Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hány kiló vagy te és mennyi volt a Cibris csóka?
Valaki ment már gurulóból CBR1000RR ellen? Ma a ringen utolértem egy ilyet a célegyenes ráfordító előtt, kb 5-6méterrel voltam mögötte, szóval előbb is kezdett picivel kigyorsítani, de aztán a köztünk lévő távolság gyakorlatilag konstans volt, alig-alig nőtt vagy 2 méterrel a célegyenes alatt. Meg merem kockáztatni, hogy ha full egymás mellől gyorsítottunk volna, tehát én nem sebességhátrányból, akkor lehet le is nyomom, de tuti tudtam volna tartani. gixxer ezres azért már egy picit jobban távolodott, de kevésbé, mint én a 600asoktól.
Nem tud valaki k1-hez vezérműláncot és feszítőt olcsón?
Érdekel milyen márkába tudsz?
Szép bringa!
rendelek neked, ha kell. 11e Ft
Tegnaptól eggyel többen lettetek...
Adás-vétel/csere-bere topicban árul valaki ilyeneket.
Szervusztok!

Keresek Suzuki GSXR 750 K4-re bal első féktárcsát, mert a szegecsek megadták magukat és elkezdett lógni.

Egyébként javítani tudják ezt egyáltalán valahol?!

Köszöntem!
Sziasztok k5 750re nincs valakinek eladó sötétített plexije?
Egy ilyen korú gépnél már nem a gyári hibákat kell nézni, lesz azon kívül még gond bőven.
Üdv!

Eladó egy 750es SRAD!

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Tud valaki 1998-as Sradhoz húzó gázbowden-t? Sürgősen kellene!Előre is köszi!
Hellosztok!

Kilátásba van egy gsx-r 750-es vétele!Viszont 88-as évjáratú!Két körlámpás,viszont szép gyári kék-fehér fényezéssel,gyári huzattal,két gyári dupla kipuff két oldalt....bal oldalon csuszásnyom,de csak a deklinél!Fejidom ahogy mesélte a srác már cserélve volt!88000 km-rel!Külföldi papíros....németből lett hozva...330000-ért névre írva,műszakival adja!

Nem volt még gixerem,nem ismerem a márkát,milyen "gyári" hibái lehetnek?Mikre kell odafigyelni a vételnél?Milyen gondok jöhetnek elő rajta az évek során?Alaktrész?
Szerintetek?
Szia!

Köszi a választ! :-)
Időközben megoldódott!
Köszi
32X52X7-es mind a két oldalára.
Hátra 38X58X7 és 39X65X7.
Ferodo Sinter. Nekem ez vált be.
Hinnye! Köszönöm válaszod! Ezek szerint jó hogy épp begurultam a kútra! Azt hiszem 15L -es a tank, .. hát gyorsan kiszárad. :)
ha villog akkor kb 3-3,5liter ha világit akkor 1 liter
K&N sportszűrő eladó! GSX-R 600-750 96-00 évjáratba.

Részletek itt!
Ok köszi ennek utánanézek
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy a GSX-R 750 K7 -en, ha elkezd villogni az üzemanyag szintjelző lámpája, ill. ha már folyamatosan villog akkor mennyi üzemanyag maradt a gépben?
Ezt remélem nem hitted el Neki! Pályára felejtős a gyári! Szinter v félszinter. A márkát szabadon választod természetesen, de a Lucas betétek közül a grafitosat ajánlom nagyon!