezért ídegesítő mert jó ismertem a gyerektés nem babrálta meg az órát...
Esetleg miért eheti meg?
higanynak igaza van, felesleges most a frissen cserélt olajat kidobni belőle. Egyiktől sem kellene csörögnie. Olajfogyást meg nem fogsz javítani cserével, esetleg ha valami félszintetikussal vagy ásványival próbálkozol.
Egyetértek higannyal. Ha a Repsolt megette akkor mást is meg fog. 11év, 60-70e km ezt okozza.
Köszönöm akkor megpróbálom hátha az jó lesz!
Hát, ha sehol nem folyik belőle, akkor ha füstöl, ha nem, azt bizony jóétvággyal megette. Ill annyira szerencsére még nem jó az étvágya, mert 2ezer alatt 4-5 deci még nem a világ vége, de arra utal, hogy bizony ott valamit már megrágott az idő vas foga. Milyen olajat? Tök8, úgyis mindenki mást mond, kipróbálhatsz bármit, a motorod állapotát egyik sem fogja megváltoztatni, vagy megjavítani.
én Castrol Power 1 Racing 4T 10W-50-et használok a gixxerbe.
Sziasztok!
Olyan problémával fordulnék hozzátok hogy az idén vetem egy 2000-évjáratú Gsx-r 750 es gépet (az elő szívlámpás tipus). És lecseréltem benne az olajat de 2000 kilométer után utána kellet töltenem olyan 4-5 decit mert meg ette.A motor nem füstöl nem szivárog sehol az olaj de valahova eltünt... Ezen felül ha beindítom olyan 10 másodpercig hallok 1 kis szelephangot..de a régi olajjal semmi nem hallatszott.Szerintetek milyen olajat tegyek bele vagy mi lehet az oka hogy eszi az olajat!Most repsol moto 4T sport 10w-40 es olaj van benne.
Jó lett, lényegében ugyan az.
Igen, jó lehet, ha fel tudod fogatni, tehát a furattávolságok ugyanazok, meg sztem a csatiját kell átmókolni hozzá.
Sziasztok!Ha valakit esetleg érdekelne van egy eladó Prop-Tec-es speed boxom 7000ft-ért!1 nyarat volt használva.
Szerintetek K4 600 fesszabályzó jó a k0-m-hoz?
Nem tudtok GSXR750Y-hoz fesszabályzót eladót?
reggel megyek a postára és feladom elsőbbségivel, hogy tuti megkapd pénetkre. elhozattam apámmal ma, mert nekem nem volt időm postára menni ma se, most értem haza.
Elutaltam az előbb a 8K-t, várom a plexit.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Sziasztok, eladó a motorom:S ha esetleg valakit érdekelne