sziasztok
ha valakinek esetleg szüksége van ekeidomra k1-k3 750-eshez szóljon. az enyémhez nem lett jó... elérhetőség adatlapon, kitűnő állapotban van.
Segitségeteket kérném szükségem lenne 750es SHRAD-omhoz pár apróságra fejidom lehetöleg gyári kék fehér és jobbos ballos air cső gumijával eggyütt. Lehetöleg minnél elöbb és olcsobb kellene köszönettel CHRIS
Üdv!
Segítségeteket szeretném kérni.....
Épp most adtam el a motorom és nem tudom eldönteni, hogy mit vegyek helyette......
Suzuki gsxr 1000 érdekelne 2004 től 2007 -ig
de nem igazán tudom menyik lenne a legjobb választás melyik a jobb széria (megbízhatóság szempontjából?
Ma eljátszottam a ring célegyenesében ugyan azt, amit múltkor egy cbr 1000rr ellen, csak most egy ducati 1198-al. Ő jött ki először a kanyarból, mégis alig-alig tudott távolodni tőlem, pedig arra számítottam, hogy otthagy a faszba.:)
Ha te nem bízol kicsit se bennem, és nem vállalsz pl. 3000Ft előleget, akkor én miért bízzak meg benned, hogy megrendelem neked a plexit és aztán vagy megveszed vagy nem? Sajnos volt már rá példa régebben, hogy így jártam nagyobb tételnél is, ugyhogy soha többet nem rendelek másnak előleg nélkül. Ha így megfelel boltolhatunk, ha nem, akkor sorry.
Érdeklődnék valamelyikőtök tud e jó áron jó minőségű plexit k6-k7 750re? lehetőleg nem 25 000-es áron.
Kicsit füstös búbosra lenne szükségem mert kicsi a hely...
Várom válaszotokat Üdv.:Árpy