Hát az elég atom.:) Bár ha az pályára van építve, rövidített áttétel, esetleg könnyítve is kicsit, akkor lehet elképzelhető, végülis én is 240 fölött mentem ténylegesen gyári mocival és amatőr fékezési tudással. Bár sikerült úgy fékezni egyszer-kétszer, hogy elemelkedett a moci segge, azt élveztem.
Hja sorry. Hát milyen szín érdekelne, sima átlátszó, vagy félig sötét vagy egészen sötét esetleg iridiumos vagy egyéb szín? Noname plexi 11e, zero gravity, puig az ilyenek 20ezertől fölfele.
Egyébként az évjárat egy fontos kérdés ez ügyben. Mert a 2004-2005-ös CBR1000RR sokszor még a 160Le sem érte el és nyomatékbajnok sem volt. 06-07 erősebb volt vagy 10lóval és gyárilag rövidebb az áttétele.
Ha 2008-ast hagytál ott akkor nem húzta neki.
nem-nem, óra szerint volt 254 a legtöbb, és az óra csalását írtam, amit gps-el mértem korábban. 250eket csak ezressel lehet sztem menni a célegyenesben úgy, hogy még be is vegye utána a kanyart az ember.
Nem azért csak ha a pirosig forgattam néha nem vette be a fokozatot. Itt még olyan 2:17-et mentem szóval gondoltam biztos nem azon fog múlni, hogy 13 000-nél váltok. 254 GPS-el? Az nem rossz. Milyen áttétellel mész?
Hja, ezt a videót már láttam, hasonló volt a szitu és én is kifékeztem.:)
Jó hamar elváltogattad a fokozatokat, motorkímélős, lehet nekem is így kéne?:) Én huzattam mindig 14ezerig meg fölé. 254volt a legnagyobb sebességem a egyenesben. (190/55 gumi, ~4,5-5%csalás gps-el mérve)
én kb 77, a cbr-es ember meg pont odajött a menet végén kérdezte, hogy mértem-e köridőt, meg hogy próbált jönni utánam miután megelőztem, és kicsit alacsonyabb volt nálam és nem volt nagy darab, tehát nem hiszem, hogy nehezebb volt nálam. És húzta neki, mielőtt valaki azt írná, hogy nem húzta.
30/351-0610
0630 47 negyvennyolc 973
iridiumos
De milyen érdekelne? Átlátszó? Félsötét? Kék?...
Köszi
http://www.motor777.com/ebay/M...
Ha 2008-ast hagytál ott akkor nem húzta neki.
Jó hamar elváltogattad a fokozatokat, motorkímélős, lehet nekem is így kéne?:) Én huzattam mindig 14ezerig meg fölé. 254volt a legnagyobb sebességem a egyenesben. (190/55 gumi, ~4,5-5%csalás gps-el mérve)
link