Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok, délután elutalom. Majd nézd már meg azért h nem sérült-e az úton.
Hja, meg van a címed!
Hát, elvileg 8k + a posta, de legyen azzal együtt 8, mert sokat kellett várnod. De ha nem utánvétel, akkor előre kérem a maradék lóvét is.
Szeva. A címemet elküldtem már az utaláskor is és mailben is. Ne utánvétellel küld, nem akarok fizetni még egy csomót a postáért. Remélem a héten végre ideér. Még 8k-t kell fizetnem.
Hi! Most jöttem haza. Sztem megjött, csak nem voltam itthon, értesítőt dobott be a postás. Az a baj, hogy holnap reggel fél 8-kor elmegyek (posta sztem 8kor nyit, de ha 7-kor akkor elhozom reggel) és utána este 8 előtt megint nem érek haza. Ha tudom, elhozatom valakivel, de legkésőbb csütörtökön feladom neked postán utánvétellel akkor a maradék összeggel, ha úgy jó (küldd el a címed lécci), és akkor pénteken már szerelheted fel.
3 hét még nem olyan vészes szállítási idő tengerentúlról, vagy keletről vagy mittom én már ez honnan jön.:) Van hogy ideér persze hamarabb, de 2-3hét között az átlagos.
?3 hét után még mindig semmi?
Sziasztok! Típus váltás miatt megmaradt a Vinxxgrip utaskapaszkodóm, dobozában. 5 csavaros felfogatás, az összes 2005 utáni GSXR-hez jó. Akit érdekel hívjon! Tel: 06306294107 Bp.
ok köszi
Szia,

valto pedal 5e
bal komplett labtarto 15e ( nem a kepen levo motorrol szarmazik, mert az kisse elfaradt)
szia engem érdekelne váltókar és bal első lábtartó
Sziasztok,

K6-K7 600 / 750 alkatreszek eladok
minden, (es meg tobb, mint) ami a kepen van , papiros vaz forgalmival, blokk szervizkonyvvel, etc

elerhetoseg az adatlapomon
hát jó lenne hja, meg kéne jönni, mert már 2 hete feladták postán. de hidd el azonnal szólok, ha itt van.
Hali.
Nem jött még mindig meg? Jó lenne ha a héten megkapnám.
Köszönöm, még nézelődök ...
nem jött meg erre a hétre, jövőhéten tuti itt lesz.
plexi nincs még?
Nem kell valakinek egy a képen látható generátor takaró fedél? K5 750-hez vettem, szal k4-k5 600 és 750-hez tuti jó, meg elvileg k3-k4 1000-hez. Porosodik a szekrényemben mert sajnálom felrakni, nagyon sajnálnám, ha ez sérülne egy esetleges csúszás során pályán. 12500Ft-ért megválnék tőle, kevesebbért inkább porosodjon tovább nálam.
Majd az egy milliárd feletti részt Neked utaltatom!
Csinálom Neked business. . . Azé jussak eszedbe mikor már kőgazdag leszel vazze.
Aloha!
Köszönöm, hogy tovább adtad a számom! Már hívott is pár napja!
Üdv!
Makulátlan, és 12 ezer pénz. . .

üdv
Hi all!
Tud valaki GSX-R 750 K7 re hátsó ülést? Ha igen, mennyiért?
Gsxr 600-750-1000 K6-tól gyári hibátlan jobb oldali tükör eladó!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
siraki.sandor@zalaszam.hu
06harminc234negyvenöt24
Valamint k6-k7 600-750 Levegőszűrő is kellene.
Ki mit ajánl? milyen áron?
Üdv.:Árpy