Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahham na akkor megpróbálom.
Gyári tárcsához gyári betétet!
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy milyen fékbetétet érdemes beletenni a k1-be(csak pályán használom)mert ami benne van avval gyakorlatilag zéró a fékhatás
Elöre is köszönöm
üdv. eladó gsxr 750 srad-ra és stb.-re való sportdob. yoshimura utánzat, gyönyörű hanggal ! ár 30 eft. 0620/598-2538
HELP!

Sziasztok!

Meg tudja valaki mondani, hogy 99-es 750-es SRAD első kerékbe milyen szimering kell?
Sziasztok!

Eladnám 2000-es 750 srad pályamotoromat. Pályaidomokkal, nagyszervíz után, kitűnő állapotban.

Üdv.: Hajek 30/377-5544
Szia!
Ugyan az a furat távolság a K4-en is mint az újabbakaon!Nem nagy mutatvány felrakni.
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy bonyolult dolog egy K4-esre rászerelni egy K5-K8 ledes visszapillantó?
Ha valakinek van tapasztalata,légyszives írjon!
Előre is köszi
Örülök neki ha tetszett!
Lassan újabb videó következik. Az oka sajnos a bal becsúszószáram cseréje lesz. Két éve húzódik...
Norbi kollégának lehet hogy van az alábbi 4770 hsz-nél megtalálod, az elérhetősége az adatlapján
Sziasztok! Nemrég lettem büszke tulajdonosa egy k6-os gsxr-nek és pár apróság hiányzik róla. A segítségeteket szeretném kérni, hogy hol tudnék találni hozzá ilyen műanyg "dugókat", mert a google-ba lövésem nincs mit kell írni ha ezt keresek:)!
Előre is köszi a segítségeteket!
hello tud valaki gsxr 750hez karbi sort 95ös höz
Sziasztok!
GSXR-750, 2000-2003
Motorblokk alkatrészek eladók.
Hengerfej,oldaldekli,fogaskerék csoport...stb.A főtengely egyik csapja kicsit sérült...( tudom ) de hátha kell valakinek.A henger is kopott egy kicsit.A többi cucc hibátlan.
Tuningosoknak: APE fokoló vezérmű lánckerék is van.
Igen, arra.
mingyárt rákérdek! az alaktrész részre gondoltál ugye?
Kérdezz meg egy bontóst?
Van itt olyan topik...
de körübelül menyibe kerülhet 1 hegrfej? ?
Ez 750-es fórum. Itt nemnagyon fog tudni segíteni benne senki. Sztem a motorbontók, vagy az alkatrészes topikban kérdezd meg.
sziasztok ! uj vagyok itt ! azt szeretném megkérdezni hogy 1 suzuki gsx-r 400 hoz menyibe kerülne 1 tökéletes hegerfej és 1 jobb oldali dekni?
a motor 92-es kiadásu
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
előre is köszönöm a válaszotokat!
Tehát valahol ott, köszönöm!
Sziasztok! Nincs valakinek eladó Gixer 600-750 k4-k5 kilométeróra jeladója?
Zsír lett a vidi!
Az alatt a sebesség jeladó van. Aztán tovább bontva, a lánckerék alatt szokott lenni.
sziasztok! azt szeretném megkérdezni hogy 1 gsx-r 400-as 92-es kiadásu motornál mire kel különösen odafigyelni! a hétvégén lehet elcserélném a motormat ara a gsxr-400-ra!
vayg esetleg megérné elbontani? van rá kereslet a pairokra meg a töbi alkatrészekre?
előre is köszi a választ
Sziasztok? Tudja -e valaki pontosan, hogy az első lánckerék fedele alatt van a fokozatkijelző szenzora, avagy sem?!